Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Konstancja30 21:59, 20 lis 2012

trochę wysiłku w to włożyłam ale i tak nie fiem czy z tymi plastikami to kicz czy nie kicz ... po namyśle przychylam się jednak do teorii, że nawet brodaty krasnal w Madżenki aranżu będzie ok ... u Domi zresztą też ... to po rzucie oka na końcówkę a teraz pokornie wracam i zerknę co tam w pieknym świecie piszczy ... buziak
Bogdzia 22:16, 20 lis 2012

Poczytałam i aż mi się w głowie zakręciło od tych rozważań czy plastik to kicz czy nie. Pozdrawiam wszystkich dyskutantów.
Madzenka 22:20, 20 lis 2012

Bogdzia napisał(a)
Poczytałam i aż mi się w głowie zakręciło od tych rozważań czy plastik to kicz czy nie. Pozdrawiam wszystkich dyskutantów.

Bogdziu mi też się w głowie kręci Kicz czy nie kicz
Gardenarium 22:21, 20 lis 2012

Jakie u Was tutaj piękne teksty, muszę częściej bywać.

Krasnal designerski może z Blomusa? ee, nie mają

Chociaż do ostatniego, czerwonego ażuru to może czerwony by pasował.

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 22:23, 20 lis 2012

Konstancja30 napisał(a)
trochę wysiłku w to włożyłam ale i tak nie fiem czy z tymi plastikami to kicz czy nie kicz ... po namyśle przychylam się jednak do teorii, że nawet brodaty krasnal w Madżenki aranżu będzie ok ... u Domi zresztą też ... to po rzucie oka na końcówkę a teraz pokornie wracam i zerknę co tam w pieknym świecie piszczy ... buziak

Z tym Krasnalem to jednak żart ale każdemu może się coś innego podobać mi pasuje plastikowy kicz a może kiedyś odpowiedniego krasnala znajdę Chyba na przekór trendom ogrodowiskowym zacznę poszukiwania krasnala w sieci
Madzenka 22:24, 20 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Jakie u Was tutaj piękne teksty, muszę częściej bywać.

Krasnal designerski może z Blomusa? ee, nie mają

Chociaż do ostatniego, czerwonego ażuru to może czerwony by pasował.

Danusiu obiecuję wykopać odpowiedniego krasnala spod ziemi
Madzenka 22:26, 20 lis 2012

ana_art napisał(a)
Marzenko, przecież napisałam, żem śpiąca i zwidy miałam Wszystko u Ciebie jest piękne, idealnie dobrane, pełna harmonia smaku, przypuszczam, że gdyby nawe krasnal się znalazł to napewno nie przez przypadek i pasowałby idealnie.
Co do możliwości 'sklepowych' zdania nie zmieniam, zazdraszczam i żałuję że u mnie nie ma... ileż radości dają zakupy

Aniu chyba trzeba ich sprzedażą wysyłkową zianteresowac Napisz do nich
A jak sobie przypomnę czas gdy kiedyś w Jeleniej Gorze mieszkalam i jak zazdraszczalam Wroclawiowi sklepów ale nadszedł taki czas, że dzieki internetowi mamy szeroki wybór
kaisog1 22:29, 20 lis 2012

krasnale

http://peterpts.en.busytrade.com/products/info/170918/polyresin-garden-gnome-and-garden-dwarf-elf-craft.html

http://www.alibaba.com/product-gs/339157394/Polyresin_Dwarf_Garden_Decoration.html

http://www.gardenandponddepot.com/garden-gnomes/352-32-tall-dwarf-w-glow-in-the-dark-lantern-statue.html
Sebek 22:29, 20 lis 2012

A patrzyliście na dekoracje świąteczne na naszej ulubionej zdjęciowej stronie? Niektóre będę zGAPiać - ściągnąłem sobie kilka zdjęć na pulpit
Bogdzia 22:30, 20 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Bogdziu mi też się w głowie kręci Kicz czy nie kicz

W sklepach przed świetami jest sam kicz i co z tego?, jeśli jest w świeta fajna , miła atmosfera, bo przecież głównie o nią chodzi. Jeśli kicz może w tym pomóc to niech będzie kiczowato-moim zdaniem.