Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Liliowo i kolorowo:) 17:14, 05 wrz 2017

Do góry
Cudne fotki . Odetka Ci kwitnie drugi raz? Ja mojej nie scielam i nie ruszyła
Lawendowy zawrót głowy 16:41, 05 wrz 2017

Do góry
eee_taam napisał(a)
mój powojnik dziadowski poczochrany ...musze mu pokazac te foty to moze sie zmobilizuje

PS. w LM nie szukałam ..dobrze ze napisałas 70szt ..bo ja tak sobie pomyslałam ze z 50 musze kupic ...bo nie bede wszystkiego wyscielać ...ale to tez moze byc za mało

pojawiły sie w tym rokuw LM Ja kupowałam kore od marca bo to niestety spory koszt na takie ilosci .

na zime juz chyba nie warto tylko do okrycia tych potrzebujacych roslin bo ona sie jenak gubi, Mylse ze zwiosny lepiej to i zasili roslinki i efekt jest i zadusi chwasty ))
Lawendowy zawrót głowy 16:38, 05 wrz 2017

Do góry
Margarete napisał(a)

Bardzo ładne są te białe - co to za odmiana ? Masz je na słońcu ? czy w półcieniu?
Ja nie mam ręki do powojników - juz 2 razy próbowałam i kicha ...albo moja ziemia im nie pasuje...nie wiem

to ciekawe ze rosliny wybieraja nas ))) u mnie miejsce idealne wybrane przypadkowo maja słonce od rana do 15 tej . w tym roku w lipcu sierpniu zastrajkowały chyba za goraco było ale w zesszlym roku cały czas kwitły ))

uwiadu w tym roku nie miałam tylko miałam jednego w donicy na trasie i w tydzien go nie było ale juz odbił.

Powojnik to Maria CSkłodowska pieknie zaczynaja tak limonkowo kwitnac w pąku , potem sa białe buziolki

Lawendowy zawrót głowy 16:33, 05 wrz 2017

Do góry
zawitka napisał(a)
Chyba na stałe zagoszczę w Twoim ogrodzie >Powiedz mi czy Red baron rośnie u Ciebie w pojemnikach czy tylko tak mocno skupiony ja mego rozsadzałam więc jest szeroko posadzony i rozlazł mi się i mam ochotę go ścisnąć w grupy ??????

Jak sadziłam red barona Olcia Leonek poradziła mi zeby ograniczyc go wbitymi do ziemi blachami i tez tak zrobiłam, dodatkowo ta rabata ma na obrzezach ekobordy bo był tam kiedys kamien , a przez ekobordy nie przechodza jeszcze u mnie.
Lawendowy zawrót głowy 16:25, 05 wrz 2017

Do góry
Anusia jak fajnie ze jestes )

Iwonko buziolki

Reniu hihi cos Ty ja bardziej wole Twoje zielone ))

Margarete Małgosiu to bardzo miłe dzieki ))kosmosy robia sie rozowe ciekaqwe dlaczego

jadłabym łyżkami hacone )

Lawendowy zawrót głowy 16:14, 05 wrz 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Moje powojniki spały w gorace upalne dni i teraz tłocza )) bosko !!!!!

Bardzo ładne są te białe - co to za odmiana ? Masz je na słońcu ? czy w półcieniu?
Ja nie mam ręki do powojników - juz 2 razy próbowałam i kicha ...albo moja ziemia im nie pasuje...nie wiem
Lawendowy zawrót głowy 15:52, 05 wrz 2017

Do góry
Magda szalona hihi buziol )

Mrokasia Kasia nie chcem ale muszem ))) hihi ))

Danusiu dziekuje bardzo to miłe ))

roze musze pstryknac bo tłocza i tłocza ))
Lawendowy zawrót głowy 15:38, 05 wrz 2017

Do góry
eee_taam napisał(a)
gonienie króliczka zawsze było w cenie

kupiłam kore ......wreszcie w Krakowie...łatwo nie było ...taka inspiracja z pobytu u ciebie jak tylko przeschną rabaty to rozkładam mam nadzieje ze mi to pomoze ograniczyc godziny plewienia

