Igor dzięki że zajrzałeś ... ...może słońce , bo one w cieniu nie rosną ... latem obserwowałam oparzenia, ale były takie delikatne a tu te kropki są drobne i dużo ich jest i dlatego mnie to zastanowiło ... a spotkałeś się z mszycą na żurawkach ?
Pszczółko też obstawiasz oparzenie ... poobserwuje je , te drobne kropeczki mnie zmartwiły ...
Ja wiosną opryskuję wszystko co popadnie,bo dużo tego nie ma roztworem sporządzonym z preparatu na choroby grzybowe i mszyce i inne robale. Nie spotkałem się jednak z mszycami na żurawkach
Igor to chyba poparzenia od słońca, tak jak pisałeś ... nie ma tego więcej , a szkodników nie znalazłam ... mszyce mam na hortensjach limelight ... dziękuję za opinie
Chciałam na studni w rogu po lewej stronie ... tylko jak zrobię tą rabatkę co planowałam , to chyba wtedy nie będzie jej widać ... a najmniejszą chciałam dotulić to ehlo białej z hortensją ... jutro jadę do Psar po pracy ... ... ehlo jednak wyjdą taniej ... muszę to przekalkulować ... w tej potrójnej podoba mi się to, że można je różnie ustawiać ... tylko , że ciężkie są ...