Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 17:15, 25 cze 2014

Otello

Czeresnia zlapala jakas plamistosc :/

Ptaszory w nowym miejscu

Krys 21:37, 25 cze 2014

Jejku Karolina gdzie Ty zmieściłaś tyle róż,cudne są ja odnośnie rh nie gniewaj się,ale nie magę ich wziąc,już więcej rh nie mogę sadzić odnośnie soboty jest jakiś dokładniejszy plan? ja raczej dołączę do Was w Szmaragdowym no chyba ,że jeszcze podjedziecie do Łopatek do szkółek
popcorn 21:42, 25 cze 2014

Krysiu, tak myślałam - zawiozę je Teściowej - ucieszy się

W sobotę startujemy o 10tej u Małgosi Margarete, potem obchód u mnie, bierzemy jedzonko (coś muszę naszykować) i jedziemy do Magdy. Po drodze szkółka w Lasku na drodze do Łopatek, na zakręcie. Myślę ze tak na 12-13 się tam zjawimy?

Tez się zastanawiam - chyba poczekam na Dziewczyny u siebie, bo nie będę miała auta...
Krys 22:28, 25 cze 2014

popcarol napisał(a)

W sobotę startujemy o 10tej u Małgosi Margarete, potem obchód u mnie, bierzemy jedzonko (coś muszę naszykować) i jedziemy do Magdy. Po drodze szkółka w Lasku na drodze do Łopatek, na zakręcie. Myślę ze tak na 12-13 się tam zjawimy?

Tez się zastanawiam - chyba poczekam na Dziewczyny u siebie, bo nie będę miała auta...

Ok bęe w tej szkółce koło 12,ja zrobię leczo lubisz?
Nikita 22:32, 25 cze 2014

Carola, a gdzieś ty tyle róż upchnęła??? Muszę w sobotę je oglądnąć...
popcorn 06:53, 26 cze 2014

Krysiu, tez mialam zamiar leczo robic hihi Ale uzgodnilam z Magda ze zrobie 1-2 salatki i ciasto. Jasne ze lubie! Wlasnie gar konczymy, to bylo pierwsze w tym sezonie

Magda, zapraszam
Margarete 14:29, 26 cze 2014

popcarol napisał(a)

Nie, ja chce żebys do mnie dojechała... podjade do ciebie po 9.30 swoim autem i cie zabiore do siebie ..moze tak byc ?
popcorn 14:38, 26 cze 2014

Hej!

może być! Małgosiu, jeszcze się odezwę do Ciebie! Może M zdąży wrócić z masażu, to by mnie podrzucił, jak nie, to odezwę się! Buziaki!!
GabiK 15:08, 26 cze 2014

Karola, Laurka miała szkarlatynę rok temu. Też tak właśnie pod koniec przedszkola złapała.
Ze dwa dni bolało ją gardło, doszła gorączka, i wysypka na tułowiu, głównie na plecach. Po pierwszej dawca antybiotyku prawie zeszło, następnego dnia była jak nowa.
Miesiąc temu jej najbliższa koleżanka miała szkarlatynę. Widocznie to taka ciepłolubna choroba.

My nie chorowaliśmy.
Daj znać jak wrócisz od lekarza.
U Ciebie napisałam to samo.
popcorn 15:12, 26 cze 2014

Gabi, za pół godzinki jedziemy, się okaże. Czyli jakby co, to Was nie pozarażam? Ja nigdy nie miałam i wolałabym nie mieć

Młoda gorączkowała dobę, poszłam do lekarza i babka zdiagnozowała zapalenie gardła - zero innych objawów prócz czerwonego spuchniętego gardła i gorączki. Powiedziała że jak dojdzie wysypka to zaprasza ponownie bo trzeba antybiotyk zmienić... poczytałam o szkarlatynie, paciorkowce, brr...

I chyba to to, bo średnio działa ten antybiotyk - wprawdzie gorączki nie ma, ale słaba i leży