Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:58, 21 lis 2012

Do góry
Marzenko szkło do góry
widzę że GAPicie się nieźle... a czym będziecie uzuełniać stożki? ja już w ubieglym roku myślalam o czymś takim, ale nie wiedzialam jakich gałązek użyć... Sebek kij od szczotki może być kiepski
Pszczelarnia 20:49, 21 lis 2012

Do góry
Ewcia 'bożole nuwo e arive' było w ubiegłym tygodniu, co nie znaczy, że winka nie można wypić mówię na zdrowie i przechylam kieliszeczek
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:24, 21 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Fajnie planujecie z Szefową, udoskonlacie coś, co już i tak jest prawie doskonałe Ale ponieważ wiem, że prawie czyni wielką różnicę, zwłaszcza takim perfekcjonistkom, to na pewno coś wymyślisz, żeby było tak picuś glancuś Pozdrawiam Aniu i podglądam

Agnieszka, a Ty nie wiesz, że 'prawie' robi dużą różnicę ?

No wiem, wiem - toż przecież napisałam Dla mnie to "prawie" to czasem kwestia niemal życia i śmierci, jak się zawezmę
Pomysł puszczenia winobluszczu po macie bardzo dobry, szkoda że nic tam nie zmieścisz (od Twojej strony). Ja bym jednak rozważyła kiedyś, w przyszłości, posadzenie go za płotem, żeby przeszedł na Twoją stronę.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:39, 21 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Niestety nie da się ... nie dlatego, ze nie można kostki wyjąć, ale za domem mam szmbo i co trzy tygodnie odwiedza mnie szambowóz i to jedyna droga dojazdowa... nasze autka się by spokojnie zmieściły gdybym ukradła te 30cm, ale szambowy i tak jęczy, że ledwo lusterkami się mieści nima siły

To sadź za płotem zawsze będzie można wyciąć winobluszcz jeśli właściciel działki cię pogoni
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:37, 20 lis 2012

Do góry
Niestety nie da się ... nie dlatego, ze nie można kostki wyjąć, ale za domem mam szmbo i co trzy tygodnie odwiedza mnie szambowóz i to jedyna droga dojazdowa... nasze autka się by spokojnie zmieściły gdybym ukradła te 30cm, ale szambowy i tak jęczy, że ledwo lusterkami się mieści nima siły
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:28, 20 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
kochane niestety nie mogę koło mat posadzić NIC od strony domu jest po całości podjazd i kostka, a za płotem CZYJAŚ działka przecież nie będę u kogoś na działce sadziła

A dlaczego ??? Winobluszcz??? To nie drzewo! A kostkę mozna wyjąć i zrobić wąski pas na nasadzenia pomyśl
Albo wymuruj wąskie betonowe donice i do nich posadź
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:26, 20 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzenko, przecież napisałam, żem śpiąca i zwidy miałam Wszystko u Ciebie jest piękne, idealnie dobrane, pełna harmonia smaku, przypuszczam, że gdyby nawe krasnal się znalazł to napewno nie przez przypadek i pasowałby idealnie.
Co do możliwości 'sklepowych' zdania nie zmieniam, zazdraszczam i żałuję że u mnie nie ma... ileż radości dają zakupy

Aniu chyba trzeba ich sprzedażą wysyłkową zianteresowac Napisz do nich
A jak sobie przypomnę czas gdy kiedyś w Jeleniej Gorze mieszkalam i jak zazdraszczalam Wroclawiowi sklepów ale nadszedł taki czas, że dzieki internetowi mamy szeroki wybór
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:00, 20 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
kochane niestety nie mogę koło mat posadzić NIC od strony domu jest po całości podjazd i kostka, a za płotem CZYJAŚ działka przecież nie będę u kogoś na działce sadziła

Szkoda ale chyba nie masz wyjścia, by się przydały tam jakieś "lejce".
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:36, 20 lis 2012