Justynko ja kupuja ja w Obi i LM u nas jest jej pod dostatkiem. My w tym całym sezonie kupilismy 70 workow wiec jest grubo co mnie cieszy ))używam jej tez do sadzenia )
Lawendowy zawrót głowy 15:34, 05 wrz 2017

Do góry
Aniu dziekuje bardzo czujemy sie tutaj dobrze ale z ta reszta to juz przesadza ) miło Cie widziec ) buziaki

Sebek postaram sie najblizszym czasie cos cyknac i popisac ile deseczek i w jakiej odległosci , Nie sadziłam ze taki parawanik moze kogos interesowac . Spełnia swoja funkcje )

Iwonko sami robilismy jest zrobiony na wzór płotka przy grabach ktory zreszta był pomysłem naszej kochanej Madzi )) obiecuje napisac wiecej i pstryknac fotki )

Karolinko buziaki

Koliber a gdzie Ty tak gonisz??

Beatko ale uwierz mi ze to nie jest prawda ))

Kasja zrobi sie )))

Kindzia u mnie ostatnio nie ma roboty buziaki sle dzieki

Beatko barzdo mi miło ))

Moj nowy zakup ))

Lawendowy zawrót głowy 15:22, 05 wrz 2017

Do góry
Monia81 napisał(a)
Jolu chyba będą platany, ale na wiosnę już mam z moją ogrodniczką ustalone, że na wiosnę daję jej listę co chcę i mi sprowadzi w miarę przystępnych cenachno chyba, że ceny mnie powalą i mój eMuś mnie zabijeA Ty co zamówiłaś, jeśli mogę spytać pozdrówka i buziaki zostawiam

to super ! do wiosny niedaleko i oby z cena Ci sie powiodło ...bo brakowało by Cie na forum hihihi ja mam zamowione stelaze dwa graby i trzy ambrowce juz sie doczekac nie moge )ale dopiero koniec pazdziernika ))

i przesadziłam miłorzeba )))
Lawendowy zawrót głowy 15:16, 05 wrz 2017

Do góry
Pawlus no Ty sobie ze mnie jaja robisz. u mnie trzy rabaty na krzyż
sztuczne w dodatku i pomnik na jednej hihi cos Ty nie ma co ogladac ))))))

Makkasia no trafiłąs z tymi porami platanowymi ))) cieszy oko taka zielen jak człek całe zycie w wiezowcu siedział ))buzka

Elcia gdziez bym smiała ...nawet mi do głowy nie przyszło ) Twoj ogrod przeciez tylko trochemniejszy. Cały zcas mysli zaprzata mi lotos cały czas ile ja sie juz naczytałam o nim )))

Moni to juz dawno sobie omówiłysmy )

Zawitka nie znam nazwy tej roslinki wiec nie spieszyłam z odpowiedzia ) buziolki ))

Iwonko kanciki Grezsiu robi trzy razy w roku i nic wiecej trzymaja sie moze ze strachu. Ja nic o ciezkich pracach nie pisałam jesli chodzi o pomoc mamy ))

Łukasz dobrze ze juz wyzdrowiałes ) bardzo fajny z Ciebie gosc zapraszamy jak tylko bedziesz miał ochote ) w listopadzie maja byc drzewa trzy ambrowce zamowiłam wiecej sie nie zmiesci )

Marzenko miło Cie goscic i jeszcze takie komplementa ))

Zawitko mam nadzieje ze pomogłam ))

Memory gwiazda tej jesieni puszy sie ))

Lawendowy zawrót głowy 15:04, 05 wrz 2017

Do góry
Asiu miło Cie widziec ))

Moni dzięki wielkie mam nadzieje ze sprawa platanow w toku ja tez przebieram nozkami i mam nadzieje ze moje zamowienie bedzie zrealizowane )))

Ewcia hihi niestety na ogrod czasu nie ma ale trzyma sie dobrze a robota zawodowa przytłacza

Martynko ja trawy zawsze kochałam złaszcza zboza do czasu gdy sie okazało ze młody jest uczulony ) za to nie lubiłam hortek a teraz ...prosze )))i młody wyleczony i ja zahortkowana ))

Kasiu kochana tesknimy fest )) moze we wrzesniu jeszcze znajdziecie dla nas troche czasu ?

