Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Krys 15:21, 08 lut 2015

Karola fajnie ,ze dałas znac wspominałyśmy Cie wczoraj ale zazdroszę widoków i tej pieknej wody,pozdrówka dla Gabrysi też ,a jak ona zniosła podróz?
Bogdzia 15:41, 08 lut 2015

Fajnie ze sie odezwałas. Liczymy na częsty kontakt i miłego i bezpiecznego pobytu.Kiedy wracasz????
Kasya 15:59, 08 lut 2015

Ale ci fajnie
Wrzucisz jakieś fotki ? Płazy, roslinek....
Olili 20:28, 08 lut 2015

..ale Wam tam dobrze pozdrawiam
Napia 21:35, 08 lut 2015

Wspaniałego urlopu życzę Wypoczywaj ...
MarzenaG 21:37, 08 lut 2015

superanco, pozdrawiam
Gabriela 21:39, 08 lut 2015

popcarol napisał(a)

Wczoraj od 5tej rano tutejszego czasu zwiedzaliśmy - Chichen itza, potem ochłodzenie tutaj:

https://www.google.dk/search?q=il+kil+cenote&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=wmjXVOelMuO5ygP0gYLQCA&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1440&bih=765

Bajeczne, zazdrościmy.
Ja wiem, że człowiek na wakacjach ma w nosie wklejanie zdjęć i opisów przyrody w internet, więc nie oczekuję takowych teraz, ale myślę że po powrocie, dasz pooglądać.
popcorn 02:04, 09 lut 2015

hej! Dziekuje za odzew, fajnie tak Mam nadzieje wczoraj sie dobrze bawilyscie

Gabi dzielnie zniosla podroz, czeste posilki, przekaski i bajki/gry dla dzieci daly rade Nie bylo zle, chyba ja bardziej mialam dosc niz ona

Foty chetnie bym wrzucila, teraz reszta drinkuje a ja sie przysluchuje bo nie piję więc nie byłoby problemu=dużo wolnego czasu i stałe szybkie łącze. Ale nie mam kabelka do aparatu, a w użyczonym laptopie brak czytnika kart i sprawa sie rypła:/

U Was 2ga w nocy, tutaj dopiero 19ta Ale Gabi już śpi Dzisiaj od 4tej rano odrabiałyśmy zadania domowe i czytanki do przodu

Pogoda super, teoretycznie 32 stopnie, ale nad morzem się tego wcale nie czuje, super bryza i cień palm Piaseczek bielutki, Meksykanie wiecznie uśmiechnięci. Jedzenie takie sobie. Ale Młoda ma 2 dania, oba rybne, nie zginiemy Jeszcze 12 dni...

Mnóstwo jaszczurek, piszczą nad ranem, czmychają spod nóg (prawie ich nie widać). Warany na plaży (w Chichen Itza też sporo było). Warany pozują do zdjęć i da się je łatwo zfotografować
Rano wskoczyły nam na balkon coś a la małpki, ostronosy białonose, takie:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ostronos_bia%C5%82onosy
Zbyt szybkie dla aparatu

I coś podobnego do aguti dzisiaj widzieliśmy na łące za plażą, chyba to było to, jeszcze szybsze od ostronosów
http://pl.wikipedia.org/wiki/Aguti

Jutro też plażujemy, pojutrze Xcaret:
http://www.xcaret.com.mx/

pozdrawiam!
popcorn 02:10, 11 lut 2015

Parę fotek z dziiejszego dnia Padamy na twarz Za tydzień powtórka, mamy drugi dzień gratis. Jeszcze 2 podwodne rzeki zostały nieodkryte Bardzo fajnie, polecam

www.xcaret.com.mx

andziurex 03:48, 11 lut 2015

Super! Już mi się lepiej od samego czytania zrobiło. U nas odwilż w najgorszym wydaniu: mżawka, plucha, błoto i zero słońca. Stany około depresyjne mają nawet moje dzieci i do tego epidemia zapalenia oskrzeli. Także lepszego terminu na wakacje wybrać nie mogłaś Mam nadzieję że z powrotem trochę słońca nam przywieziesz i będzie już wiosna! Bawcie się dobrze.