hej Małgoś!
dałam ogłoszenie w dziale "przyjmę" i może dostanę werbenkę od kochanych ludzisk z ogrodowiska poczekajmy chwilę, jakby co, to się podzielę
Ta na alle była po 8 zł, 3 szt sadzonki ładne w doniczce, ale pani z Poznania mi nie odpisała
A ten link który podałaś to niestety nasiona trudno znaleźć sadzonki,ale są - tylko 1 miejsce udało mi się wyśledzić
Biurko fajne, będzie rosło z córcią tzn na długo jej starczy bo neutralne jest....nie różowe np.....
A u mnie pokazały sie zaginione lilie!!! Chociaż w zupełnie innym miejscu niż myślałam....hmmmm.....
Anitko, biurko w zasadzie i na dorosłego się nada; unikam kupowania "dziecięcych" mebli, nie lubię częstych zmian (może i lubię, ale jak mam coś wybierać, a potem konsultować z M, to jednak nie lubię.
Krzesełko z regulacją wysokości, będzie git
hihi, czyżby skleroza? Bo krety to raczej by cebule zjadły, a na mrówki które przenoszą nasiona, to takie cebule "troszeczkę" za duże hihi
Zacznę od spojrzenia zza płotu, no po prostu szok, jak się zmieniło, jak te 2 lata u ciebie w ogrodzie jestem z wizytami, taka mnogość roślin, wybujałe, tyle tak szybko kwitnie, choćby czosnki, świetnie Karola
Magnolię zostaw, daj nawóz, za rok będzie lepiej, one czasami kapryśne są, mus mieć cierpliwość
biurko śliczne, teraz tylko same 5 Gabi musi zbierać
Irenko, dziękuję, myślę że u wszystkich, dzięki Ogrodowisku, jest coraz ładniej
Nawóz do magnolii muszę kupić, chyba że może być taki sam jak do kwasolubnych? Muszę poczytać.
O tym samym pomyślałam, ciekawe jak Młodej będzie szło w szkole