Jola_M
20:57, 05 kwi 2019

Cześć,
postanowiłam dołączyć z moim kosmicznym jeszcze nie ogrodem
jestem kompletnym laikiem i wpadłam jak narazie w większość pułapek jakie mogły spotkać początkującego
, czyli:
- "kupuję oczami"
więc moje rabaty to kogel-mogel, masło maślane itd.
- wydawało mi się, że cokolwiek planuję w ogrodzie, ale po dwóch latach nasadzania - stwierdzam, że jednak nie... tu nie było planu
- ciągle wszystko bym zmieniała, aż samą mnie już to męczy
wyobrazcie więc sobie co myśli moja rodzina, kiedy kolejny raz wykopuję i przesadzam... 
Ale, wiem że mi się uda, bo:
przede wszystkim uwielbiam ogrodowe zmęczenie, które daje mi nadzwyczajny i niespotykany dotychczas w moim życiu spokój...
Na miły początek bohaterowie kwietnia - barwinki z mojej rabatki - dla wszystkich ogrodowiskowych entuzjastów z pozdrowieniami ze Świdnicy
postanowiłam dołączyć z moim kosmicznym jeszcze nie ogrodem

- "kupuję oczami"

- wydawało mi się, że cokolwiek planuję w ogrodzie, ale po dwóch latach nasadzania - stwierdzam, że jednak nie... tu nie było planu

- ciągle wszystko bym zmieniała, aż samą mnie już to męczy

Ale, wiem że mi się uda, bo:
przede wszystkim uwielbiam ogrodowe zmęczenie, które daje mi nadzwyczajny i niespotykany dotychczas w moim życiu spokój...
Na miły początek bohaterowie kwietnia - barwinki z mojej rabatki - dla wszystkich ogrodowiskowych entuzjastów z pozdrowieniami ze Świdnicy