Ale masz kolekcję donic! Z tymi podświetlanymi faktycznie jest zonk jeśli chodzi o obsadzenia, bo na wszystkich zdjęciach w katalogach producentów stoją zazwyczaj puste wkoło basenów robiąc za lampy.
Domi u mnie chyba w tym roku będzie jakaś trawka.... Bukszpan nie pasuje bo zbyt formalny, kwiecie inne też nie... Musi być jednorodnie i poczochrane więc obstawiam chyba jakieś carexy
Przejrzałm setki zdjęć tych podświetlanych i wszędzie pokazują puste albo jakieś miniaturowe roślinki...
U mnie też dzisiaj choinka się rozebrała, czekamy na wiosnę chociaż za oknem biało i zimno!!\
No to chyba mieliśmy ogólnonarodowe rozbieranie choinek
To jak u was już bedzie przekfitać to bede wiedzieć że niedługo u mnie wiosna...
quote=ana_art napisał(a)]u mnie w tamtym roku krokusy zakwitły okolo 26.03... to bylo jakieś 3 tygodnie po Was...
Właśnie w ubiegłym roku przebywając na ogrodowisku odkryłam jak w róznym okresie mamy sezon wgetacyjny i odmienny klimat
Fotorelacja donicowa świetna i na czasie.....hehe
bo wszyscy się donicami teraz interesują, dzięki bardzo, że się chciało tak dokładnie i ze zdjęciami
Wbrew pozorom nie byłam taka bezinteresowana Robiłam inwentaryzację i tworzyłam plany operacyje dla donic Na plany strategiczne nawet się nie porywam z powodów opisanych wcześniej w odpowiedzi na posta Konstancji
W gipsie ale na straży i niech to będzie jakimś przekazem(?) dla tych którzy myślą że ot pstryk i już że wszystko rodzi się w bólach
trzeba zagryżć zęby, zakasać rękawy i nie biadolić!
NIESAMOWITE!!! a domek Anuli znikł hehehe w gąszczu roślin. Danusiu w życiu tak już bywa co Cię nie zabije to Cię wzmocni (to tak apropo 'przygód' na początku budowy)...
hahaha Jasiek 2, Maciej 16 Pamiętam gdy byłam małym pacholątkiem a moja mama była w moim obecnym wieku to myślałam, ależ ona stara teraz widzę że punkt widzenia zmienia się w zależności od punktu siedzenia
16? Toż o jakiej starości dziewczyno piszesz???
Stanowczo zabraniam pisania, że duże dzieci świadczą o naszej starości.
Ja mam dzieci całkiem dorosłe, a stara nie jestem. Duszę młodą mam, ot, co!
Buziaki, Laski
a kto powiedział żem stara mój Maksyś twierdzi że jeszcze młoda i piękna jestem i tej wersji się trzymam UPARCIE!!!! i ku ździwieniu sąsiadek brykam z nimi na trampolinie
Aniu a czemu one się dziwią? na trampolinie to i ja z wnukami brykam a co córka nie może, bo ma lokomocyjna to babcia musi jest fajnie, świetnie się bawimy
hahaha Jasiek 2, Maciej 16 Pamiętam gdy byłam małym pacholątkiem a moja mama była w moim obecnym wieku to myślałam, ależ ona stara teraz widzę że punkt widzenia zmienia się w zależności od punktu siedzenia
Buziaki, Laski
a kto powiedział żem stara mój Maksyś twierdzi że jeszcze młoda i piękna jestem i tej wersji się trzymam UPARCIE!!!! i ku ździwieniu sąsiadek brykam z nimi na trampolinie
...ale ładne są Aniu...śnieg i zima ma swój urok i jeszcze oświetlenie...
...zdjęcia z metamorfozy to miód na serce takich jak ja...co jeszcze są przed...
Aniu, pięknie zimę w swoim ogrodzie pokazałaś. I metamorfoza podnosi na duchu
Ania, dzięki za metamorfozy! to również miód na moje skołatane serce ...
Bardzo podobają mi się zdjęcia nocne kałuży
Macham!
Wiem jak budująco działają, ale ja nadal należę do tych niecierpliwych ..
ale zimowo się u Ciebe zrobiło
Teraz chyba w całej Polsce jest zimowo....
Aż oczy mi się zmęczyły od tych sześciu ston dziś naprodukowanych. Moim zdaniem w rowach najczęściej leżą ci którzy uciekali przed piratami i juz nie mieli gdzie uciekac , bardzo rzadko sami piraci bo oni zepchną każdego i pojadą dalej . Tak samo jest z tymi co gina na drogach, w większości to niewinni ludzie. Taki szaleniec jedzie dalej bo jego ta sytuacja nie zaskoczy a zaskakuje innych i oni giną bo nie mają czasu ani miejsca by jakoś uciec.
Z tym jest różnie.. znam takich co piratowali.. i się przeliczyli....
Nie chciałam męczyć Twoich oczu, ale wreszcie zobaczyłam zimę jak zimę I ta pierzynka na roślinkach.... od razu spokojniej czekam na wiosnę
Buziaki, Laski