Ana to toz istna rewolucja

!!!! Bardzo dziekuje za poswiecony czas. Swietnie to wymyslilas! Jest to tez dowodem na moje nieco amatorskie podejscie do sprawy , po omacku, jak dziecko we mgle..

Swietnie tez zauwazylas, Nr. 3, to moja mala rabatka na szybko zeby posadzic moje male owocowe drzewka, ktore byly na wyprzedazy..wisnia. Te nieszczesne drzewko po srodku to - chyba juz zdechla - gruszka Williamsa. Od strony ulicy mam posadzonych: 4 limki z grackami, a przy hustawce 2 anabelki otoczone 3 pieciornikami (wiem, zalosne, Ale w Gardenpuzzle ladnie wygladalo... Do tego mam jeszcze 4 Kaliny i 4 krzewuszki (rozowe, czerwone). Daloby sie to tutaj jakos wkomponowac? Jak nie, trodno..pojda do tesciowej..
Co do trawnika - dziekuje Wam za komplementy! To jest wytwor mojego meza, jego duma. Tutaj sasiedzi wrecz konkuruja czyja trawka jest najpiekniejsza haha . Tak, czeka mnie zrywanie trawnika i ... komentarze od mojej drugiej polowy, bo trawnik to jego swietosc...
Pewnie z warzywniakiem bede musiala poczekac. Lub - hustawke zostawie na tarasie i tam wcisne skrzynie.
A jakbym zrezygnowala z placu zabaw i tam zrobila warzywniak? Piaskownice moge w sumie postawic wszedzie. Co myslisz?