Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość część II

Połowa działki - czyli mam powoli dość część II

Basilikum 07:17, 25 maj 2020

sliczny ten Twoj bodziszek,ja je wogole kofam i dlamnie wszystkie piekne
sama nie wiem , ktory nominowac na miss bodziszkow

ale piekne roslinki dostalas super rzeczywiscie jak ze sklepu zapakowane.
zawitka 07:22, 25 maj 2020

Basilikum napisał(a)
sliczny ten Twoj bodziszek,ja je wogole kofam i dlamnie wszystkie piekne
sama nie wiem , ktory nominowac na miss bodziszkow

ale piekne roslinki dostalas super rzeczywiscie jak ze sklepu zapakowane.

Musiałam je przesadzić to odzywały ro zeby lepiej wyglądać chyba nie lubia przesadzania.
Kasya 07:40, 25 maj 2020

zawitka napisał(a)

Bodziszek dla Izki Pozdrawiam

Gdzie kupowalas Halinko tego bodziszka ? Jak wysoki jest ?
ElzbietaFranka 11:43, 25 maj 2020

zawitka napisał(a)

Tyle przywiozłam od Hani I w 2 dni obleciałam z tym ogród swój i Córki .

Co ty z przyczepą pojechałyscie tyle tego i jakie dorodne. Hania ma luz.
Też chciałabym pojechać może za tydzień odwlekam aby więcej zobaczyć rośliny już dorodne.
Jak byłam raz u Ewy z ogrodu za grosik koniec lipca upał jak cholera przypakowala mi tyle wszystkiego, że robilam z tym 2 dni. Z tymi kwiatami jak syn otworzył bagażnik to motyle się zleciały z osiedla.
Jestem zadowolona z gaury białej i Jeżowek te najpopularniejsze posadziłam w jednym miejscu i mam motyli od groma. Jeszcze irysy ale te rosną też w kupię i każdy ma inny kolor.
ElzbietaFranka 11:47, 25 maj 2020

Mam bodziszka, ale marnie kwitnie rozowy. Jest w kilku miejscach i w każdym taka beznadzieja.
Ten twój piękny kolor.

hankaandrus_44 12:24, 25 maj 2020

Fajne prezenty! Teraz tylko wszystko umieścić. sensownie z tym co jest. Z nowymi nabytkami zawsze zawirowania, jedno przesadzić, inne wymienić.
Powodzenia w działaniu.
zawitka 09:26, 26 maj 2020

Kasya napisał(a)

Gdzie kupowalas Halinko tego bodziszka ? Jak wysoki jest ?

Nie wiem skąd go mam bo jest u mnie długo już go przesadzałam raz bo marniał i bałam się że mi padnie ale podniósł się i jwszcze nie kwitnie to zdjęcie z przed 2 lat.Tegoroczny ma już dużo pąków i lada dzień pokaże co potrafi. Wysokośc 50 -60 cm

Miałam wszystkie kolory i albo sama usunęłam albo mi wypadły a ten jest Mistrzem wśród bodziszków .Na przyszłą wiosnę mogę Ci oderwać z korzenia .
zawitka 09:32, 26 maj 2020

ElzbietaFranka napisał(a)

Co ty z przyczepą pojechałyscie tyle tego i jakie dorodne. Hania ma luz.
Też chciałabym pojechać może za tydzień odwlekam aby więcej zobaczyć rośliny już dorodne.
Jak byłam raz u Ewy z ogrodu za grosik koniec lipca upał jak cholera przypakowala mi tyle wszystkiego, że robilam z tym 2 dni. Z tymi kwiatami jak syn otworzył bagażnik to motyle się zleciały z osiedla.
Jestem zadowolona z gaury białej i Jeżowek te najpopularniejsze posadziłam w jednym miejscu i mam motyli od groma. Jeszcze irysy ale te rosną też w kupię i każdy ma inny kolor.

Nie bez przyczepy ale cały samochód był zapakowany . Już wszystkie pięknie się przyjęły teraz czekam na kwiaty.
zawitka 09:35, 26 maj 2020

hankaandrus_44 napisał(a)
Fajne prezenty! Teraz tylko wszystko umieścić. sensownie z tym co jest. Z nowymi nabytkami zawsze zawirowania, jedno przesadzić, inne wymienić.
Powodzenia w działaniu.

Tak się złożyło że ogród przechodził rewolucję więc mam więcej miejsca do sadzenia.Jak na razie poza tojeśćią wszystko wzeszło aż się boję jak będę rozsadzać Dzięki .
BasiaLT 08:12, 27 maj 2020

No rzeczywiście miałaś co sadzić ale takie dary to skarb.