Ja bym chciała pomóc każdemu Tylko nie mam już zdrowia Chodzi o sprawy ortopedyczne. Jak tu wpadłam i patrzę, to można to porównać jakby kogoś rzucić w wielki wodospad i w sekundzie musisz się odnaleźć żeby sie nie utopić Więc nie mam umysłu komputera, aby w sekundę przetworzyć tutaj cały wątek i wszystkie uwarunkowania. I odnaleźć od razu rozwiązanie a chaos okiełznać to jest trudniej niż pusty ogród zaplanować. A znowu siedzieć i analizować wszystko po kolei nie da się, bo muszę też pracować. Sezon się zaczyna Asiu.
Konkretnie poproszę jakiś plan całego ogrodu, bo od tego trzeba zacząć
ja też ale wielki Danusiu u Ciebie mój taki jak widać na witrażu i w zimie złamała mi się gałąź i mało tego jedna cienka wdzierała się w drugą zdzierając korę pierwszy raz mi zakwitł 2016 r wyczytaliśmy jak ciąć bałagan to tylko w lutym ...ciekawa jestem czy po takim cięciu zakwitnie ...buziaki
Są za wąskie albo za rzadko posadzone, gdybyś dosadziła, wtedy przycięcie byłoby mniej radykalne. Tutaj to się gną zamiast rosnąć i żeby je ustabilizowac w pionie jako tako to trzeba faktycznie połowę uciąć. Szkoda. Dosadź pomiędzy.
Nie, ja używam tylko jednej firmy, dla profesjonalistów, na tych się nie wyznaję. Super pozycjonowanie im zrobiłeś u nas. Za darmo. w poczytnym portalu takie linki na wagę złota są
Nie , nie ma zakwaszonego, jest kwaśny ale nie może być bo to same włókna, nie wgrabi się, w dodatku jest kwaśny, co tez nie jest dobre. Musi być podłoże rozsypujące się, co da się przegrabić.
"Też" nie wystawiaj, bo ja nie wiem jaką masz pogodę, jak zmrozi to będzie na mnie. Moje stoją od 3 dni. Ważny też stan liści, czy blade i wybiegnięte (wrażliwe nawet na światło słoneczne), czy mocne bo nie rosły zimą?? To mi powiedz i pokaż jak wyglądają., wtedy wezmę odowiedzialność za wystawienie, teraz nie.
"Uczył ślepy kulawego" tak to będzie bez zdjęcia Nauka cięcia w powietrzu? wyimaginowane cięcie?
Kochani w tych sprawach, to niestety uprasza się o chwilę wysiłku i zrobienie zdjęcia.