Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z Czerwonym mostkiem

Ogród z Czerwonym mostkiem

GabiK 17:37, 19 gru 2011

Kasiu, świetne wianuszki. Wszystkie dla Ciebie, czy będziesz dawać w prezencie? Robienie tych wianków jest takie proste, czy same takie zdolne dziewczyny na Ogrodowisku?
Kaisia 17:50, 19 gru 2011

anna_lastowska napisał(a)
Moim faworytem jest ten w fioletach
Kasiu - cudne...

Ten fioletowy właśnie zawiśnie na naszych drzwiach, a w domu nad kominkiem już wisi ten z aniołkiem.
Kaisia 17:53, 19 gru 2011

GabiK napisał(a)
Kasiu, świetne wianuszki. Wszystkie dla Ciebie, czy będziesz dawać w prezencie? Robienie tych wianków jest takie proste, czy same takie zdolne dziewczyny na Ogrodowisku?

Gabrysiu, dwa tylko u mnie zostaną i stroiki na stół, reszta to dodatek do prezentów Świątecznych.
Robienie wianków jest bardzo proste, niestety poparzyłam się klejem i mam dwa pęcherze na palcach, dlatego dzieci trzeba bardzo pilnować, ale polecam bo fajna zabawa.
Kaisia 17:54, 19 gru 2011

sylllwia napisał(a)
Ale tego narobiłaś Śliczne te wianuszki, co jeden to lepszy

Tak Sylwio narobiłam ich trochę, najgorsze było wyplatanie samych stelaży, najbardziej nudna praca z tego wszystkiego.
an_tre 18:50, 19 gru 2011

Jak się okazuje na Ogrodowisku mamy same ukryte talenty, które nieśmiało się ujawniają wianuszki pierwsza klasa już widzę stół z białym obrusem a nim piękne wianuszkowe dekoracje
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
marzena 19:09, 19 gru 2011

Kasiu, podziwiam Twoje zdolności artystyczne ! i cierpliwość ... bardzo piękne Twoje wianuszki
bociek 20:20, 19 gru 2011

Kasik, ale sliczne wianki. Ja tez cos tam udziergalam, ale nie mam zdjec. Potwierdzam, zabawa super
Ja robilam na gotowych podkladach, chyba nie umialabym sama uwic
Kaisia 20:33, 19 gru 2011

an_tre napisał(a)
Jak się okazuje na Ogrodowisku mamy same ukryte talenty, które nieśmiało się ujawniają wianuszki pierwsza klasa już widzę stół z białym obrusem a nim piękne wianuszkowe dekoracje

Tak Aniu będzie biały obrusik.....
Talentów i dobrych duszyczek jest tutaj bardzo wiele..... Ty najlepiej o tym wiesz Aniu.
Kaisia 20:34, 19 gru 2011

marzena napisał(a)
Kasiu, podziwiam Twoje zdolności artystyczne ! i cierpliwość ... bardzo piękne Twoje wianuszki

Marzenko wierz mi to jest fajna zabawa nie potrzebna cierpliwość. Czas przy tym leci tak szybko ze nawet nie wiesz która jest godzina....
Krys 20:34, 19 gru 2011

Kasiu piekne wianki.