Ania, musisz się w końcu wybrać i zweryfikować te zachwyty z rzeczywistością
Hansested rostock-róża o wielu twarzach!!!
(wszystkie różyczki w pływającym bukiecie to ta sama róża
Tu jej krzaczek:
Miło mi!
Trochę warzyw rozdaję, korzystają dzieci, wnuki, czasem dalsza rodzina , czy znajomi Sałat, różnych ziół, kopru, szczypiorków, szpinaku, czosnku, ogórków ,cukinii i pomidorów zawsze mam full, ziemniaczków też na bierząco sporo i trochę za zimę.Porów, selerów i fasolki sadzę po ok 15 szt, marchew, buraczki, pietruszka i cebula średnio u mnie rosną. Ale wystarczy na bierząco i to co się da to zamrażam ( kroję w kosteczkę, albo małe całe)i do następnego sezonu wystarcza.Kapusty posadziłam tylko ozdobne Jarmuż kalarepka, rzepka, w tym roku nawet brukselka tylko dla urozmaicenia, po kilka sztuk i to nie każdego roku. Pewnie coś pominęłam ...
Zainspirowana warzywniakami szefowej Danusi i Przemka(Gardener27) mój warzywniak zyskał trochę kolorów, różnorodności, zmiany ścieżek, ogólnie trochę uroku! Daleko mi do tych niedoścignionych ideałów, ale cieszę się z tego co udaje mi się osiągać
Aga wiesz, że to dla mnie była przyjemność Teraz czekam na program, tym bardziej, że byłam świadkiem nagrania na żywo I mam nadzieję, że to nie kot będzie głównym punktem programu Dron i kot nie spuszczali z siebie oka!
Piękny ten Twój ogród!
Dzięki za tyle nowych zdjęć z ogrodu Bardzo lubię "przechadzać się" wśród Twoich kwiatów.
Zaskoczyłaś mnie dziś tą ilością wejść do ogrodu. Ciekawie to wszystko skomponowalaś.
Ogród ma charakter romantyczny i na pewno tajemniczy
Warzywnik też jest piękny Mnie bardzo zachwyca. Idź w tym kierunku