Justys oby tylko zamowienie dojachało a potem bedziemy latac i ustawiac )))

Małgosiu sami szalency z nas ) mnie odbija jak widze drzewa ) za piesa totesknota okrutna .

Mała mI porzadki robiszwidziałam szalona ))

Dorciu kochana TY ? z Twoimi pieknymi dekaracjami no wiesz ))

Angela miło mi bardzo ))

Moj nowy nabytek Happy diana )jeszcze szału nie ma ale w przyszłym roku licze na nią rosnie w poblizu ascot ))ascotnie chciaął pozowac troche zdechła po deszczu L)

Lawendowy zawrót głowy 14:52, 05 wrz 2017

Do góry
Edytko bardzo sie ciesze ze Ci sie podoba ale sama wiesz ze foty swoje a nasze potrzeby swoje. Kilka miejsc mnie wnerwia do bolu i ruszyc z nimi nie potrafie )) ale w zasadzie gonienie kroliczka zawsze było bardziej ekscytujace od łapania L)) buziaki

Kamilko hihi rachunek za wode spory ale rosliny bujneły jak na sterydach )bardzo sie kochana mama starała nie oddam jej )

Beatko.....Cie prosze nigdy bym nie smiała pretendowac z Twoich ust taki komplement fest mnie połechtał ))))

Moje powojniki spały w gorace upalne dni i teraz tłocza )) bosko !!!!!

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:41, 03 wrz 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Goska każde mniej bym przekopala w ogrodzie gdybym potrafiła taki obraz stworzyć. Oglądam z wiszącym jezorem )))
hihi wciągnij jęzorek
Ogród w skali mikro cz.II 19:42, 02 wrz 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Śliczne fotki śliczne. Tak się rozgadaliśmy o tych lilia i lotos ach ze normalnie mi się zachciało hihi może kiedyś )))Czytałam troche i powiem Ci ze to nie lada wyczyn żeby zakwitł )))ale Tys juz w bojach przeprawę ona i w przyszłym roku się zisci )))

Jolu no staram się z tymi fotkami , ale i tak jeszcze sto lat upłynie zanim zrobię tak piękne zdjęcia jak Ty
Lilie i lotosy Ci w głowie ?? Koffana..Ty to jeszcze placu a placu mosz, więc fffszytsko przed Tobą za chiny ludowe nie wiem co z tym lotosem , bo zrobiłam już chyba wszytsko co możliwe i dooopa zbita następnym razem chyba Ance jeszcze ziemię łukradnem no bo tam rośnie gadzina i to bez kłopotu i jeszcze kwitnie ..tak ,żeby mnię dobić chyba ńie to ,żebym Anusi nie życzyła, absoluutnie...wręcz przeciwnie -zawsze trzymam kciuki no ale ten mój też mógłby się odrobinkę wysilić
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 18:51, 01 wrz 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Reniu słów brak jak podoba mi się Twój ogród socżycie spokój tutaj panuje i chce się odpocząć ))))

Powiem Ci, ze ta część tarasowo-wglębnikowa zrobiła się przyjemna bardzo ... naprawdę chce sie siaść i odpoczywać ... dziękuję
Liliowo i kolorowo:) 14:41, 01 wrz 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Pozdrawiamy wiec Anie ))

Wygogloqalam bo nic a nic mi ta nazwa nie mowi. Fajne są )) dzięki

Anie pozdrowiłam, dziękuje a dzielżan polecam Pozdrawiam
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 08:06, 01 wrz 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
GPS teraz tak łatwo kupić ....

oby się już ta rodzinna relacja skończyła

Oby...lubię zwierzęta,ale w formie intruzów
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 21:56, 31 sie 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Kociki takie fajne. )

Świetna wycieczka Małgosiu super fotki

Dzięki Jolu.
No, no fajne… najfajniejsze i najkochańsze na świecie
Myślę i mówię jak każda babcia

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies