Ogród nie tylko bukszpanowy - część II
21:38, 26 lis 2012
ale milusie spotkanie mieliście
, a przyjęcie iście królewskie.
Niestety nie da się ... nie dlatego, ze nie można kostki wyjąć, ale za domem mam szmbo i co trzy tygodnie odwiedza mnie szambowóz i to jedyna droga dojazdowa... nasze autka się by spokojnie zmieściły gdybym ukradła te 30cm, ale szambowy i tak jęczy, że ledwo lusterkami się mieścinima siły
kochane niestety nie mogę koło mat posadzić NIC od strony domu jest po całości podjazd i kostka, a za płotem CZYJAŚ działkaprzecież nie będę u kogoś na działce sadziła
Marzenko, przecież napisałam, żem śpiąca i zwidy miałamWszystko u Ciebie jest piękne, idealnie dobrane, pełna harmonia smaku, przypuszczam, że gdyby nawe krasnal się znalazł to napewno nie przez przypadek
i pasowałby idealnie.
Co do możliwości 'sklepowych' zdania nie zmieniam, zazdraszczam i żałuję że u mnie nie ma... ileż radości dają zakupy
kochane niestety nie mogę koło mat posadzić NIC od strony domu jest po całości podjazd i kostka, a za płotem CZYJAŚ działkaprzecież nie będę u kogoś na działce sadziła
Hogata kochana, Ty nie czytaj tych moich wypocin od początkuMożna używac siatki metalowej, ale tak mi sie wydaje teraz że do prostych figur nie ma potrzebny raczej szablon... Cisy kupowałam 'w Polsce' przez internet, ale nie polecam tego sposobu po tym jak pół roku później kupilam 7sztuk cisow na pniu i wszystkie zdechły
macie zdecydowanie za dobrze z tymi wszystkimi sklepami, na mojim zadupiu nic takiego nie ma
zdecydowanie muszę iść spać... przeczytałam 'plastik jak ja' i aż oczy wybałuszyłam
macie zdecydowanie za dobrze z tymi wszystkimi sklepami, na mojim zadupiu nic takiego nie ma