Ja w sprawie bombek wyszły śliczne. Czy te wieszaczki robiłaś sama? Jeśli tak to z czego. Domyślam się , że laleczki kupiłaś gotowe, w środku są kulki styropianu? Ja już taka jestem, że wszystko rozkładam, żeby wiedzieć jak to kiedyś złożyć.
Dzięki Aurelko za miłe słowa. Ja też zrobiłam bombki z gipiurą. Na prezenty. Dzisiaj zrobię im zdjęcia. Chętnie zobaczę Twoje bombki. Może są ich zdjęcia u Ciebie? Zaraz zajrzę.
Te stojaki na bombki to na All...ro kupiłam. Tylko pomalowałam je farbą w sprayu bo były w kolorze drewna. Prześlę Ci na priv. link do strony.
Pozdrawiam.
Dorotko, laleczki kupione, sztuczny śnieg też, wieszaczki- choineczki też kupione ale pomalowane przeze mnie farbą w sprayu. Prześlę Ci link do tych wieszaczków-choinek.
Ja też muszę dopytać dokładnie jak rzecz, która mi się podoba jest zrobiona aby w przyszłości móc samemu zrobić. Tak więc mamy podobnie. Tylko, że Ty jesteś w dekoracjach Mistrzynią a ja tylko w nich coś tam próbuję skleić.
Dzisiaj zrobię jeszcze zdjęcia bombek szklanych ozdobionych koronką. Robiłam dla siebie w zeszłym roku a w tym roku zrobiłam w prezencie dla mojej kochanej synowej, dla córki i jeszcze w prezencie dla kilku osób.
Pozdrawiam.
Dzięki Aurelko za pochwałę bombek. Dwa lata temu i rok temu tez robiłam dla siebie. Teraz dla tych, którym się spodobały i też chcieliby takie mieć. Czyli dla rodziny.
Kredensik jest fajny, mały, nie zagraca.
Pozdrawiam.