Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

beta 11:19, 18 lut 2015

cudne foty...rozmarzyłam się...Malutka słodka i te jej minki
GabiK 12:34, 18 lut 2015

Karola, ale dobrze trafiłam z powrotem na Twój wątek. Nie nadrobię, nie ma szans, ale piękne wakacje widzę.
Same z Gabi jesteście?
Zdjęcia cudne wstawiasz, piasek i woda bajkowe.
My się 5 marca wybieramy na dalekie, ciepłe wakacje.
Może po powrocie, w połowie marca, urządzimy takie podróżniczo-otwierające sezon spotkanie jak w zeszłym roku?

U nas poważne zmiany się szykują. Może będę musiała zacząć jeździć oddzielnie? Na pewno na jakąś wyprawę z Tobą się piszę.

Uściski, miłych ostatnich dni i niemęczącego powrotu.
popcorn 15:20, 18 lut 2015

hej Dziewczyny, fajnie że piszecie i zaglądacie

Nasi tam byli, w wiele lepszej cenie była wyborowa 1 litr (155 peso), ale wykupili w ciągu kilku dni hihi
Generalnie Polaków i innych nacji poza Amerykanami i Kanadyjczykami bardzo mało. Na jednej ręce można policzyć. Grupę Francuzów spotkaliśmy raz, kilku Włochów, Rosjan. Niemców wcale. I zaskakująco sporo Meksykanów wypoczywa na plaży czy zwiedza. Chyba po prostu spory kraj.

Młoda chce już wracać do szkoły, wczoraj mieli bal maskowy na ostatni i stękała cąły dzień że ją ominął. Jeszcze tylko dzisiaj plażowanie, jutro i w piątek amy auto, więc zwiedzamy Cobę i Tulum i w piątek wieczorkiem odlot.

Fajnie plażować gdy u nas zima. Ale słyszałam w TVN24 że krokusy zakwitły? Ciekawe czy u nas też

Gabi, jesteśmy rodzinnie w 5 osób, plus mnie i Gabi dziadki Gabi jeszcze. A Wy się gdzie wybieracie jeśli to nie tajemnica? Azja, Am. Pd czy jeszcze gdzie indziej? Zapraszam na wyprawę około świąteczno-noworoczną, na pewno nie będę siedziała w domu bo straszliwie mnie to męczy. A wizja słonczka w okresie zimowym jest niezwykle kusząca. Chyba zrezygnuję nawet z Gruzji w wakacje, by dłużej pobyć grudzień-styczeń przyszłego roku, gdzieś

Magda, składaj do skarbonki, jedziemy!
pozdrawiam Was serdecznie!
GabiK 15:31, 18 lut 2015

Będziemy na rejsie po Karaibach: http://www.namorzu.pl/o,perly-karaibow,28272,,,,2,,,,,,,,,20,1,a;departureDate
Kasya 16:09, 18 lut 2015

popcarol napisał(a)
hej Dziewczyny, fajnie że piszecie i zaglądacie

Nasi tam byli, w wiele lepszej cenie była wyborowa 1 litr (155 peso), ale wykupili w ciągu kilku dni hihi
Generalnie Polaków i innych nacji poza Amerykanami i Kanadyjczykami bardzo mało. Na jednej ręce można policzyć. Grupę Francuzów spotkaliśmy raz, kilku Włochów, Rosjan. Niemców wcale. I zaskakująco sporo Meksykanów wypoczywa na plaży czy zwiedza. Chyba po prostu spory kraj.

Młoda chce już wracać do szkoły, wczoraj mieli bal maskowy na ostatni i stękała cąły dzień że ją ominął. Jeszcze tylko dzisiaj plażowanie, jutro i w piątek amy auto, więc zwiedzamy Cobę i Tulum i w piątek wieczorkiem odlot.

Fajnie plażować gdy u nas zima. Ale słyszałam w TVN24 że krokusy zakwitły? Ciekawe czy u nas też

Gabi, jesteśmy rodzinnie w 5 osób, plus mnie i Gabi dziadki Gabi jeszcze. A Wy się gdzie wybieracie jeśli to nie tajemnica? Azja, Am. Pd czy jeszcze gdzie indziej? Zapraszam na wyprawę około świąteczno-noworoczną, na pewno nie będę siedziała w domu bo straszliwie mnie to męczy. A wizja słonczka w okresie zimowym jest niezwykle kusząca. Chyba zrezygnuję nawet z Gruzji w wakacje, by dłużej pobyć grudzień-styczeń przyszłego roku, gdzieś

Magda, składaj do skarbonki, jedziemy!
pozdrawiam Was serdecznie!

A młoda to nie chora że za szkołą tęskni ?

Mimo wiadomosci z TVN przygotuj sie na szok termiczny, u mnie np od kilku dni -6 rano

popcorn 17:01, 18 lut 2015

Gabi, super!
Kasia, Młoda uwielbia szkołę. ciekawe kiedy jej przejdzie Minus 6? brr..

Wczoraj padało, wielka fala na morzu, dzisiaj pewnie też się nie wykąpiemy, ale i tak uwielbiam, nawet wzburzone morze. Kidyś chciałabym małą chatkę tuż nad brzegiem ciepłego morza
Bogdzia 20:54, 18 lut 2015

Pięknie macie i cieplutko, trudno bedzie wrócic do naszej aury.Pozdrówka.
andziurex 22:56, 18 lut 2015

Przywieź nam trochę słońca!!!! U nas jest okropnie zimno, a te krokusy to chyba na parapecie w doniczce im zakwitły
popcorn 23:24, 18 lut 2015

hej,
no fajnie byłoby gdyby w PL było ciepło...
Właśnie wróciliśmy z obiadu w lokalnej knajpce, ceny (wreszcie) jak w PL - (bo w knajpach dla turystów drogo); do wyboru albo żeberka z rusztu albo kurczak Plus sałatka i ryż; 60 peso za porcję. Całe 2 dania do wyboru Leżymy i trawimy
Jeszcze 2 intensywne dni zwiedzania przed nami i wracamy do PL.
Rench 00:05, 19 lut 2015

Ech,pięknie !