Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przedziwny Ogród

Przedziwny Ogród

AgataM 15:31, 22 lut 2018

kitek81 napisał(a)
Wpadam z rewizytą Przejrzałam wątek-masz ciekawy, wyjątkowy i zjawiskowy ogród. Jak dla mnie to wygląda na dojrzały, dopieszczony i przemyślany Ma swój charakter.
A te metalowe dekoracje cudne. Gratuluję zdolnego syna
Pozdrawiam i będę zaglądać

Dziękuję Kasiu, że mnie odwiedziłaś. Jeszcze nie jest do końca dopracowany, ale małymi krokami zmierzam w dobrym kierunku. Pozdrawiam serdecznie
AgataM 15:36, 22 lut 2018

danuta_szwajcer napisał(a)
Ciesze się, że do mnie zarzałas bo widze, że masz ogród taki jak lubię, który ma "dusze", kolory i przyjazny dla wszystkich jak pięknie wierszem napisałaś. Artystyczną masz dusze Piękne lilie u Ciebie dojrzałam i nie tylko Kaskada, oj jaki szum wody musi być u Ciebie. Pięknie Pozdrawiam

Bo ja chcę w moim ogrodzie odpoczywać i nabierać sił na następny dzień. Dlatego wprowadziłam wszystkie te elementy, które mnie relaksują Pozdrawiam serdecznie
AgataM 15:41, 22 lut 2018

Magleska 16:05, 22 lut 2018

przepięknie ,kolorowo ,masz swój klimat ....ale czytam ,że jeszcze jakieś zmiany chcesz poczynić .....będę z ciekawości zaglądać
MariaJ 16:29, 22 lut 2018

Witam
Byłam w Twoim ogrodzie. Bardzo ładnie i kolorowo, dekoracje piękne. Poidełko dla ptaków rewelacja.
Pozdrawiam Maria J
Gardenarium 16:33, 22 lut 2018

Bardzo mi się spodobała ta brzoza z ciemnymi liśćmi.

Instagram Ogrodowiska
kitek81 18:10, 22 lut 2018

Jak dla mnie, to masz dopieszczony ogród

Pozdrawiam
AgataM 18:53, 22 lut 2018

Magleska napisał(a)
przepięknie ,kolorowo ,masz swój klimat ....ale czytam ,że jeszcze jakieś zmiany chcesz poczynić .....będę z ciekawości zaglądać

Przynajmniej planuję . Muszę uporządkować niektóre rabaty, bo są bez ładu i składu. Trzeba sobie trochę życie ułatwić Pozdrawiam
AgataM 18:55, 22 lut 2018

MariaJ napisał(a)
Witam
Byłam w Twoim ogrodzie. Bardzo ładnie i kolorowo, dekoracje piękne. Poidełko dla ptaków rewelacja.
Pozdrawiam Maria J

Dziękuję za odwiedziny Cieszę się, że Ci się u mnie podoba
AgataM 19:06, 22 lut 2018

Gardenarium napisał(a)
Bardzo mi się spodobała ta brzoza z ciemnymi liśćmi.

Droga Danusiu, cieszę się ze mnie odwiedziłaś . Mnie też ta brzoza się podoba. Wsadziłam jej 5 szt wzdłuż alejki przy oczku. Tworzą one ciekawy kontrast kolorystyczny do innych krzewów. Pod nimi rosną tuje, funkie i hortensje. W tym roku wsadzę jeszcze petunie. Pozdrawiam gorąco