Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Zakupy przez internet

Zakupy przez internet

kaisog1 21:04, 15 cze 2012

Goniak współczuję..... wiecie co, mnie to przeraża..... czy sprzedawcy nie zdaja sobie sprawy z tego, że opinia pójjdzie dalej?! Jakim trzeba byc bezmyslinym typem, żeby napisać iż paczka jest ok a w niej nieład ?!

No ale to Polska.... nikt nie patrzy perspektywicznie, ważne żeby micha była pełna tu i teraz.... a potem skomlą, że rynek podupadł i ręce załamują.... Żenada !
Gardenarium 21:06, 15 cze 2012

Paczka u GabiKa z innej firmy była sznureczkami wewnątrz jak siatka pajęcza poplątana, doniczki wisiały w powietrzu i nic nie było naruszone, Doskonałe zapakowanie.

Instagram Ogrodowiska
kaisog1 21:21, 15 cze 2012

Danusia z tej samej firmy????
Gardenarium 21:30, 15 cze 2012

Nie, z innej - to był przykład idealnego pakowania, aż byłam zdziwiona, że taki system wymyslili

Instagram Ogrodowiska
kaisog1 21:36, 15 cze 2012

Ojjj systemy mają Ważne żeby zdawały egzamin
Elfik 21:44, 15 cze 2012

Danusiu, moje trawy od Mariusza też były tak zapakowane, zespolone sznurkami z paczką, nawet jakby koziołkowaly, to ani okruszek ziemi by z doniczek nie wypadł....
goniak 05:34, 16 cze 2012

kaisog1 napisał(a)
Goniak współczuję..... wiecie co, mnie to przeraża..... czy sprzedawcy nie zdaja sobie sprawy z tego, że opinia pójjdzie dalej?! Jakim trzeba byc bezmyslinym typem, żeby napisać iż paczka jest ok a w niej nieład ?

Kontaktowałam się bezpośrednio z właścicielem firmy, wysłałam mu fotki , podesłałam link z niepochlebnymi opiniami na temat usług jego firmy i spotkałam sie z totalną ignorancją z jego strony.
Jaki pan taki kram !!!
Na chwilę obecną przesłałam do firmy dokument odstąpienia od sprzedaży na odległość a w poniedziałek odeślę paczkę, bo zakupy kosztowały mnie 360 zł i jest to zbyt duża kwota aby machnąć ręką i odpuśćić.
Elfik 08:30, 16 cze 2012

Małgosiu, serdecznie Ci współczuję. Wyobrażam sobie Twój stres... Wiesz, najbardziej z tego wszystkiego boli chamstwo. Tak to trzeba nazwać.
kaisog1 08:52, 16 cze 2012

goniak napisał(a)

Goniak współczuję..... wiecie co, mnie to przeraża..... czy sprzedawcy nie zdaja sobie sprawy z tego, że opinia pójjdzie dalej?! Jakim trzeba byc bezmyslinym typem, żeby napisać iż paczka jest ok a w niej nieład ?

Kontaktowałam się bezpośrednio z właścicielem firmy, wysłałam mu fotki , podesłałam link z niepochlebnymi opiniami na temat usług jego firmy i spotkałam sie z totalną ignorancją z jego strony.
Jaki pan taki kram !!!
Na chwilę obecną przesłałam do firmy dokument odstąpienia od sprzedaży na odległość a w poniedziałek odeślę paczkę, bo zakupy kosztowały mnie 360 zł i jest to zbyt duża kwota aby machnąć ręką i odpuśćić.

I tak trzymać! Nie wolno popuścić nieuczciwym sprzedawcom..... Ja nawet 50 zł bym nie odpuściła.To jest kwestia przyzwoitości i szacunku dla klienta.
Mala_Mi 10:10, 16 cze 2012

Co prawda te informacje zamieściłam już w moim wątku, ale wstawiam i dla tych co mnie nie odwiedzają...
Wczoraj przyszły hosty i żurawki z funkia.pl

Sposób zapakowania i zabezpieczenia oceniam na 6+. nawet najgłupszy kurier nie byłby w stanie tego zniszczyć....dwa płaskie kartony (widok górnego), sklejone do kupy..każda roślina opisana i super zabezpieczona.... Tak super spakowanej przesyłki z roślinami jeszcze nigdy nie dostałam.