Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przedziwny Ogród

Przedziwny Ogród

AgataM 19:12, 14 mar 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Pięknie te tawuły wyglądają

Ja też je lubię chociaż krótko kwitną
AgataM 19:20, 14 mar 2018

anulajda napisał(a)
Witaj Agato podziwiam Twoje dekoracje no i oczywiśćie syna prace też są przepiękne uwielbiam takie "smaczki". Twój ogród jest przepiękny tętniący kolorem i życiem . Uwielbiam takie ogrody oglądać))

Wielkie dzięki Aniu Staram się w miarę wolnego czasu coś działać w ogrodzie ( ale jeszcze nie teraz)....Spełniać swoje ogrodowe marzenia Dekoracje uwielbiam.... Teraz tez jestem na tym etapie. Dzięki synowi ogród tez dużo zyskał. Cieszę się ze mnie odwiedziłaś
AgataM 19:43, 14 mar 2018

Tuyaj młodziutkie róże Pastelle w liczbie 19 sztuk ( wsadzone wiosną) rosną w towarzystwie lilii, surfinii, werbeny patagońskiej

A tu moje ulubione zajęcie ( naprawdę to lubię...) - prasowanie na świeżym powietrzu

Na tym murku lubię przesiadywać i obserwować kaskadę wody... a wieczorem słuchać kumkania żab

marba 20:09, 14 mar 2018

Agatko, widzę, że też lubisz mieć surfinie w gruncie. Wyjątkowo długo zdobią ogród, te jasnofioletowe to moje ulubione. Pięknie u Ciebie, jak zawsze.
AgataM 20:15, 14 mar 2018

marba napisał(a)
Agatko, widzę, że też lubisz mieć surfinie w gruncie. Wyjątkowo długo zdobią ogród, te jasnofioletowe to moje ulubione. Pięknie u Ciebie, jak zawsze.

Basieńko zawsze surfinie sadzę do gruntu. bo w doniczkach nie wytrzymują południowego nasłonecznienia. Na mojej bylejakiej ziemi chyba się im spodobało.... Tez lubię te kolorki
Gruszka_na_w... 20:45, 14 mar 2018

AgataM napisał(a)
Co sądzicie o hortensji candlelight? Wsadziłam jesienią 10 sadzonek. Dobrze wybrałam?

Dobrze. Przepięknie się przebarwia jesienią. Liście robią się bordowe. U mnie to jeszcze młódka.

Candlelight jesienią
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
AgataM 20:52, 14 mar 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Dobrze. Przepięknie się przebarwia jesienią. Liście robią się bordowe. U mnie to jeszcze młódka.

Candlelight jesienią

Dziękuję Ci bardzo Haniu Blisko tych hortencji mam białe róże okrywowe Aspirynki i młode sadzonki bordowego perukowca. Pozdrawiam Cię gorąco
JoannA 21:28, 14 mar 2018

Agatko masz priw
AgataM 22:04, 14 mar 2018

JoannA napisał(a)
Agatko masz priw

Odpisałam
Dorota123 22:07, 14 mar 2018

Jestem na bieżąco, ale przyznam, że trudno nadążyć. Pozdrawiam.