Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) » Edycja postu

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

malkul 21:37, 21 cze 2015

nawigatorka napisał(a)

Ja juz na ostatnich zdjęciach z Waszego spotkania nie mogłam się napatrzeć bo na wcześniejszych fotkach wyglądałaś zupełnie inaczej.moze kiedys bedzie dane spotkać Cię twarzą w Twarz... oby w Twoim ogrodzie

na spotkaniu to takie codzinne image. na tej fotce z kwiatem w awatarku to było z Tajlandi więc zupełnie klimatycznie. a w ogodzie jestem paskudna taka mnie lubia moje roślinki i ja
malkul 21:37, 21 cze 2015

kasia_w napisał(a)
Gosia, szacun ! Nie wiem, jak można mieć tak perfekcyjnie pięknie

a jak można mieć takie piękne oczyska jak ty?siem dopytowujem
Sebek 21:45, 21 cze 2015

malkul napisał(a)

na spotkaniu to takie codzinne image. na tej fotce z kwiatem w awatarku to było z Tajlandi więc zupełnie klimatycznie. a w ogodzie jestem paskudna taka mnie lubia moje roślinki i ja

Gosia, w kwesti paskudności wyglądu i outfitów wkładanych do ogrodu nawet nie próbuj ze mną konkurować Jak chciałem pokazać na forum cięcie bukszpanów i zamiatanie trawnika to wcześniej leciałem do domu się przebrać, bo przecież nie będę wsi robić na forum
atena35 21:46, 21 cze 2015

U ciebie ciągły ruch i dosadzanie
Princes Diana cudny i kuszący ....
Ewa_w_ogrodzie 21:54, 21 cze 2015

malkul napisał(a)
zdjęcia po drodze

Ja to nawet boję się tu odezwać, ten ideał mnie onieśmiela. Tylko podglądam po cichu. Dzisiaj tak mi się szeptem wyrwało
Zagajanka 22:55, 21 cze 2015

malkul napisał(a)

Twoje jarzmianki kolejny raz powaliły mnie na kolana...
Moje gdzieś się zgubiły wśród (jeszcze niezbyt bujnej) roślinności. A u Ciebie ten delikatny kwiatek gra pierwsze skrzypce na rabacie.
Mathildis 01:29, 22 cze 2015

malkul napisał(a)
Marzenko- moje stipy dziś po południu

Ty chyba żartujesz... to ja moich za Chiny ludowe nie pokażę

Choć za nowoczesnością nie przepadam... to do Twojego ogrodu mogłabym się wprowadzić od zaraz naprawdę mi się podoba... gdyby nie las to może bym też taki sobie "zrobiła"
amelia_b 01:32, 22 cze 2015

Moje też biedaki,ale tu cudne są
waldek727 01:44, 22 cze 2015

kasia_w napisał(a)
Gosia, szacun ! Nie wiem, jak można mieć tak perfekcyjnie pięknie

Perfekcyjna Pani ogrodu tak ma.
nawigatorka 07:56, 22 cze 2015

Sebek napisał(a)

Gosia, w kwesti paskudności wyglądu i outfitów wkładanych do ogrodu nawet nie próbuj ze mną konkurować Jak chciałem pokazać na forum cięcie bukszpanów i zamiatanie trawnika to wcześniej leciałem do domu się przebrać, bo przecież nie będę wsi robić na forum

Jeśli musiałeś się tylko przebrać a nie jeszcze umyć to nie mogło być najgorzej.