Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Małymi krokami-Ogród Wioli

Małymi krokami-Ogród Wioli

Wiolka5_7 09:58, 12 maj 2019

MonikA napisał(a)
Wiola, faktycznie psinka podobna do mojej. Piękna Grzeczna chociaż czy typ łobuziaka?

No bardzo podobna
Powiem Ci ,że charakterek to ona ma
I aż sama się dziwiłam,że mi tak pozowała choć widzę,że trochę zaczyna mniej wariować z wiekiem
kasiab 10:02, 12 maj 2019

Super zdjęcia też mam sunię owczarka tylko moja jeszcze nie ma roku... Mówisz że z wiekiem wariują mniej? Mam nadzieję bo czasem brakuje mi już słów na jej poczynania
Wiolka5_7 10:04, 12 maj 2019

Milka napisał(a)

Buki cudne, a kancik brzytwa niesamowicie uładzone. Grzeczna psina, bo mój Leoś dewastuje mi strasznie

Buki to prawda Irenko cudne i slyszałam,że Ty też je uwielbiasz
Kanciki też lubię
Dzięki za miłe słowa
Sara taka spokojna to nie jest,ale widzę,że powoli przestaje tak bardzo wariować z wiekiem sama byłam zdziwiona,że tak leżała długo
Twój Leoś też z wiekiem może przestanie tak dewastować
Wiolka5_7 10:05, 12 maj 2019

kaz742011 napisał(a)
A ja jakoś do kantów nie mogę się zebrać .

Szczerze to ja nie lubię tego robić,ale lubię efekt po więc mus się zmusić
eVka 10:07, 12 maj 2019

Wiolu, 3 dni u Ciebie nie byłam a tu takie cuda!!! Cisyyy jakie śliczne, zaraz będą z nich grubaśne kulki. U ta cena, naprawdę taniutko. U nas duuuzo droższe cisy Super, będziesz miała szlachetny ogród, cisy to klasyka
No i wiesz co, chyba już wiem co dam na nową rabatę w trawniku, dzięki Twoim cisom. Klona Globossum lub Golden Globe a w nóżkach kule cisowe w niskich trawach i bylinkach kwitnących... Dzięki!

Zdjęcia rabat z bukami i dereniami cudowne. Śliczne te buczki, piękny mają kolor a derenie tyle liści, moje jeszcze mnirj rozwinięte.
Kanciki, kora, równiutko! Kiedyś muszę zobaczyć na żywo Twój ogród!

Wiolka5_7 10:09, 12 maj 2019

kasiab napisał(a)
Super zdjęcia też mam sunię owczarka tylko moja jeszcze nie ma roku... Mówisz że z wiekiem wariują mniej? Mam nadzieję bo czasem brakuje mi już słów na jej poczynania

Dzięki
Nie ma roku,to sobie wyobrażam,że ma dużo energii i szaleje
Moja ma 2,5 roku i widzę,że troszkę mniej szaleje i więcej leży i odpoczywa zaraz po zabawie
Wiolka5_7 10:18, 12 maj 2019

effka napisał(a)
Wiolu, 3 dni u Ciebie nie byłam a tu takie cuda!!! Cisyyy jakie śliczne, zaraz będą z nich grubaśne kulki. U ta cena, naprawdę taniutko. U nas duuuzo droższe cisy Super, będziesz miała szlachetny ogród, cisy to klasyka
No i wiesz co, chyba już wiem co dam na nową rabatę w trawniku, dzięki Twoim cisom. Klona Globossum lub Golden Globe a w nóżkach kule cisowe w niskich trawach i bylinkach kwitnących... Dzięki!

Zdjęcia rabat z bukami i dereniami cudowne. Śliczne te buczki, piękny mają kolor a derenie tyle liści, moje jeszcze mnirj rozwinięte.
Kanciki, kora, równiutko! Kiedyś muszę zobaczyć na żywo Twój ogród!

Też myślę,że cisy fajne i za niewielką kasę zrobię z nich kuleczki
Wiesz cisy bardzo mi się spodobały te sadzone niedawno fajnie rosną ,a tak ich się bałam

Super,że wpadł Ci pomysł na nową rabatę
Ja kuleczki uwielbiam i będzie ich duuuzżżoo w moim ogrodzie
I jeszcze zywoplocoki,bo je też uwielbiam

Te rabaty też mi się bardzo podobają Buczki to prawda sliczne te listki blyszczące mają a derenie nie cięte,więc szybko się zebrały

Kochana,jak dokończę ten mój ogród to Cię serdecznie zapraszam
kasiab 11:13, 12 maj 2019

Wiolka5_7 napisał(a)

Dzięki
Nie ma roku,to sobie wyobrażam,że ma dużo energii i szaleje
Moja ma 2,5 roku i widzę,że troszkę mniej szaleje i więcej leży i odpoczywa zaraz po zabawie

Moja Lori mieszka w domu i chociaż jesteśmy tutaj od września i ona z nami to korytarz jest w trakcie remontu łącznie z narożnikami i wygryzione dziurą w podłodze... Dostała obroże elektroniczna i wokół granic działki mamy rozłożonego pastucha bo chodziła sobie jak chciała wywalała sąsiadom kosze i śmieci roznosiła po osiedlu bo przynosiła do domu średnio raz w miesiącu miałam sprzątanie osiedla chodzi codziennie na takie 6-7km spacery po lesie i biega ile się da już nie mam pomysłu co z nią robić dalej... Pocieszające co piszesz już tylko 1rok i 4 miesiące
Wiolka5_7 11:49, 12 maj 2019

kasiab napisał(a)

Moja Lori mieszka w domu i chociaż jesteśmy tutaj od września i ona z nami to korytarz jest w trakcie remontu łącznie z narożnikami i wygryzione dziurą w podłodze... Dostała obroże elektroniczna i wokół granic działki mamy rozłożonego pastucha bo chodziła sobie jak chciała wywalała sąsiadom kosze i śmieci roznosiła po osiedlu bo przynosiła do domu średnio raz w miesiącu miałam sprzątanie osiedla chodzi codziennie na takie 6-7km spacery po lesie i biega ile się da już nie mam pomysłu co z nią robić dalej... Pocieszające co piszesz już tylko 1rok i 4 miesiące

Wiesz co moja pewnie też by tak się zachowywała w domu jak twoja...ale mieszka w kojcu....wypuszczana codzień ,zeby sobie pobiegała i się wyszalała i teraz to chwilę pobiega i zaraz się kładzie i odpoczywa....a wczesniej to latała bez przerwy....więc jakaś zmiana jest
Moja bez ogrodzenia to też by rozrabiała myślę,że z wiekiem trochę się uspokoi
SlonecznyOgrod 13:26, 12 maj 2019

Nie jestem obecna na Ogrodowisku codziennie, potem nadrobic nie mogę nawet paru obserwowanych wątków, wiosna na całego to i każdy sypie zdjęciami.

Pokazałaś i Ty, powiem, że widac różnicę ogromną we wzroście Twoich dereni, jak wszystko tak szybko Ci rośnie to efekt docelowy szybko osiągniesz na młodych rabatach.

Rabaty masz wypielęgnowane, ułożone i grzeczne