Ciężko to prawda,bo dużo postów teraz....maj najpiękniejszy, tylko żeby jeszcze ten deszcz popadał...
Roślinki szybko rosną to prawda ,widać na fotkach lubię tak wszystko pod linijkę i dokładnie
Cieszę,że Ci się podoba, dzięki
Mogę dmuchnąć Ci chmurki u nas tak pada że hej... Wyszłam drewno załadować na przyczepkę i zostawiłam kalosze w świeżo rozwiedzionej zmieni tak jest grząsko
Tak to prawda, z wiekiem coraz bardziej spokojna, ale u mnie napady ma w nocy i chyba rano, dziury pokopane mam w ogrodzie. Ale to ma okresowo, z tydzień pokopie i spokój na jakiś czas, aż boję się wczasów letnich, bo ostatnio 10 dziur miałam i żurawki na chodniku wraz z ziemią wykopane.
Edit: i najlepsze, że moja też Sara, Sabrina, tak na nią wołamy
Cisy są piękne i pasują do wszystkiego. Kulki i stożki kocham i muszę dokupić jeszcze jeden stożek na rabatę orzy grillu bo dwa dziwnie jednak tam wyglądają.
Derenie masz nie cięte to pewnie dlatego szybko wypuściły listki. Moje powoli zarastają listkami
Moja pewnie też by kopała jak by nikt nie widział ...Tobie kopie suczka a mi jakaś wredota podkopuje rośliny w ogrodzie...takie tunele pod wierzchem,wrr mam nerwa...muszę tą małpę wytępić,bo mi zniszczy ogród...!
Moja jak nikt nie widzi to otwiera sobie drzwi i wchodzi do domu dziadków,hi hi taka aparatka