Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 21:46, 17 wrz 2014

Anito, dzięki! Ale jak to wygląda - konto z danymi syna? Imię, nazwisko, adres zamieszkania/zameldowania? bo tyle mi potrzeba, na razie...
Kasya 21:53, 17 wrz 2014

popcarol napisał(a)
Tak, przesyłane wszystko było na nasz adres, na nazwisko Młodej. Myślę że problemu nie będzie - bo to maszyna jest. Osobny numer konta? Jest. Właściciel konta? Jest. Dzieciak - ale nazwisko Młodej się zgadza? Zgadza.
A to że ja tylko mogę dysponować tym kontem, to już pewnie ich nie interesuje - jak znam ich odpowiedzi jak z automatu.
Jutro się dowiem wszystkiego w pekao i dam znać. Byłoby super, szkoda tej kasy Młoda miała nową lalkę obiecaną.. chociaż dzisiaj stwierdziła ze będzie zbierać na kucyka.. żywego! masakra

dobrze ze nie na koze...
renatamama3 21:55, 17 wrz 2014

popcarol napisał(a)
Tak, przesyłane wszystko było na nasz adres, na nazwisko Młodej. Myślę że problemu nie będzie - bo to maszyna jest. Osobny numer konta? Jest. Właściciel konta? Jest. Dzieciak - ale nazwisko Młodej się zgadza? Zgadza.
A to że ja tylko mogę dysponować tym kontem, to już pewnie ich nie interesuje - jak znam ich odpowiedzi jak z automatu.
Jutro się dowiem wszystkiego w pekao i dam znać. Byłoby super, szkoda tej kasy Młoda miała nową lalkę obiecaną.. chociaż dzisiaj stwierdziła ze będzie zbierać na kucyka.. żywego! masakra

Mi chodzi o to ,że będzie problem z allegro,że wchodzisz na jej konto ,że sprzedajesz itp.
Anita1978 21:56, 17 wrz 2014

popcarol napisał(a)
Anito, dzięki! Ale jak to wygląda - konto z danymi syna? Imię, nazwisko, adres zamieszkania/zameldowania? bo tyle mi potrzeba, na razie...

Tak
Efffa 23:12, 17 wrz 2014

Karolinko, wyczytałam kiedyś ze masz mozgę trzcinowatą, powiedz mi jak ta trawa się sprawuje? jaką masz odmianę? Bo ja dziś kupiłam mozgę trzcinowatą Variegata dużą ilość , ale chyba źle zrobiłam. Szukałam na ogrodowisku , ale chyba tylko jedna osoba ma tę odmianę i to mnie zdołowało, bo to znaczy chyba ze nie jest za bardzo polecana.
popcorn 06:52, 18 wrz 2014

Renatko, wchodzę, wypłacam uzbieraną kasę i zamykam to konto. Nie są mi potrzebne żadne tego typu problemy
Anitko - dzięki!!

Effa, mozga to okropny chwast, bardzo szybko zagłusza wszystko dookoła siebie, rośnie w ekspresowym tempie. Nie polecam. Jeśli bardzo chcesz, mam jej na tony - trudno się pozbyć... wróć do szkółki i wymień na COKOLWIEK innego, bo to paskudztwo jest!

miłego dnia!
Margarete 09:33, 18 wrz 2014

Kasya napisał(a)

moze zgadnij ze zdjecia co kupilam
takie mniejsze trawki w sumie w miare, ale ja chcialam przede wszystkim miskanty a ta cale reszta to tak przy okazji..

zaptyam jeszcze Anetke o rozchodnik

nie wiem czy cos chce, nie chce ci robic klopotu tym bardziej ze ja jeszcze nie mam sie czym dzielic

JA mam duzo rozchodnika i chetnie sie nim podziele tylko mam 2 pytania :
1/ jak ci to podać ? przez Karoline ? przez Magde -Nikite ?
2/ czy on sie nie zmarnuje teraz jak go wykope, gdy jest kwitnacy ?
Jesli zaryzykujesz to ja go dzis dla ciebie ukope i podrzuce którejs z dziewczyn...nie ma sprawy
popcorn 09:35, 18 wrz 2014

Margarete 09:38, 18 wrz 2014

popcarol napisał(a)
Krysiu, dzięki!! Pekao BP ma konto dla maluchów, założę Młodej i problem z głowy. i będzie miała gdzie wpłacać prezenty gotówkowe od rodzinki
Bożenko, BUZIAKI!!!
Justynko - może

My mojemu synowi załozylismy takie konto-junior w PKO BP gdzy skonczył 10 lat, dałam stałe zlecenie na kieszonkowe - 20 zł wpływało mu co miesiąc, ale najwieksza radoch była jak dostał pierwszą własna kartą do tego konta - oczywiscie miał lilmity transakcji i wypłat przez nas załozone ale miał dużą frajde gdy sam operował swoja kartą na swoim koncie.......
popcorn 09:43, 18 wrz 2014

Małgosiu, złożyłam wniosek, czekam na kuriera Zobaczymy czy zagra i co Młoda na to Buziaki!