Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

noemi 21:22, 08 maj 2014

bociek napisał(a)
Powiadasz cena nie powalajaca... To intrygujace, ale kurtka na wacie za pozno, bo krzyzuje czeresnie. Tzn. mam zamiar dopiero

Wypadu z Dziewczynami zazdraszczam jak nie wiem co

Milego spotkania w takim razie, a drzewkiem sie nie smutaj, sluchaj Madzen Bedzie dobrze

Bociusiu , będzie dobrze, musi być i u Ciebie i u mnie
stychaz 21:58, 08 maj 2014

Na giełdzie powiadasz, a może będzie też pod Iglicą.
Do tej pory we Wro jeszcze w żadnej szkółce nie widziałam takich cudów Super
kolagn 22:28, 08 maj 2014

Madziu ale ty cudeńka wynajdujesz piękne te parasole

trzymam kciuki za graby
bleebla 22:42, 08 maj 2014

Myślałam kiedyś żeby zrobić taki parasol na płasko z moich catalp...

Jak Ci idzie prostowanie rabat. Mi każdy mówi żebym tego nie robiła i sama już nie wiem.
noemi 22:50, 08 maj 2014

stychaz napisał(a)
Na giełdzie powiadasz, a może będzie też pod Iglicą.
Do tej pory we Wro jeszcze w żadnej szkółce nie widziałam takich cudów Super

Ano , ja też nie, a szkoda … pan ma szkółkę z tymi cudami tylko 40 km od nas … nie ma co , brakuje mu przedstawicieli handlowych
noemi 22:52, 08 maj 2014

kolagn napisał(a)
Madziu ale ty cudeńka wynajdujesz piękne te parasole

trzymam kciuki za graby

Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć … oglądam je codziennie, czy nie powiększa się to coś … na razie nie, ale liczę na to, że to jednak przymrozek .
noemi 22:57, 08 maj 2014

bleebla napisał(a)
Myślałam kiedyś żeby zrobić taki parasol na płasko z moich catalp...

Jak Ci idzie prostowanie rabat. Mi każdy mówi żebym tego nie robiła i sama już nie wiem.

I to jest bardzo dobry pomysł, bo masz je idealnie w tarasie … tak jak bym chciała u siebie … może kiedyś mi się to marzenie ziści …

to prostowanie rabat idzie mi tak jak Tobie … zawijaska mi szkoda … ale coś zrobić muszę , bo teraz mam jedną stronę prostą , drugą z zawijaskiem … a może zawijaska da się wkomponować w prostą rabatę i go zachować … myślę i myślę … i nie wiem
bleebla 23:07, 08 maj 2014

noemi napisał(a)

I to jest bardzo dobry pomysł, bo masz je idealnie w tarasie … tak jak bym chciała u siebie … może kiedyś mi się to marzenie ziści …

to prostowanie rabat idzie mi tak jak Tobie … zawijaska mi szkoda … ale coś zrobić muszę , bo teraz mam jedną stronę prostą , drugą z zawijaskiem … a może zawijaska da się wkomponować w prostą rabatę i go zachować … myślę i myślę … i nie wiem

Jeśli znajdę fajne prostokątne ciurkadełko, to nie będę się zastanawiać, a na razie niech jest jak jest.

Też myślałam o złotym środku. Jak znajdę pomysła, żeby te dwie rzeczy pogodzić dam znać Stworzymy nowy trend w modzie ogrodowej... prostofalisty
Madzenka 23:08, 08 maj 2014

Madzia w sobote opowiesz mi, co gdzie i jak te drzewa formują? To prowadzone na parasol to jakie drzewo? Marzy mi się parasol z platana ale za duży do mojego ogrodu....
noemi 23:11, 08 maj 2014

bleebla napisał(a)

Jeśli znajdę fajne prostokątne ciurkadełko, to nie będę się zastanawiać, a na razie niech jest jak jest.

Też myślałam o złotym środku. Jak znajdę pomysła, żeby te dwie rzeczy pogodzić dam znać Stworzymy nowy trend w modzie ogrodowej... prostofalisty

jestem za , jak sama coś wymyśle , to też Cię zawiadomie natentychmiast