Hogata kochana, Ty nie czytaj tych moich wypocin od początku Można używac siatki metalowej, ale tak mi sie wydaje teraz że do prostych figur nie ma potrzebny raczej szablon... Cisy kupowałam 'w Polsce' przez internet, ale nie polecam tego sposobu po tym jak pół roku później kupilam 7sztuk cisow na pniu i wszystkie zdechły
ja przeczytałem od początku i powiem że jest co czytać i bardzo podziwiam za odwagę i cierpliwość
to Ty masochista jesteś
Nie jestem masochista lubię czytać czyjeś Wątki pięknych ogrodów
Aniu ponownie osobowość avatarkową zmieniłaś
Cudownie Twój ogród późnojesiennie wygląda.
A za matami posadź winobluszcze to za rok pięknie ci całą siatkę i matę obrosnąbuziam
Hogata kochana, Ty nie czytaj tych moich wypocin od początku Można używac siatki metalowej, ale tak mi sie wydaje teraz że do prostych figur nie ma potrzebny raczej szablon... Cisy kupowałam 'w Polsce' przez internet, ale nie polecam tego sposobu po tym jak pół roku później kupilam 7sztuk cisow na pniu i wszystkie zdechły
Czytam więcej pismem obrazkowym, ale też podczytuje jak mnie coś zaciekawi. Cóż mogę napisać kolejny fajny ogród na ogrodowisku który mi się podoba. Podoba mi się plac zabaw dla dzieci. Też mam maluszki i u mnie w ogrodzie też musi być miejsce na piaskownice, zjeżdżalnie i itp. Ze żwirku na razie rezygnuję, bo wydaje mi się że dzieciakom za bardzo by się spodobał.
Przeglądam dalej doszłam od początku do 200, a od tylu przeglądnęłam 50 to już koniec blisko.
kochane niestety nie mogę koło mat posadzić NIC od strony domu jest po całości podjazd i kostka, a za płotem CZYJAŚ działka przecież nie będę u kogoś na działce sadziła
Aniu, te maty masz wiklinowe?
Szukam dobrych. Zadowolona jesteś? Od kiedy je masz? Jak z trwałością?
Jeśli jesteś zadowolona, daj cynk, gdzie nabyłaś
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Teresko maty wiklinowe mam z dwóch stron działki od ubiegłego lata, trochę wypłowiały od słońca ale pozatym nic się z nimi nie dzieje. Może nie wyglądają nazbyt atrakcyjnie ale dobrze spełniają swoją rolę, tzn zasłaniają przed chwastami, spojrzeniami ciekawskich, osłaniają od wiatru. Kupowałam je od jakiegoś pierwszego lepszego sprzedawcy na allegro
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.