Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Monia81 15:11, 05 wrz 2017

Jolu chyba będą platany, ale na wiosnę już mam z moją ogrodniczką ustalone, że na wiosnę daję jej listę co chcę i mi sprowadzi w miarę przystępnych cenachno chyba, że ceny mnie powalą i mój eMuś mnie zabijeA Ty co zamówiłaś, jeśli mogę spytać pozdrówka i buziaki zostawiam
lojalna_ 15:16, 05 wrz 2017

Pawlus no Ty sobie ze mnie jaja robisz. u mnie trzy rabaty na krzyż
sztuczne w dodatku i pomnik na jednej hihi cos Ty nie ma co ogladac ))))))

Makkasia no trafiłąs z tymi porami platanowymi ))) cieszy oko taka zielen jak człek całe zycie w wiezowcu siedział ))buzka

Elcia gdziez bym smiała ...nawet mi do głowy nie przyszło ) Twoj ogrod przeciez tylko trochemniejszy. Cały zcas mysli zaprzata mi lotos cały czas ile ja sie juz naczytałam o nim )))

Moni to juz dawno sobie omówiłysmy )

Zawitka nie znam nazwy tej roslinki wiec nie spieszyłam z odpowiedzia ) buziolki ))

Iwonko kanciki Grezsiu robi trzy razy w roku i nic wiecej trzymaja sie moze ze strachu. Ja nic o ciezkich pracach nie pisałam jesli chodzi o pomoc mamy ))

Łukasz dobrze ze juz wyzdrowiałes ) bardzo fajny z Ciebie gosc zapraszamy jak tylko bedziesz miał ochote ) w listopadzie maja byc drzewa trzy ambrowce zamowiłam wiecej sie nie zmiesci )

Marzenko miło Cie goscic i jeszcze takie komplementa ))

Zawitko mam nadzieje ze pomogłam ))

Memory gwiazda tej jesieni puszy sie ))

lojalna_ 15:22, 05 wrz 2017

Monia81 napisał(a)
Jolu chyba będą platany, ale na wiosnę już mam z moją ogrodniczką ustalone, że na wiosnę daję jej listę co chcę i mi sprowadzi w miarę przystępnych cenachno chyba, że ceny mnie powalą i mój eMuś mnie zabijeA Ty co zamówiłaś, jeśli mogę spytać pozdrówka i buziaki zostawiam

to super ! do wiosny niedaleko i oby z cena Ci sie powiodło ...bo brakowało by Cie na forum hihihi ja mam zamowione stelaze dwa graby i trzy ambrowce juz sie doczekac nie moge )ale dopiero koniec pazdziernika ))

i przesadziłam miłorzeba )))
15:28, 05 wrz 2017
gonienie króliczka zawsze było w cenie

kupiłam kore ......wreszcie w Krakowie...łatwo nie było ...taka inspiracja z pobytu u ciebie jak tylko przeschną rabaty to rozkładam mam nadzieje ze mi to pomoze ograniczyc godziny plewienia
lojalna_ 15:34, 05 wrz 2017

Aniu dziekuje bardzo czujemy sie tutaj dobrze ale z ta reszta to juz przesadza ) miło Cie widziec ) buziaki

Sebek postaram sie najblizszym czasie cos cyknac i popisac ile deseczek i w jakiej odległosci , Nie sadziłam ze taki parawanik moze kogos interesowac . Spełnia swoja funkcje )

Iwonko sami robilismy jest zrobiony na wzór płotka przy grabach ktory zreszta był pomysłem naszej kochanej Madzi )) obiecuje napisac wiecej i pstryknac fotki )

Karolinko buziaki

Koliber a gdzie Ty tak gonisz??

Beatko ale uwierz mi ze to nie jest prawda ))

Kasja zrobi sie )))

Kindzia u mnie ostatnio nie ma roboty buziaki sle dzieki

Beatko barzdo mi miło ))

Moj nowy zakup ))

lojalna_ 15:38, 05 wrz 2017

eee_taam napisał(a)
gonienie króliczka zawsze było w cenie

kupiłam kore ......wreszcie w Krakowie...łatwo nie było ...taka inspiracja z pobytu u ciebie jak tylko przeschną rabaty to rozkładam mam nadzieje ze mi to pomoze ograniczyc godziny plewienia

Justynko ja kupuja ja w Obi i LM u nas jest jej pod dostatkiem. My w tym całym sezonie kupilismy 70 workow wiec jest grubo co mnie cieszy ))używam jej tez do sadzenia )
lojalna_ 15:52, 05 wrz 2017

Magda szalona hihi buziol )

Mrokasia Kasia nie chcem ale muszem ))) hihi ))

Danusiu dziekuje bardzo to miłe ))

roze musze pstryknac bo tłocza i tłocza ))
Margarete 16:14, 05 wrz 2017

lojalna_ napisał(a)

Moje powojniki spały w gorace upalne dni i teraz tłocza )) bosko !!!!!

Bardzo ładne są te białe - co to za odmiana ? Masz je na słońcu ? czy w półcieniu?
Ja nie mam ręki do powojników - juz 2 razy próbowałam i kicha ...albo moja ziemia im nie pasuje...nie wiem
lojalna_ 16:25, 05 wrz 2017

Anusia jak fajnie ze jestes )

Iwonko buziolki

Reniu hihi cos Ty ja bardziej wole Twoje zielone ))

Margarete Małgosiu to bardzo miłe dzieki ))kosmosy robia sie rozowe ciekaqwe dlaczego

jadłabym łyżkami hacone )

lojalna_ 16:33, 05 wrz 2017

zawitka napisał(a)
Chyba na stałe zagoszczę w Twoim ogrodzie >Powiedz mi czy Red baron rośnie u Ciebie w pojemnikach czy tylko tak mocno skupiony ja mego rozsadzałam więc jest szeroko posadzony i rozlazł mi się i mam ochotę go ścisnąć w grupy ??????

Jak sadziłam red barona Olcia Leonek poradziła mi zeby ograniczyc go wbitymi do ziemi blachami i tez tak zrobiłam, dodatkowo ta rabata ma na obrzezach ekobordy bo był tam kiedys kamien , a przez ekobordy nie przechodza jeszcze u mnie.