Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Ogrodnik Mimo Woli cd 11:30, 20 sty 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

A ja czekam najpierw na sygnał od Ciebie, potem Sebka, że wiosna nadeszla Do Was wiosna najszybciej przychodzi

Najszybciej wiosna jest w Tarnowie

Ja zakładam, że pierwszy krokus u mnie zakwitnie 13 marca A Ty???

u mnie niech będzie 31 marca!!!

błagam Cię ja nie chcę czekać na krokusy do połowy kwietnia....
Początki w Kruklandii 11:25, 20 sty 2013

Do góry
Juźka u mnie dzisiaj też nieźle sypneło nie jesteś osamotniona
he widzę po liście roślin że się będzie działo
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:12, 20 sty 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
ogólnoogrodowiskowe rozbieranie choinek .. czy ktoś to odtrambiał ???

NATURA Izuś to sprawiła i chęć wioooosny. Te wczoraj dyrygowałam przy rozbieraniu choinki i pakowaniu bąbek a za oknem śniegu coraz więcej...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:03, 20 sty 2013

Do góry
Domi napisał(a)
Ale masz kolekcję donic! Z tymi podświetlanymi faktycznie jest zonk jeśli chodzi o obsadzenia, bo na wszystkich zdjęciach w katalogach producentów stoją zazwyczaj puste wkoło basenów robiąc za lampy.

Domi u mnie chyba w tym roku będzie jakaś trawka.... Bukszpan nie pasuje bo zbyt formalny, kwiecie inne też nie... Musi być jednorodnie i poczochrane więc obstawiam chyba jakieś carexy
Przejrzałm setki zdjęć tych podświetlanych i wszędzie pokazują puste albo jakieś miniaturowe roślinki...

Joaska napisał(a)
U mnie też dzisiaj choinka się rozebrała, czekamy na wiosnę chociaż za oknem biało i zimno!!\

No to chyba mieliśmy ogólnonarodowe rozbieranie choinek

Zeta napisał(a)
To jak u was już bedzie przekfitać to bede wiedzieć że niedługo u mnie wiosna...

quote=ana_art napisał(a)]u mnie w tamtym roku krokusy zakwitły okolo 26.03... to bylo jakieś 3 tygodnie po Was...

Właśnie w ubiegłym roku przebywając na ogrodowisku odkryłam jak w róznym okresie mamy sezon wgetacyjny i odmienny klimat
Gosiniak napisał(a)
Fotorelacja donicowa świetna i na czasie.....hehe
bo wszyscy się donicami teraz interesują, dzięki bardzo, że się chciało tak dokładnie i ze zdjęciami

Wbrew pozorom nie byłam taka bezinteresowana Robiłam inwentaryzację i tworzyłam plany operacyje dla donic Na plany strategiczne nawet się nie porywam z powodów opisanych wcześniej w odpowiedzi na posta Konstancji
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:38, 19 sty 2013

Do góry
ale wiecie ile jest cudów na świecie? zaraz nam się lista zamknie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:10, 19 sty 2013

Do góry
asc napisał(a)

eeee bliżej u mnie z okna widzę

To przyjadę kiedy kurę obejrzeć na rabacie

do mnie też możesz śmiało Tylko ja zazwyczaj szybko je przeganiam z powrotem do sąsiadki

Siem nie komponuje?????

hahahaha... no wiesz Sebuś? przecież ona nawóz zostawia gdzie popadnie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:04, 19 sty 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

do mnie też możesz śmiało Tylko ja zazwyczaj szybko je przeganiam z powrotem do sąsiadki

Siem nie komponuje?????

