Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

paniprzyroda 20:13, 30 sty 2015

Zostawiam pozdrowienia, już niedługo ruszysz daleko
popcorn 20:29, 30 sty 2015

Kasia - hihi W spa fotek nie robiłam. Przyjemniejsze było jacuzzi, masaże, basen ze strumieniem, sauny i tężnia solna. Szkoda ze nie mamy czegoś takiego blisko, co jakiś czas bym się szarpnęła, przyjemnie tak się polenić Nieco ponad 2h jazdy ode mnie. Uniejów 70km stad, ale to duży i rzadko pusty obiekt- ten był kameralny i dość pusty, nie licząc oczywiście naszej grupy.

Mariolko, już się nie mogę doczekać. Śnieg pada, taka zimę lubię, zwłaszcza ze nie jest bardzo zimno. I niech tak zostanie
Nikita 10:07, 31 sty 2015

O co ty Carola, już wróciłaś??? Tak krótko byliście?
Fajne jacuzzi jest w Częstochowie..kameralnie jest i można sobie wynająć indywidualnie na przykład tylko we dwoje...do tego masaże, szampan i romantyczny wieczór jak znalazł na walentynki.
Jeśli Częstochowa za daleko, to jacuzzi jest chyba w łódzkiej Fali...raczej mało romantycznie ale za to 15 minut drogi i już jesteś.
popcorn 13:54, 31 sty 2015

Magda, dzięki, ale na razie mam dość jestem obolała, jeszcze dzisiaj byłam na ćwiczeniach z Młodą (ja równolegle masaż) i muszę dojść do siebie chyba każdy mięsień czuję
Impreza krotka, i bardzo dobrze - we czwartek na 14ta mieliśmy się tam stawić, a o 12tej dnia następnego odwrót. Niektórzy nie zmrużyli oka w międzyczasie 2h spotkania merytorycznego, 3h łaźnie, baseny, jaccuzi, sauny itp, impreza do 4tej rano (ja poszłam spać o 2.30 i nie doczekałam karaoke Budzik mnie obudził o 6.30 (brr wiec wstałyśmy z koleżanką i do 10tej powtórka z rozrywki - już bez masaży, olejków, okladow itp, tylko sam basen, jaccuzi, sauny i na koniec grota solna (większość spala w tym czasie, na basenach pustki, o 8rano byłyśmy zupełnie same. W międzyczasie śniadanie. O 10tej zwiedzanie, o 12tej powrót do hotelu, wymeldowanie i do domu

pozdrawiam!!
Bogdzia 16:53, 31 sty 2015

Karola szybko żyjesz , wyjazd za wyjazdem.Wizytówka śliczna i dobrze oddaje widok Twojego ogrodu. Baw się dobrze . Buziaki.
popcorn 20:40, 31 sty 2015

Bożenko, dziękuję! Wyjazdu doczekać się nie mogę! A szybko szybko lubię, generalnie. Jak jest za wolno to się nudzę Pozdrawiam!
11stokrotka 08:52, 01 lut 2015

Karolciu, pozdrawiam.
Dbają o was w tej firmie. Wyjazdy integracyjne to fajny przerywnik od codziennych obowiązków.
Ale co to jest przy Meksyku... Pikuś.

Pomył Nikity na walentyki w jacuzi pierwsza klasa.
popcorn 09:01, 01 lut 2015

Małgosiu, pozdrawiam! Coroczne spotkania to tradycja, w lepszych czasach bywały tez w Austrii Moze za rok Dzisiaj ogarniam dom, ostatnie pranie, dopakowanie aparatu i leków dla Młodej do bagażu i odliczamy - jeszcze tylko kilka dni Ostatnie pranie, ogarniecie domu, wypełnienie lodówki dla M i jedziemy

Pomysł Magdy super, ale ani w Walentynki, ani w tłusty czwartek nas nie będzie w PL. Moze za rok
Kasya 10:36, 01 lut 2015

Karola, napisz prosze co wysiewasz wprost do gruntu i kiedy, szukam sprawdzonych roslinek, ktorych nie trzeba siac w domu bo mam malo miejsca na to
popcorn 11:59, 01 lut 2015

hej Kasiu!
na siew do gruntu mamy jeszcze miesiąc czasu, przynajmniej. Na pierwszy ogień idzie bob (początek marca o ile nie ma śniegu i mrozu), potem groszek zielony, wczesna marchew wymieszana z rzodkiewka i nieco później sałata. W kwietniu cala reszta. Początkiem maja sadze do gruntu pomidory i resztę towarzystwa z parapetu lub sadzonki kupione na targu.

pozdrawiam!