Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Popówek 11:30, 16 mar 2013

Do góry
Jajka prześliczne, właśnie coś muszę dzieciakom wymyślić, na co te kwiatki przyczepione?
Ależ ci zazdroszczę tych zakupów, nie mogę się wprost doczekać zakupowego szaleństwa
Moje ukochane miejsce na ziemi 11:24, 16 mar 2013

Do góry
Agata- śniegu to ty masz, u mnie malutko porównaniu do ciebie, już nawet ziemia się trochę odsłania, dziś pięknie słońce świeci, temperatura podskoczyła już do 4. Najgorsze za nami, teraz będzie już coraz lepiej, buziam
Moje ukochane miejsce na ziemi 11:20, 16 mar 2013

Do góry
agata19762 napisał(a)
ta sesja specjalnie dla Gosi z igiełkowego....
wczoraj krokusy nieśmiało zaczęły się otwierać ....
a dzisiaj pod śniegiem...

Dzięki bardzo
Śniegiem się nie martw, obfocisz jeszcze raz
"Baśniowy" Ogród 11:14, 16 mar 2013

Do góry
Ło....jakie słodkie zdjęcia, coś prze...prze....prze....cudownego
Moje zmagania ogrodowe 11:11, 16 mar 2013

Do góry
Pozdrowienia wysyłam, świeci słonko u ciebie?
Ogród do odświeżenia 11:10, 16 mar 2013

Do góry
Ślicznie dziś u mnie świeci, gdyby nie ten śnieg to pewnie już w ogródku bym zasuwała, a jak tam u ciebie?
Jedziesz na poszukiwania ławeczki?
Ogród niby nowoczesny ale... 11:06, 16 mar 2013

Do góry
Słoneczko masz? bo miało być wszędzie, u mnie jest i od razu lepiej, choć śnieg jeszcze leży.
Gdzieś na końcu świata... 11:00, 16 mar 2013

Do góry
Gosia dziś pięknie, choć jeszcze za zimno na jakiekolwiek prace, śnieg leży, kiedy ta wiosna....lecę do Eli zobaczyć czy oddała ten sprzęcior do kancikowania...hihi
Igiełkowy ogródeczek 10:58, 16 mar 2013

Do góry
Gabrysia- dzięki i również serdecznie pozdrawiam, zaraz zerknę co u Ciebie

Gosia- ja w domku porządkuję, na dworze ładnie słoneczko świeci, 2 na plusie, weekend ma być taki ładny, tyle że zimny jeszcze, od poniedziałku cieplej ale deszczowo, a jak czekam na ciepło i słonecznie, kiedy się doczekam...?
Igiełkowy ogródeczek 10:49, 16 mar 2013

Do góry
Asia napisał(a)
Gosia, dzięki za odwiedzinki utopmy obojętnie co byleby ta zima sobie już poszła

Jestem za, niech idzie daleko daleko.....
Słoneczko mnie dziś przywitało, 2 na plusie jak na razie, ale pewnie jeszcze podskoczy, śnieg leży, pewnie już niedługo go nie będzie i to mnie cieszy

JulkAd napisał(a)
U mnie się tylko topi w dzień, od środy nic nowego nie napadało, już lepiej niech wolniej topnieje i więcej nie pada...a chciałam się juto wybrać na poszukiwanie ławeczki w Czaczu, ale mróz mnie odstrasza...pewno sprzedających też...

Ja to na poszukiwania fontanny bym się wybrała, ale też jeszcze się wstrzymuję,
dziś ładnie i przyjemnie, trochę zimno, ale słońce jest

Magda70 napisał(a)
co za skrzyneczki w pepco???!!

Zobacz tutaj:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2098-typowo-nieogrodowiskowy-ogrod-eweliny?page=137
Moje Takie Tam w Ogródku 22:08, 15 mar 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Mój sąsiad walczy, żeby do mnie się przeniosły, straszy że coraz bliżej nas, a ja czaruję, żeby jednak pozostał na miejscu...hihi
Pozdrawiam

Ja na razie czaruję, żeby moje wyniosły się do sąsiada na zawsze ale nie wiem co sąsiad na to
Tu odpoczywam 22:02, 15 mar 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Buksiki cudniste, ja jeszcze poczekam bo trzymać nie mam za bardzo gdzie, a sporo ich potrzebuję, ale miło popatrzeć na chciejstwa

Ja trzymać mam gdzie, ale sporo potrzebuję, a u mnie marne były za tę cenę to może lepciejszych poszukam, ale bliżej wiosny...
Tu odpoczywam 21:49, 15 mar 2013

Do góry
Buksiki cudniste, ja jeszcze poczekam bo trzymać nie mam za bardzo gdzie, a sporo ich potrzebuję, ale miło popatrzeć na chciejstwa
Igiełkowy ogródeczek 21:46, 15 mar 2013

Do góry
Basiu- a ja wczoraj latałam z łopatą i podrzucałam śniegu na tulipki właśnie, bo wychyliły łepki i się obawiałam żeby mi nie przemarzły, Żon wrócił z pracy i mnie wczoraj nastraszył, że -16, na szczęście tylko do -8 doszło przynajmniej tyle było jak szłam spać, rano -3 więc chyba aż tak mroźnie nie było. Tak bardzo czekam na te widoki nie tylko u siebie, ale u was również, to będzie coś wspaniałego, u każdego wiosna, o tym marzę

