Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przedziwny Ogród

Przedziwny Ogród

AgataM 13:39, 17 lis 2018

anpi 15:12, 17 lis 2018

Ogród widzę przygotowany do zimy,wysprzątane,pograbione,trawki na baczność stoją.Moje stipy jeszcze rozczochrane...
Dzisiaj nieźle przymroziło z rana,to tylko wyszłam zrobić parę fotek, zmarzłam w ręce więc szybko wróciłam do ciepłego domku
AgataM 18:02, 17 lis 2018

anpi napisał(a)
Ogród widzę przygotowany do zimy,wysprzątane,pograbione,trawki na baczność stoją.Moje stipy jeszcze rozczochrane...
Dzisiaj nieźle przymroziło z rana,to tylko wyszłam zrobić parę fotek, zmarzłam w ręce więc szybko wróciłam do ciepłego domku

Witaj Aniu Większość traw mam już powiązane. Również większość rabat mam opielone i kanciki przycięte. Gdybym miała jeden dzień tylko dla siebie, wszystko bym skończyła.

Bardzo dziękuję Ci za odwiedziny i zapraszam częściej

SlonecznyOgrod 18:57, 17 lis 2018

Tak patrzę na Wasze ogrody i już wszystko do zimy przygotowane, liście zebrane, trawy powiązane... teraz juz tylko planować przyszły sezon

Agato, Ty masz tyle róż, powiedz jaką różę bys mogła mi polecić, chodzi mi o niską ale gęsto kwitnącą, chciałabym na skarpie posadzić ze 3 krzaczki?
anabuko1 21:29, 18 lis 2018

Wszystko ładnie w jesiennym porządku..A ja z wieloma rzeczami jestem do tyłu.
gogo 21:38, 18 lis 2018

Witaj Agatko, Twój wątek już przeczytany i oglądnięty.
Ozdoby przecudne, dekoracje zachwycające, nawet przekwitnięte rośliny zdobią ogród.
Pozdrawiam
anpi 01:14, 19 lis 2018

AgataM napisał(a)

Witaj Aniu Większość traw mam już powiązane. Również większość rabat mam opielone i kanciki przycięte. Gdybym miała jeden dzień tylko dla siebie, wszystko bym skończyła.

Bardzo dziękuję Ci za odwiedziny i zapraszam częściej

Właśnie jeden cały dzień dla siebie...,ciężko z tymAle cieszmy się tym co jest
Niedokładności przysypie śnieżek ,resztę zrobimy wiosną ...trochę natura sama się obroni
Pozdrawiam.
AgataM 09:25, 19 lis 2018

SlonecznyOgrod napisał(a)
Tak patrzę na Wasze ogrody i już wszystko do zimy przygotowane, liście zebrane, trawy powiązane... teraz juz tylko planować przyszły sezon

Agato, Ty masz tyle róż, powiedz jaką różę bys mogła mi polecić, chodzi mi o niską ale gęsto kwitnącą, chciałabym na skarpie posadzić ze 3 krzaczki?

Dario, jeszcze nie wszystkie trawy powiązane... ale większość tych najważniejszych prac zrobiona.
Co do planów masz rację Myślę o dodadzeniu drzew liściastych.
Pozdrawiam gorąco

malgorzata_s... 10:44, 19 lis 2018

No proszę trawki powiązane na baczność stoją a ja się zebrać do tego nie mogę. Lubie takie powiewające a jak pomyślę że po związaniu liście na rabatach trzeba pozbierać to mi się odechciewa. No ale chyba najwyższy czas
anabuko1 11:34, 19 lis 2018

No właśnie najgorsze jest to zebranie się teraz do prac ogrodowych.
Ja też jeszcze kilka powinnam zrobić .
Tylko czasu brak i zebrać się ciężko.