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:58, 19 sty 2013

Do góry
Juzia_G napisał(a)

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:53, 19 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:48, 19 sty 2013

Do góry
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:38, 19 sty 2013

Do góry
dodam, że głośne jak liiicho moji sąsiedzi mieli to dziadostwo w tamtym roku, cóż za folklor.....
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:36, 19 sty 2013

Do góry
te wyższe to indyczka
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:34, 19 sty 2013

Do góry
W gipsie ale na straży i niech to będzie jakimś przekazem(?) dla tych którzy myślą że ot pstryk i już że wszystko rodzi się w bólach
trzeba zagryżć zęby, zakasać rękawy i nie biadolić!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:30, 19 sty 2013

Do góry
NIESAMOWITE!!! a domek Anuli znikł hehehe w gąszczu roślin. Danusiu w życiu tak już bywa co Cię nie zabije to Cię wzmocni (to tak apropo 'przygód' na początku budowy)...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:11, 19 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

hahaha Jasiek 2, Maciej 16 Pamiętam gdy byłam małym pacholątkiem a moja mama była w moim obecnym wieku to myślałam, ależ ona stara teraz widzę że punkt widzenia zmienia się w zależności od punktu siedzenia

16? Toż o jakiej starości dziewczyno piszesz???
Stanowczo zabraniam pisania, że duże dzieci świadczą o naszej starości.
Ja mam dzieci całkiem dorosłe, a stara nie jestem. Duszę młodą mam, ot, co!
Buziaki, Laski

a kto powiedział żem stara mój Maksyś twierdzi że jeszcze młoda i piękna jestem i tej wersji się trzymam UPARCIE!!!! i ku ździwieniu sąsiadek brykam z nimi na trampolinie
Aniu a czemu one się dziwią? na trampolinie to i ja z wnukami brykam a co córka nie może, bo ma lokomocyjna to babcia musi jest fajnie, świetnie się bawimy
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:17, 19 sty 2013

Do góry
u mnie w tamtym roku krokusy zakwitły okolo 26.03... to bylo jakieś 3 tygodnie po Was...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:51, 19 sty 2013

Do góry
Tess napisał(a)

hahaha Jasiek 2, Maciej 16 Pamiętam gdy byłam małym pacholątkiem a moja mama była w moim obecnym wieku to myślałam, ależ ona stara teraz widzę że punkt widzenia zmienia się w zależności od punktu siedzenia

Buziaki, Laski

a kto powiedział żem stara mój Maksyś twierdzi że jeszcze młoda i piękna jestem i tej wersji się trzymam UPARCIE!!!! i ku ździwieniu sąsiadek brykam z nimi na trampolinie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:48, 19 sty 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
My same młódki przed 18 jestesmy... To ja mam córkę starszą ode mnie cud jakiś

no ba na ten przykład taki bociuś na studniówce dzisiaj śmiga
Ogrodnik Mimo Woli cd 18:56, 19 sty 2013

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...ale ładne są Aniu...śnieg i zima ma swój urok i jeszcze oświetlenie...
...zdjęcia z metamorfozy to miód na serce takich jak ja...co jeszcze są przed...

Tess napisał(a)
Aniu, pięknie zimę w swoim ogrodzie pokazałaś. I metamorfoza podnosi na duchu

KasiaWB napisał(a)
Ania, dzięki za metamorfozy! to również miód na moje skołatane serce ...
Bardzo podobają mi się zdjęcia nocne kałuży
Macham!

Wiem jak budująco działają, ale ja nadal należę do tych niecierpliwych ..

ana_art napisał(a)
ale zimowo się u Ciebe zrobiło

Teraz chyba w całej Polsce jest zimowo....

Bogdzia napisał(a)
Aż oczy mi się zmęczyły od tych sześciu ston dziś naprodukowanych. Moim zdaniem w rowach najczęściej leżą ci którzy uciekali przed piratami i juz nie mieli gdzie uciekac , bardzo rzadko sami piraci bo oni zepchną każdego i pojadą dalej . Tak samo jest z tymi co gina na drogach, w większości to niewinni ludzie. Taki szaleniec jedzie dalej bo jego ta sytuacja nie zaskoczy a zaskakuje innych i oni giną bo nie mają czasu ani miejsca by jakoś uciec.

Z tym jest różnie.. znam takich co piratowali.. i się przeliczyli....
Nie chciałam męczyć Twoich oczu, ale wreszcie zobaczyłam zimę jak zimę I ta pierzynka na roślinkach.... od razu spokojniej czekam na wiosnę
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:45, 19 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

Buziaki, Laski
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies