Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

GabiK 11:50, 18 wrz 2014

Karola, a to teraz pieniądze przechodzą przez jakieś konto allegro? Jak ja dawno nie sprzedawałam. Jak to ostatnio robiłam, to kupujący wpłacał od razu na konto sprzedającego. Takie wyjście jak teraz bezpieczniejsze, ale skomplikowane.
Się zbieram, już ze 3 lata, żeby zacząć po Laurze sprzedawać. Robiłaś jakieś wypasione zdjęcia, czy takie na płasko? Może by się uzbierało na następne ciuchy.
popcorn 11:54, 18 wrz 2014

Gabi, no właśnie kiedyś było łatwiej! A teraz płaci się przez payu, zewnętrzną spółkę- niby bez prowizji. Szybko i sprawnie, bez uzupełniania, tylko klik-klik - od strony kupującego. Ale do sprzedającego kasa idzie 3 dni... i żeby wypłacić mam problem - założyłam właśnie dla Młodej konto, czekam na dane. Mam nadzieję że się uda, bo jak nie to 300zł w plecy.

Ja też się zbieram, zbieram i co jakiś czas coś powystawiam i coś tam się zbierze. Jak ocieplaliśmy strych sterta szmat wylądowała w moim pokoju do pracy (za to strych czyściutki). I stwierdziłam - niech leży, sprzedam albo wyrzucę...
Na nowy ciuszek czy zabawkę jak znalazł Nie mam komu dać, bo żadnych dziewczynek w rodzinie, młodszych, jak na złość
Zdjęcia zwykłe na płasko, nie mam czasu na inne
GabiK 12:21, 18 wrz 2014

Wkoło nas też sami chłopcy się rodzą.
Panna Młoda z sobotniego wesela właśnie jest na samym początku ciąży, może będzie dziewczynka? Bo ostatnio na osiedlu się 3 chłopców urodziło.
W ogóle mamy przyrost naturalny szybujący. Już nie ma bezdzietnych sąsiadów.
GabiK 12:22, 18 wrz 2014

A ja Ci jeszcze powiem, że do Wojsławic to dasz radę się wybrać, a do Warszawy za daleko.
Ja tez kombinuję, żeby jechać, ale w tę i z powrotem jednego dnia to ciężko.
popcorn 12:24, 18 wrz 2014

No proszę! U nas, w sumie też trochę ludzi z wózkami spaceruje...

Kurcze jaka pogoda! Niech zostanie taka na weekend, plis!
popcorn 12:24, 18 wrz 2014

GabiK napisał(a)
A ja Ci jeszcze powiem, że do Wojsławic to dasz radę się wybrać, a do Warszawy za daleko.
Ja tez kombinuję, żeby jechać, ale w tę i z powrotem jednego dnia to ciężko.

wiesz, Dziewczyny mnie zabiorą. To inaczej, bo na dłuższych trasach bardzo nie lubię prowadzić. A od nas to teraz 1,5h do Wrocka - bo nową drogę otwarli Więc nie narzekam już tylko jadę
Krys 14:33, 18 wrz 2014

popcarol napisał(a)
Krysiu, dzięki!! Pekao BP ma konto dla maluchów, założę Młodej i problem z głowy. i będzie miała gdzie wpłacać prezenty gotówkowe od rodzinki
Bożenko, BUZIAKI!!!
Justynko - może
Karolina w mbanku szybcie ,maja corka miała subkonto i fajna sprawa ,pozdrawiam
popcorn 14:45, 18 wrz 2014

Krysiu, w mBanku od 13lat Wszędzie indziej prócz PKO BP też (ja mam w mBanku konto i pewnie że wolałabym w znanym sobie miejscu.

pozdrawiam!
MarzenaG 14:48, 18 wrz 2014

Karola zerknij do mni na obsadzenie ogrodzenia Kapslowego, będę dzisiaj jechała po część rośłinek chyba Pozdrawiam,
popcorn 14:53, 18 wrz 2014

ok