Zamawiałam w tym roku rośliny u 4 sprzedawców na allegro i muszę przyznać, że na nikim się nie zawiodłam. Na szczęście- bo obawy miałam wielkie
wrzosik pl- zamówiłam wrzosy, wrzośce,kostrzewę siną i tawułę brzozolistną- wszystkie rośliny ładnie rozrośnięte, zdrowe, żadnych plam czy przebarwień, podpisane. Przesyłka dotarła w umówionym terminie, dobrze zabezpieczona, żadna roślina nie uszkodzona.
OGROD EDEN- zamawiałam 2 rodzaje żurawki. Jak za tą cenę spodziewałam się troszkę większych sadzonek ale i tak nie jest żle. Rośliny ładne, zdrowe liście i jedna nawet kwitnąca

Paczka dobrze zabezpieczona, żadnych uszkodzeń.
akex-Albamar-zamówiłam hortensje, lawendę, winobluszcz i berberys. Rośliny również ładne, gęste, hortensje przycięte, lawenda z pączkami. Sposób pakowania wzorowy, dużo patyczków bambusowych. Kontakt rewelacyjny, szybka odpowiedz na wszystkie pytania.
Peonia4- mam od nich miskanta 4 letniego i proso. Tutaj trudno ocenić,ponieważ wiadomo, że to jeszcze nie szczyt sezonu traw i za bardzo okazałe nie będą. Miskant w dużej doniczce, duża kępa. Zapakowane również profesjonalnie i szybka dostawa.
W razie pytań służę pomocą