Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

16:34, 05 wrz 2017
mój powojnik dziadowski poczochrany ...musze mu pokazac te foty to moze sie zmobilizuje

PS. w LM nie szukałam ..dobrze ze napisałas 70szt ..bo ja tak sobie pomyslałam ze z 50 musze kupic ...bo nie bede wszystkiego wyscielać ...ale to tez moze byc za mało
lojalna_ 16:38, 05 wrz 2017

Margarete napisał(a)

Bardzo ładne są te białe - co to za odmiana ? Masz je na słońcu ? czy w półcieniu?
Ja nie mam ręki do powojników - juz 2 razy próbowałam i kicha ...albo moja ziemia im nie pasuje...nie wiem

to ciekawe ze rosliny wybieraja nas ))) u mnie miejsce idealne wybrane przypadkowo maja słonce od rana do 15 tej . w tym roku w lipcu sierpniu zastrajkowały chyba za goraco było ale w zesszlym roku cały czas kwitły ))

uwiadu w tym roku nie miałam tylko miałam jednego w donicy na trasie i w tydzien go nie było ale juz odbił.

Powojnik to Maria CSkłodowska pieknie zaczynaja tak limonkowo kwitnac w pąku , potem sa białe buziolki

lojalna_ 16:41, 05 wrz 2017

eee_taam napisał(a)
mój powojnik dziadowski poczochrany ...musze mu pokazac te foty to moze sie zmobilizuje

PS. w LM nie szukałam ..dobrze ze napisałas 70szt ..bo ja tak sobie pomyslałam ze z 50 musze kupic ...bo nie bede wszystkiego wyscielać ...ale to tez moze byc za mało

pojawiły sie w tym rokuw LM Ja kupowałam kore od marca bo to niestety spory koszt na takie ilosci .

na zime juz chyba nie warto tylko do okrycia tych potrzebujacych roslin bo ona sie jenak gubi, Mylse ze zwiosny lepiej to i zasili roslinki i efekt jest i zadusi chwasty ))
lojalna_ 17:20, 05 wrz 2017

zawilce miały rosnac u stop rohanow narazie jest odwrotnie.

ren133 17:59, 05 wrz 2017

lojalna_ napisał(a)
Magda szalona hihi buziol )

Mrokasia Kasia nie chcem ale muszem ))) hihi ))

Danusiu dziekuje bardzo to miłe ))

Joluś ty masz tutaj dwie odmiany rozchodnika? Jakie?
18:07, 05 wrz 2017
lojalna_ napisał(a)

pojawiły sie w tym rokuw LM Ja kupowałam kore od marca bo to niestety spory koszt na takie ilosci .

na zime juz chyba nie warto tylko do okrycia tych potrzebujacych roslin bo ona sie jenak gubi, Mylse ze zwiosny lepiej to i zasili roslinki i efekt jest i zadusi chwasty ))

teraz chce tylko ludwiczki wyłożyć ...moze jeszcze gdzies ale bez szaleństwa ...reszte wiosna .....bardzo mi sie uciebie podobała na rabatach bo wprowadza ład i porzadek
malkul 19:16, 05 wrz 2017

lojalna_ napisał(a)

jadłabym łyżkami hacone )

poczęstuje się
lojalna_ 20:37, 05 wrz 2017

ren133 napisał(a)

Joluś ty masz tutaj dwie odmiany rozchodnika? Jakie?

Reniu tutaj jest tylko matrona. Kurcze wygląda różnie ?
lojalna_ 20:38, 05 wrz 2017

Goska może nalewki lepiej ? Ja dziś kominek i Jas W)(
lojalna_ 20:39, 05 wrz 2017

eee_taam napisał(a)

teraz chce tylko ludwiczki wyłożyć ...moze jeszcze gdzies ale bez szaleństwa ...reszte wiosna .....bardzo mi sie uciebie podobała na rabatach bo wprowadza ład i porzadek

Justys ubolewam nad Twoimi Ludwiczekami. Ale moich chyba 10 kul kuszmarnie wygląda ...