Nabrałam sie na trawki
Też się dałam nabrać! O ja głupia!
na tym stanowisku po posadzeniu zostało obciete w środku sezonu z 1,5 m do 40 cm więc nic nie moge powiedziec
Gabisia ma Squaw - też ładna. A ja teraz dumam, czy jakieś suchsze miejsce się w ogóle u mnie znajdzie, bo chciejstwa to jedno, a "warunki" - coś inszego
ja za namową pana Bylinowego kupiłam Shenandoah ponoć ma się nie rozwalać... będę zdawać relację w sezonie Heavy Metal kolorem mi nie odpowiadał Poli fajny żarcik
I na tym stanowisku nie pokładało się?
u mnie po perdurbacjach przenosinowych wiec podam stanowisko u rodziców jak tam rosło i pokazało pełna krase..stanowisko było słoneczne i suche ale rodzice tez maja cięzka glebę.
uśmiałam się z żartu! jesteś niemożliwa czasem
Chyba to było to Ola będzie wieczorem to może podpowie
Osz Ty kobito niedobra ..... Nabralas mnie fest a juz sie martwiłam :
heavy metal proso chyba jest wyprostowane
W sumie to dobra wiadomość, bo ja wolę trawy przewieszające się, chyba że to przewieszanie jakieś nie teges...? Może wilgotna ziemnia powoduje, że ono nie jest sztywne? Teoretycznie prosa lubią bardziej sucho...
Aga, proso mam nn...Lubię je ale denerwuję mnie tym przewieszaniem się...w sezonie muszę podwiązywać do patyczków, ukrywać te podpórki. Testowałam je już w kilku miejscach i wszędzie sobie radzi- słońce, półcień. U mnie ziemia prawie cały czas wilgotma i nic się nie działo. Ola-leon szukała tego stojącego prosa tylko nie pamiętam czy znalazła...