Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Madzenka 16:16, 26 sty 2013

Madziu ale już zdrowiejesz?
Dla ciebie styczen straszny a dla nas rewelka wszysy chorują, syropy schodzą na pniu Na nowej zawiesince 15-tego plan zrobilam reklama + grypa = sukces
Dziewczyny wybaczcie...... Ale ja jak nie zrobie planu to mam przekichane .....
noemi 16:24, 26 sty 2013

nieszka napisał(a)

Jestem zaglądam na chwilkę na forum i znikam, bo pracy mam dużo ... odsapnę dopiero po 25 tym i wrócę aktywnie do Was ... bo tyle się dzieje ... ech ... cierpię , że nie mogę z Wami posiedzieć

Marzenko , na giełdę jadę , uwielbiam takie wypady

Pozdrawiam Was gorąco

Czyżby kolejna księgowa ? Pozdrawiam Magdziu - zaglądam po cichu

Ano księgowa i płakać mi się chciało, bo choroba mnie dopadła, w tym tygodniu co minął, ledwo 3 dni byłam w domu i to z papierami , bo terminy i mus zaksięgować, policzyć a styczeń straszny, wszyscy coś chcą ... gusy, zusy, usy

Pozdrawiam Aguś

hehehe znam ten ból! A jeszcze zmiany w przepisach tegorocznych to dopiero masakra

spać spokojnie będziemy na emeryturze ... a teraz ciągle w przepisach trzeba siedzieć , bo tak mieszają .... nic mi nie mów, te zmiany teraz to tylko więcej pracy dla nas !!! i to straszenie karami przestało mi się podobać, to co robię ....
noemi 16:29, 26 sty 2013

gierczusia napisał(a)

Byłam ostatnio w LM i nie było wyboru w donicach ... posprzątane, chyba przygotowują się na nowy sezon ... to serducho baziowe musimy sobie zrobić ... mi też się spodobało bardzo , bardzo ....a dziurkę w donicy można wywiercić ... skoro cena przyzwoita ... w casto wiercą to pewnie w LM też .

Ja te donice widziałam w ubiegłym sezonie a teraz jeszcze tam nie dotarłam... Ale nie wiedziałam ,że wiercą dziurki w Casto ale ze mnie gapa . Dzięki za takie cenne info
A w kwestii tego serducha i prezencików z mchu to nie popuszczę mam ze 20 pudełek po zapałkach w szafie , które cała rodzina zbierała kiedyś dla mojego syna , to teraz , jak my to po Śląsku mówimy : przyjdom dran

to wiem o których piszesz, też je widziałam , fajne były , bo lekkie i wyglądały solidnie ... myślę , że się pojawią ... musimy poczekać.
noemi 16:38, 26 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Madziu ale już zdrowiejesz?
Dla ciebie styczen straszny a dla nas rewelka wszysy chorują, syropy schodzą na pniu Na nowej zawiesince 15-tego plan zrobilam reklama + grypa = sukces
Dziewczyny wybaczcie...... Ale ja jak nie zrobie planu to mam przekichane .....

Już mi lepiej ... nie miałam wysokiej gorączki, ale straszny kaszel ... myślałam, że się uduszę ... i u nas jak domino , wszyscy po kolei złapali ten sam wirus ... 15 tego już plan wykonany ... no proszę, do lekarza nie można było się dostać , kolejki masakryczne, syropki ratowały zdrowie.

Madzenka 16:44, 26 sty 2013

A to trzebabyło do mnie po poradę się udać , syropek bym przywiozła
hanka_andrus 16:49, 26 sty 2013

Kolejna chora.....Bilansów nie zazdroszczę....znam to z autopsji! Człowieka można szybko pognębić,
Całe szczęście,że już nie muszę.....
Jak pomyślę,że musicie do jakiegoś wieku dopracowywać...... odechciewa się nawet myśleć.
Madziulko!~Zdrowia życzę!

Konstancja30 17:56, 26 sty 2013

... do herbatki proponuję mniej ususzoną ale ta jest fliczna

noemi 18:15, 26 sty 2013

Marzenko dziękuję , będę pamiętać i na drugi raz zadzwonię , po najlepsze medykamenty

Hanuś ...odechciewa się oj bardzo odechciewa ... za życzenia dziękuję, już mi lepiej , jutro jeszcze mam cały dzień na zebranie sił

Izuś ...herbatkę piję ... bardzo dobra zdjęcia śliczne ...

nieszka 18:24, 26 sty 2013

Magda, mnie to już dawno się przestało podobać to co robię Ale odwagi mi brak na zmiany niestety.
A w tym roku ze znianami to już naprawdę przesadzili. Jedno jest pewne - nudno nie bedzie
zawitka 18:38, 26 sty 2013

Witaj Madziu prześledziłam Twoje zmagania z ogrodem i nie kłamię będę zrzynać-------tą obitą drewnem na tarasie . donicę fajna jest Przyznaję się bez bicia a dlaczego opis u mnie żeby nie zaśmiecać TWEGO POLA Hej dzięki i pozdrówka