Marzenko dziękuję Ci bardzo, dzwoniłam tam , są te białe potrójne o których myślę i tak się jeszcze zastanawiam kupić? nie kupić ?
A gdzie chcesz postawić ???
Chciałam na studni w rogu po lewej stronie ... tylko jak zrobię tą rabatkę co planowałam , to chyba wtedy nie będzie jej widać ... a najmniejszą chciałam dotulić to ehlo białej z hortensją ... jutro jadę do Psar po pracy ... ... ehlo jednak wyjdą taniej ... muszę to przekalkulować ... w tej potrójnej podoba mi się to, że można je różnie ustawiać ... tylko , że ciężkie są ...
Ciężkie są a ja jakoś inwencji do nich nie mam...
D elho nie przytulisz bo elho ma skos i nie będą do siebie pasować
Ojej ... w Psarach chciałam to sprawdzić, bo mają i te i te ... no to mi się rozjaśniło ... a widziałaś na stronie deromy te donice... z tą pustą fajnie wygląda
Tak to trawki od Mariusza Morning light po 9 zł i hakone po 5 zł ... kupowane w lutym
... carexów evergold nie było ... udało mi się je kupić na giełdzie kwiatowej po 2 zł bardzo ładne i duże sadzonki jak za taką kwotę
O, czyli byłaś na giełdzie ostatnio? Pokazują się z jakimiś ciekawymi roślinami (z ogrodowiskowego punktu widzenia ) ?
Trawki super! A donicę kupiłabym elho, żeby już nie mieszać.
BUZIOLE
O, czyli byłaś na giełdzie ostatnio? Pokazują się z jakimiś ciekawymi roślinami (z ogrodowiskowego punktu widzenia ) ?
Trawki super! A donicę kupiłabym elho, żeby już nie mieszać.
BUZIOLE
Aga byłam dwa tygodnie temu ... z naszych ulubionych nie było wyboru ... dzisiaj jadę do Psar to się pewnie tak skończy