Do góry
Teresko maty wiklinowe mam z dwóch stron działki od ubiegłego lata, trochę wypłowiały od słońca ale pozatym nic się z nimi nie dzieje. Może nie wyglądają nazbyt atrakcyjnie ale dobrze spełniają swoją rolę, tzn zasłaniają przed chwastami, spojrzeniami ciekawskich, osłaniają od wiatru. Kupowałam je od jakiegoś pierwszego lepszego sprzedawcy na allegro
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:29, 20 lis 2012

Do góry
Marzenko, przecież napisałam, żem śpiąca i zwidy miałam Wszystko u Ciebie jest piękne, idealnie dobrane, pełna harmonia smaku, przypuszczam, że gdyby nawe krasnal się znalazł to napewno nie przez przypadek i pasowałby idealnie.
Co do możliwości 'sklepowych' zdania nie zmieniam, zazdraszczam i żałuję że u mnie nie ma... ileż radości dają zakupy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:21, 20 lis 2012

Do góry
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:29, 20 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Hogata kochana, Ty nie czytaj tych moich wypocin od początku Można używac siatki metalowej, ale tak mi sie wydaje teraz że do prostych figur nie ma potrzebny raczej szablon... Cisy kupowałam 'w Polsce' przez internet, ale nie polecam tego sposobu po tym jak pół roku później kupilam 7sztuk cisow na pniu i wszystkie zdechły

Czytam więcej pismem obrazkowym, ale też podczytuje jak mnie coś zaciekawi. Cóż mogę napisać kolejny fajny ogród na ogrodowisku który mi się podoba. Podoba mi się plac zabaw dla dzieci. Też mam maluszki i u mnie w ogrodzie też musi być miejsce na piaskownice, zjeżdżalnie i itp. Ze żwirku na razie rezygnuję, bo wydaje mi się że dzieciakom za bardzo by się spodobał.
Przeglądam dalej doszłam od początku do 200, a od tylu przeglądnęłam 50 to już koniec blisko.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:49, 19 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
macie zdecydowanie za dobrze z tymi wszystkimi sklepami, na mojim zadupiu nic takiego nie ma

Ania ja bym wolała tam w ogóle nie wchodzić. Nic nie kupię a kilka stówek zawsze pęka!!! Bo wszystko to mega okazje dla takich naiwniaków jak ja!! ! ale mają naprawdę fajne rzeczy . Ja ciagle jestem pod wrażeniem jak fuper wełniany koc w kolorze idelnie pomarańczowym za 70 zł kupiłam. W innym sklepie min 300-400 zł za taką jakość!!!
Nie wpominam o szkle, misach, wszelakim sprzęcie do kuchni np. drobny sprzęt Jamie Oliviera, ktorego M uwielbia a ja mimo, że nie gotuję to się slinię na jego widok w TV tak smakowicie o gotowaniu opowiada Trudno gdziekolwiek inndziej kupić takie rzeczy poza netem a tu możesz sprawdzić namacalnie jakość!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:43, 19 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
zdecydowanie muszę iść spać... przeczytałam 'plastik jak ja' i aż oczy wybałuszyłam

Plastik w znaczeniu dużo dodatków pufy, donice a co znów miałaś na mysli?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:42, 19 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
macie zdecydowanie za dobrze z tymi wszystkimi sklepami, na mojim zadupiu nic takiego nie ma
czy ja wiem czy mamy fajnie chociaż ty masz więcej w kieszeni bo my spłukani jesteśmy częściej
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:39, 19 lis 2012

Do góry
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:37, 19 lis 2012

Do góry
zdecydowanie muszę iść spać... przeczytałam 'plastik jak ja' i aż oczy wybałuszyłam
Ogród przy bocznej drodze 23:33, 19 lis 2012

Do góry
Haniu fajnie się czyta takie tesksty. W tej chwili w literaturze czy filmie też wykorzystywane jest słowo "Łomża'' niestet w kontekście 'zacofanego' miasteczka ....
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:19, 19 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Gratuluję 900 Ciekawe czym zacznie się trzecia część Bo jak się skończy druga już wiemy

fajne zdjęcie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:18, 19 lis 2012

Do góry
Kondzio napisał(a)

A proszę

super dzięki ptaszynko rozbawiłaś mnie do łez

haha ale się uśmiałam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies