Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

noemi 09:57, 18 maj 2012

irena_milek napisał(a)
A ja będę ten cerber od pilnowania

mi też szkoda, że nie mogłam być, no ale tak bywa my miejscowe się spotkamy, chyba uda mi się z wami spotkać u mnie przed zjazdem w naszym regionie

Irenko jak Wieloszka wróci , już wiem , że to będzie 28.05 to musimy koniecznie znaleźć czas mamy weekend z Bożym Ciałem po drodze ... i jak się nie da w wolnym dniu , to w tygodniu może po pracy się spotkamy ? ustalimy mailowo
noemi 10:01, 18 maj 2012

Aniu ASC, Aga_pe , KasiuWB, Syla, Waska, Stychaz , Aniu_Studio bardzo Wam dziękuję za życzenia i piękne kwiatki

Miłego dnia dla wszystkich moich gości chyba zimne dni mamy już za sobą ... oby!!!
noemi 10:16, 18 maj 2012

Syla napisał(a)
Pięknie dbasz o roślinki .... co widzać po bukszpanach i nie tylko ...... super!!! A takich trzmielinek poszukuję intensywnie 4 sztuki .... Ktokolwiek widział , Ktokolwiek wie buziol

Syla dziękuje Ci za pochwały ... dziękuję , jeszcze raz za super projekt ... ach pamiętam , jak czekałam na maila z odpowiedzią od Ciebie , emocji było bardzo dużo
... a co do trzmielinek, są u nas w centrum ogrodniczym, płaciłam po 39zł za sztukę , ale ładne są , na prostym kijku ...czy wybierasz się na spotkanie do nas ??? Wtedy mogłybyśmy podskoczyć do tego centrum ??? Obwodnicą dojazd zajmie na 15 minut Co Ty na to?
GabiK 10:42, 18 maj 2012

Noemi u mnie też się nie rzuca w oczy, bo na górnym brzegu przytarłam, zwisające rośliny zasłaniają.
noemi 10:58, 18 maj 2012

GabiK to dobrze ... pokaż te swoje donice proszę
Milka 11:01, 18 maj 2012

noemi napisał(a)

A ja będę ten cerber od pilnowania

mi też szkoda, że nie mogłam być, no ale tak bywa my miejscowe się spotkamy, chyba uda mi się z wami spotkać u mnie przed zjazdem w naszym regionie

Irenko jak Wieloszka wróci , już wiem , że to będzie 28.05 to musimy koniecznie znaleźć czas mamy weekend z Bożym Ciałem po drodze ... i jak się nie da w wolnym dniu , to w tygodniu może po pracy się spotkamy ? ustalimy mailowo

Oczywiście Madziu
aga_pe 11:14, 18 maj 2012

irena_milek napisał(a)
Agnieszko, oczywiście, że nie zapomnimy
od czasu do czasu daj znak życia

Myślę, że od przyszłego tygodnia troszkę ogarnę chaos
Milka 11:19, 18 maj 2012

To brzmi optymistycznie, powodzenia
noemi 18:36, 18 maj 2012

aga_pe napisał(a)

Agnieszko, oczywiście, że nie zapomnimy
od czasu do czasu daj znak życia

Myślę, że od przyszłego tygodnia troszkę ogarnę chaos

Aga koniecznie musisz wygospodarować chwilkę, żeby się spotkać w sprawie zjazdu ... będzie to po 28.05 jak wróci Wieloszka będziemy pisać na PW.
noemi 18:39, 18 maj 2012

Mam straty po wczorajszej nocy ... moje białe hortensje jak kładłam się spać to były 2 stopnie ... ehhhh szkoda