Pięknie u Ciebie Sylwio. Moja Suzan kwitnie tak samo jak Twoja i nic sobie nie robi z tego że to nie jej pora i na Nigrze tez są paczki . Coś sie im pomieszało.Pozdrawiam.
... te donice bardzo mi się podobają hosta cudna... nie mam ich jeszcze u siebie ... ale coraz bardziej się do nich przekonuję ... w doniczkach bardziej mi się podobają niż w gruncie ... ślicznie Sylwio u Ciebie
Hosty w donicach mam drugi rok. W ubiegłym roku miałam w jednej donicy, teraz w trzech.
Zauważyłam, że jak są w donicach to ślimaki je mijają, chyba nie chce im się wspinać
Pięknie u Ciebie Sylwio. Moja Suzan kwitnie tak samo jak Twoja i nic sobie nie robi z tego że to nie jej pora i na Nigrze tez są paczki . Coś sie im pomieszało.Pozdrawiam.
Bożenko, coś przyroda w tym roku zaskakuje nas. Magnolia kwitnie już 2 miesiące.
Dzisiaj przycięłam dużego bukszpana nigdy nie formowanego jescze. Jakoś nijak nie chciała z niego wyjść kula, więc zrobiłam kule na nóżce, a właściwie dwóch nóżkach. Do kształtu kuli to jeszcze mu dużo brakuje, ale cierpliwie będę czekała na przyszły sezon.
Anek może najwiecej na ogrodowisku...ale Sylwie mają piękne ogrody Podglądam tylko dwie, ale dwie majabardzo zadbane i estetyczne ogrody..... jednak coś w imieniu jest.....
Aniu, cieszę się że ogród Ci się podoba, ale Sylwie mają chyba jeszcze to do siebie, że nie do końca są zadowolnone z efektu końcowego i ciągle coś będą zmieniać
Dzisiaj przycięłam dużego bukszpana nigdy nie formowanego jescze. Jakoś nijak nie chciała z niego wyjść kula, więc zrobiłam kule na nóżce, a właściwie dwóch nóżkach. Do kształtu kuli to jeszcze mu dużo brakuje, ale cierpliwie będę czekała na przyszły sezon.
Tak wyglądał przed cięciem
a tak teraz wygląda
Pięnie Ci wyszedł. Bardzo mi sie podoba. Ania asc też dzis cięła i wyjatkowo zdolne z Was fryzjerki.