Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Juzia 22:06, 27 cze 2014

Ale wyżerka
popcorn 22:25, 27 cze 2014

I ciasto rabarbarowe mi wyszło Zapeklowałam też mięsko na niedzielnego grilla - nie wiem czy nie za wcześnie? hm.

Padam już dzisiaj

Miłego weekendu!
vita 12:53, 28 cze 2014

Podziwiam wyczyny kulinarne, na resztę wpadnę jutro.
Macham i pozdrawiam
popcorn 13:23, 28 cze 2014

Vita, dziękuję, pozdrawiam i zapraszam!!
popcorn 13:24, 28 cze 2014

Od rana u Małgosi, popodziwialiśmy ogród, wypiłyśmy co nieco Potem u mnie na chwilę, obleciałyśmy dookoła i już była 13ta Dziewczyny pojechały dalej same, bo ja za 2h mam gości, nie zdążyłabym obrócić tam i z powrotem... trudno, następnym razem nadrobimy!

Macham i buziam
Margarete 21:28, 28 cze 2014

SZkoda Karolinko że cię z nami nie było, ale duchem z nami byłas obecna... no i twoje dania.....wszysko pyszne
Objedzone ale zadowolone siedziałysmy i gadałysmy do póżnego popołudnia. Krysia do nas dotarła w tej waszej szkółce, szkółka rzeczywiście wypasiona, ile odnian traw, host, drzew i ceny umiarkowane. Kilka rzeczy kupilisy a potem u Magdy obżarstwo....
Ogród Magdy nieduży ale jaki zadbany i ładny, duzo host, owoców, a grill - pycha.
Miło spedziłam ten dzien, troche nas deszczyk pokropił, podczas gdy w Pabianicach była ulewa.
Dieki za miły wspólnie spędzony czas
Krys 23:13, 28 cze 2014

Karolina szkoda,że Cie z nami nie było ,ciasto upiekłaś pycha,szaszłyki i sałatka również szkoła fajna i ceny umiarkowane będę tam zaglądać do nastepnego spotkania no teraz to u mnie
popcorn 07:44, 29 cze 2014

Dziewczyny szkoda że się nie wybrałam, bo brat z rodzinką dotarł ok 16tej więc później niż planowali.. na chwilę mogłam pojechać no ale nie wiedziałam :/
Cieszę się że tam deszcz nie doleciał, bo tutaj padało krótko ale dość intensywnie. W nocy znowu, więc może ogródek podlało choć trochę??

Następnym razem nic mnie nie zatrzyma Buziam!
paniprzyroda 07:56, 29 cze 2014

U mnie też w nocy popadało, nie muszę podlewać Czytam, że fajnie było, trochę mi żal ale do innego razu
Bogdzia 08:51, 29 cze 2014

Karola miło było znów odwiedzic Twój ogród całkiem inny od wszystkich. Super Ci sie sprawdza sadzenie razem kwiatów i warzyw.Szkoda tylko że za krótko z nami byłas. Buziaki śle.