Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Zakupy przez internet

Zakupy przez internet

eva80 12:22, 19 wrz 2012

kilka miesiecy temu kupilam pierwsza roslike przez internet - drzewko bonsai. Na poczatku nie bylam przekonana, obawialam sie, ze drzewko dotrze w kiepskim stanie i wogole. Bonsai dotarlo cale i zdrowe, cena byla bardzo korzystna i w tej chwili kupuje w ten sposob coraz wiecej rzeczy, nie tylko rosliny .
Sebek 17:38, 23 wrz 2012

Dzisiaj otrzymałem cebulki zamówione przez internet i jestem na prawdę zadowolony. Były dobrze zapakowane, woreczki są bez zdjęć, ale w sumie po co mi
Zamawiałem w sklepie cebule-kwiatowe.pl. Mają tanio, a towar jest na prawdę dobrej jakości.
Madzenka 17:52, 23 wrz 2012

Sebek napisał(a)
Dzisiaj otrzymałem cebulki zamówione przez internet i jestem na prawdę zadowolony. Były dobrze zapakowane, woreczki są bez zdjęć, ale w sumie po co mi
Zamawiałem w sklepie cebule-kwiatowe.pl. Mają tanio, a towar jest na prawdę dobrej jakości.

Ja tez u nich w tym roku zamawialam. Cebule i ceny ok. Zbaczymy wiosną ...
dajana 10:33, 01 paź 2012

monteverde napisał(a)
no bardzo fajnie Tinko, ale Florini znamy nie od dziś

Zamówiłam dzisiaj w szkółce Florini 8 Hortensji Limelight,telefonicznie .Miły pan ,,póki co nic wiecej nie moge napisac, czekam na przesyłkę Podobno moje sadzonki mają 60 cm wysokosci i są pięknie rozkrzewione Moze wreszcie trafię na zdrowe i ładne okazy .Zamówiłam tez 12 kulek bukszpanowych ale na allegro Zobaczymy co mi przyjdzie Podzielę sie z wami widokiem tego co otrzymam .Czytam wasze pochlebne informacje o Florini wiec juz się cieszę Wygląda na to ze będę miała sliczny szpaler hortensjowy przed wejściem do domu .Ten watek jest super pomocny ,dziekuje dziewczynki
dajana 22:48, 01 paź 2012

popcarol napisał(a)

Dziękuję za info Beatko

Powiem Ci że nigdy nie trafiłam na bukszpany w Lidlu czy Biedronce - a zaglądam często,
ale też mieszkając w bloku do tej pory nie zwracałam uwagi na roślinki.

Teraz na jesieni chciałam zrobić jednego długaśnego zawijasa z bukszpanu i małe żywopłociki na kilku rabatach.
Będę szukać

Kupowałam w Nomi bukszpany wiosną, też wszystkie się przyjęły i ładnie rosną. Taniej niż w lidlu było wtedy...
kupowałam też na alle, po 1 zł/ szt ukorzeniony patyczek. Też ładnie rosną Generalnie chyba najlepiej kupować wiosną (tak w maju) - wtedy wiadomo że przemrożonych sadzonek nie dostaniesz, a do jesieni podrosną sporo i suma sumarum wychodzi taniej niż kupować to samo jesienią narażając się że do zimy mogą się nie zadomowić i częściowo zmarznąć...
pozdrawiam!!

Jesli chcesz kupić bukszpany to chętnie podam ci namiar na ładne sztuki Bukszpan Suffruticosa na kule i obwódki. Sprzedający na allegro to : ogrodyzielone. Kupiłam dzisiaj 12 sztuk dużych kulek .Pan powiedział ( zamawiałam telefonicznie )że mają po 60 cm i są bardzo gęste Możesz zajrzeć na allegro tam jest ich zdjęcie .Jak otrzymam przesyłkę pokaże jak wyglądają Nie są moim zdaniem drogie 8,zł z groszami szt .Pozdrawiam serdecznie
monteverde 22:55, 01 paź 2012

Dajana podaj linka
dajana 22:56, 01 paź 2012

Dodam jeszcze że pan zajmuje się uprawą bukszpanu wiele lat ,zna nasze Ogrodowisko i zależy mu na dobrej reputacji Wiem ze nie oszuka Wykorzystałam z pełną świadomością nasz portal w celu uzyskania pewności zamówienia dorodnych i zdrowych sztuk .To taka mała gwarancja ,nie mam ochoty na ryzyko , nauczyli mnie takiej asekuracji pseudo fachowcy którzy budowali mój dom .Nie mogę się doczekać kiedy przyjdą Juz bym sadziła
dajana 22:57, 01 paź 2012

monteverde napisał(a)
Dajana podaj linka

Zaraz podam tylko wlezę na allegro hi.
dajana 22:57, 01 paź 2012

monteverde napisał(a)
Dajana podaj linka

Zaraz podam tylko wlezę na allegro hi
Mam nadzieję że będzie aktywny http://allegro.pl/bukszpan-suffruticosa-na-kule-i-obwodki-i2661722607.html ,powodzenia
monteverde 23:03, 01 paź 2012

dajana napisał(a)

Dajana podaj linka

Zaraz podam tylko wlezę na allegro hi
Mam nadzieję że będzie aktywny http://allegro.pl/bukszpan-suffruticosa-na-kule-i-obwodki-i2661722607.html ,powodzenia

thanks