Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

sierotka 10:12, 15 kwi 2018

Aniu wiosna u Ciebie w ogrodzie tańczy jak szalona
DZiekuję za cudowne prezenty ratunku jak duzo a ja juz myśłałam wczoraj no kończę sadzenia a tu Anaia z debowego zasuwa z taczką o ratunku co tam jest jutro fotnę i pokażę nie miałam siły już wczoraj fotki robić .
A jeden klematis ma pare listków u mnie też pozostałe ok ,ale sie rozwinie
sierotka 10:12, 15 kwi 2018

gosika67 10:18, 15 kwi 2018

ładnie wiosennie u Ciebie, u mnie mniejsze egzemplarze. Wczoraj też miałam spotkanie O.. z Darią ze Słonecznego Ogrodu.Jeżyk niczego sobie, pasuje tam.Co planujesz w donice i gdzie takiej donicy się dorobiłaś z tymi aniołkami?
Też miałam dużo zaplanowane, ale ziemi mi nie przywieźli i dopiero w poniedziałek zacznę działać po pracy dopiero, muszę się sprężać bo mam dużo roślin do posadzenia.
anpi 15:49, 15 kwi 2018

Goniu namiary na donice mogę wysłać na priv.W tej na kolumnie miałam białą surfinię i teraz też chyba kupię.W tą z aniołkami-na razie wstawiłam agawę.
Spotkania są super!Spotkanie było ogródkowe, czy poza...?
anpi 16:26, 15 kwi 2018

Bogusiu wiosna na całego się rozszalała,zaraz zakwitną tulipany,a one chyba zawsze w maju?

Ja dziękuję za clematisy,teraz myślę gdzie je wyeksponowaćMoje roślinki czekają jeszcze na wysadzenie,te ze zdjęcia i jeszcze 15 róż i jeszcze zamówione na które czekam.A jeszcze ma być coś od dziewczyn.Także sadzenie jeszcze przede mną,nie mówiąc o warzywniaku...i wysianych...jednorocznych a jeszcze muszę kupić begonie i surfinie do donic,a i cebule mieczyków dalii i irysów leżą w piwnicy...o rany...a ja rozciągam sznurki,wyznaczam kręgi i końca nie widać!Jeszcze nie zdecydowałam o ostatecznym kształcie rabat.

anpi 16:31, 15 kwi 2018

Przez te przeróbki trawnik trzeba będzie dosiewać bo przy okazji wyrównujemy teren.
anpi 16:42, 15 kwi 2018

dana1s napisał(a)
Piękna, pachnąca wiosna u Ciebie. Długo kazała na siebie czekać, ale warto było, prawda?
Pozdrawiam serdecznie!

Hiacynty odurzają ,ale w ogrodzie tak ich nie czuć ,bardziej... kwitnące w koło mirabelki
jolanka 17:57, 15 kwi 2018

Widzę, że też lubisz ustawiać doniczki
U mnie też jakoś tak lubią postać jakiś czas
sierotka 18:19, 15 kwi 2018

Aniu ło matko I córko kiedy Ty to posadzisz wsio ,tak dużo

Jest pięknie a co będzie jak dokończycie ?

Mega cudnie
anpi 18:58, 15 kwi 2018

jolanka napisał(a)
Widzę, że też lubisz ustawiać doniczki
U mnie też jakoś tak lubią postać jakiś czas

Ta wędrówka doniczkowa jest najgorszanajpierw z opakowań do donic ...do piwnicy potem z piwnicy na taras ,następnie przed taras bo na tarasie jakoś sezon grillowy trzeba zacząć...i wreszcie na rabaty a tam to dopiero się wędrówka zaczyna ...może tu, może tu...,nawet jak już zaplanowane to i tak nie pewne