Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Małymi krokami-Ogród Wioli

Małymi krokami-Ogród Wioli

Wiolka5_7 13:35, 12 maj 2019

SlonecznyOgrod napisał(a)
Nie jestem obecna na Ogrodowisku codziennie, potem nadrobic nie mogę nawet paru obserwowanych wątków, wiosna na całego to i każdy sypie zdjęciami.

Pokazałaś i Ty, powiem, że widac różnicę ogromną we wzroście Twoich dereni, jak wszystko tak szybko Ci rośnie to efekt docelowy szybko osiągniesz na młodych rabatach.

Rabaty masz wypielęgnowane, ułożone i grzeczne

Ciężko to prawda,bo dużo postów teraz....maj najpiękniejszy, tylko żeby jeszcze ten deszcz popadał...
Roślinki szybko rosną to prawda ,widać na fotkach lubię tak wszystko pod linijkę i dokładnie
Cieszę,że Ci się podoba, dzięki

kasiab 13:50, 12 maj 2019

Mogę dmuchnąć Ci chmurki u nas tak pada że hej... Wyszłam drewno załadować na przyczepkę i zostawiłam kalosze w świeżo rozwiedzionej zmieni tak jest grząsko
Wiolka5_7 14:00, 12 maj 2019

kasiab napisał(a)
Mogę dmuchnąć Ci chmurki u nas tak pada że hej... Wyszłam drewno załadować na przyczepkę i zostawiłam kalosze w świeżo rozwiedzionej zmieni tak jest grząsko

Dmuchaj dmuchaj,bo u mnie piękne słońce i deszczu ni widu ni słychu...ale Ci dobrze, ja dziś będę musiała trochę podlać ...
kaz742011 14:45, 12 maj 2019

Wiolka5_7 napisał(a)

Szczerze to ja nie lubię tego robić,ale lubię efekt po więc mus się zmusić

Zbieram się w sobie już tydzień . Może w następnym się uda .
14:52, 12 maj 2019
Wiolka5_7 napisał(a)

No bardzo podobna
Powiem Ci ,że charakterek to ona ma
I aż sama się dziwiłam,że mi tak pozowała choć widzę,że trochę zaczyna mniej wariować z wiekiem

Tak to prawda, z wiekiem coraz bardziej spokojna, ale u mnie napady ma w nocy i chyba rano, dziury pokopane mam w ogrodzie. Ale to ma okresowo, z tydzień pokopie i spokój na jakiś czas, aż boję się wczasów letnich, bo ostatnio 10 dziur miałam i żurawki na chodniku wraz z ziemią wykopane.

Edit: i najlepsze, że moja też Sara, Sabrina, tak na nią wołamy
eVka 15:02, 12 maj 2019

Wiolka5_7 napisał(a)

Też myślę,że cisy fajne i za niewielką kasę zrobię z nich kuleczki
Wiesz cisy bardzo mi się spodobały te sadzone niedawno fajnie rosną ,a tak ich się bałam

Super,że wpadł Ci pomysł na nową rabatę
Ja kuleczki uwielbiam i będzie ich duuuzżżoo w moim ogrodzie
I jeszcze zywoplocoki,bo je też uwielbiam

Te rabaty też mi się bardzo podobają Buczki to prawda sliczne te listki blyszczące mają a derenie nie cięte,więc szybko się zebrały

Kochana,jak dokończę ten mój ogród to Cię serdecznie zapraszam

Cisy są piękne i pasują do wszystkiego. Kulki i stożki kocham i muszę dokupić jeszcze jeden stożek na rabatę orzy grillu bo dwa dziwnie jednak tam wyglądają.

Derenie masz nie cięte to pewnie dlatego szybko wypuściły listki. Moje powoli zarastają listkami

Z miłą chęcią kiedyś Cię nie odwiedzę
Wiolka5_7 15:09, 12 maj 2019

kaz742011 napisał(a)

Zbieram się w sobie już tydzień . Może w następnym się uda .

miłej pracy
Wiolka5_7 15:14, 12 maj 2019

MonikA napisał(a)

Tak to prawda, z wiekiem coraz bardziej spokojna, ale u mnie napady ma w nocy i chyba rano, dziury pokopane mam w ogrodzie. Ale to ma okresowo, z tydzień pokopie i spokój na jakiś czas, aż boję się wczasów letnich, bo ostatnio 10 dziur miałam i żurawki na chodniku wraz z ziemią wykopane.

Edit: i najlepsze, że moja też Sara, Sabrina, tak na nią wołamy

Moja pewnie też by kopała jak by nikt nie widział ...Tobie kopie suczka a mi jakaś wredota podkopuje rośliny w ogrodzie...takie tunele pod wierzchem,wrr mam nerwa...muszę tą małpę wytępić,bo mi zniszczy ogród...!

Moja jak nikt nie widzi to otwiera sobie drzwi i wchodzi do domu dziadków,hi hi taka aparatka

Fajnie,jeszcze takie same imiona mają
15:36, 12 maj 2019
Wiolka5_7 napisał(a)

Moja pewnie też by kopała jak by nikt nie widział ...Tobie kopie suczka a mi jakaś wredota podkopuje rośliny w ogrodzie...takie tunele pod wierzchem,wrr mam nerwa...muszę tą małpę wytępić,bo mi zniszczy ogród...!

Moja jak nikt nie widzi to otwiera sobie drzwi i wchodzi do domu dziadków,hi hi taka aparatka

Fajnie,jeszcze takie same imiona mają

Mojej kuzynki pies też tak sobie drzwi otwiera dobrze, że moja tak nie robi. Wydaje mi się, że moja jak była młodsza była ciemniejsza. Ma już 6 lat.
Wiolka5_7 15:47, 12 maj 2019

MonikA napisał(a)

Mojej kuzynki pies też tak sobie drzwi otwiera dobrze, że moja tak nie robi. Wydaje mi się, że moja jak była młodsza była ciemniejsza. Ma już 6 lat.

No właśnie,bo Twoja teraz ma jaśniejszą sierść
Ciekawe jaka moja będzie w tym wieku