Witaj Iwonko - sąsiadko
Ja większość roślinek kupuję właśnie w Limbie i jestem zadowolona z jakości roślinek, a cenowo to bywa różnie, niektóre roślinki mają nawet w cenach, jak na giełdzie w Tychach.
Odnośnie szpadelka to jestem bardzo z niego zadowolona. Wcześniej nie wiedziałam, że coś takiego w ogóle jest, a rzeczywiście bardzo ułatwia pracę i jaki efekt wychodzi. Nie mam firmowego jakiegoś, ale i tak cieszę się że mam takie pomocne narzędzie.
Fajna kompozycja, super to wymyśliłaś. Alternatywne rozwiązanie - żółty bukszpan. Ja kupiłam jakiś czastemu kilka sadzonek na próbę przez all..... po 5 zł. Bardzo ładny jest. A jak masz zdjęcia z ogrodu Kasi sąsiadki Danusi to taam był żółty bukszpan na małych obwódkach.
Sylllwio -witam i dziękuję za podpowiedz.Planuję kupno tego szpadelka , bo tak Ci , którzy go mają tak tutaj go zachwalają, że nie ma innego wyjścia jak tylko się przekonać.Jestem ciekawa, czy praca z nim jest ciężka czy łatwa?
Iwonko praca ze szpadelkiem jest bardzo łatwa i przyjemna, jak jest ostry to wchodzi jak w masło i gwarantowana satysfakcja z efektu pracy, równiutkie kanciki