Julita- teraz -3, a w prognozie to nawet -18 gdzieś widziałam, powariowali, tak zimno na pewno nie będzie, najgorszą nocą jak na razie była przedwczorajsza -11 widziałam na termometrze mniej więcej o tej godzinie co teraz te -3. W dzień na plusie jest ok 3 stopni, śnieg się trochę topi, ale nowy wyrównuje straty, na wiosnę to nie wygląda.
Igiełkowy ogródeczek 21:29, 15 mar 2013

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Śliczne wiosenne zdjęcia, czy to twoje krokusy? Są piękne. Pozdrawiam serdecznie

Tak moje, ale nie z tego roku, w tym pojawiły się jak na razie żółte, ale teraz opatulone kołderką czekają na powrót wiosny

Ymma napisał(a)

ja też proszę o bliższe info, kolor przecudny

pozdrawiam

To Flower Record

gusiarz napisał(a)
Gosiu - jak u Ciebie wiosennie.... a u nas straszna zima... zamiecie i zawieje...brrrrr...Pozdrawiam cieplutko

Wiosenne za sprawą przeszłości- zdjęcia z 2011 i 2012, takiej wiosny w tym roku to jeszcze u mnie nie było, śnieg pada, zimno jest, czyli nie odstaję od reszty- choć marzy mi się

agata19762 napisał(a)
Gosiu pozdrawiam zimowo...........

Agatko przepędzaj zimę, wnoszę o zmianę avatarka na wiosenny

Marta7 napisał(a)
Gosia już Ci raz pisałam i powtórzę Ci jeszcze raz że Twoje zdjęcia wyglądają jak z profesjnalnego magazynu ogrodniczego-tylko publikować ! Są doskonale !

Ależ mnie teraz policzki pieką
Bardzo mi miło, że tak myślisz
Igiełkowy ogródeczek 21:28, 15 mar 2013

Do góry
grazyna napisał(a)
Wstawiam Gosiu moje modelki

Jakby się kto pytał, kaloryfer w garażu zakręcony

Dzięki Grażynko to kiedy zwozisz do mnie?
Igiełkowy ogródeczek 21:24, 15 mar 2013

Do góry
Gabisia napisał(a)
Gosia - szukam i szukam, i znaleźć nie mogę u Ciebie o tym Asahi.
Jakie masz z nim doświadczenia?
Czy on tylko do iglaków?
Kiedy pryskałaś?
Znajomy mi radził, że świetny byłby na moje podupadające serby...

Zajrzyj na stronę 306, Edycie o nim trochę pisałam, ja stosuję na wszystkie słabo rosnące i wrażliwe, aby lepiej rosły. Nadaje się do wszystkich roślin- iglastych i liściastych. Będę pryskać w kwietniu, jak rośliny ruszą, później można jeszcze powtórzyć, na ulotce jest wszystko opisane. Środek do drogich nie należy, więc warto spróbować, a nóż pomoże, pozdrówka
Mieszczuch na wsi, czyli jak rodzi się i spełnia marzenie... 21:18, 15 mar 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

No niezła ta wiosenna bryza.....
ciepła i słońca nam trzeba wreszcie;
pozdrówka

Gosiu, wierzę w Wasze obietnice...że wiosna tuż-tuż
Igiełkowy ogródeczek 21:18, 15 mar 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Cudne zdjęcia , niech ta zima w końcu sobie pójdzie i zrobimy znów takie zdjęcia .Pozdrawiam.

Ja marzę o tym, zwłaszcza że z każdym rokiem ogród robi się piękniejszy, nie mogę się wprost doczekać, pozdrawiam
Igiełkowy ogródeczek 21:09, 15 mar 2013

Do góry
Loosiuu napisał(a)

Świetny kolor! Wiesz może co to za odmiana? Przepiękna

Flower Record

Zeta napisał(a)
Wow aż mi się cieplej zrobiło to jestdopiero wiosna

Mam nadzieję na taką niedługo

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
W pierwszej chwili myślałam, że to tegoroczne zdjęcia kwiatków, po tulipkach domyśliłam się, ze chyba u Ciebie też wiosny jeszcze nie ma. Już mam dość tej bieli.
Byłaś po skrzyneczki w pepco?
Pozdrawiam

Musiałam zostawić coś na pociechę, bo mnie ta biel już do nerwów doprowadza, śnieg leży i wiosny nie widać, zdjęcia z 2012 i 2011.
Po skrzyneczki jeszcze nie byłam

Maria667 napisał(a)
Witam Cię Gosiu!
Czy u Ciebie też taka straszna zima z zamiciami i zawiejami?

U mnie śnieg i słońce, czyli poplątanie z pomieszaniem, ze śniegu to się nawet cieszę przy tych mrozach,
ale marzę, żeby już sobie poszły za góry za rzeki i wreszcie wiosna wkroczyła.
Widziałam jak się niektórzy dzisiaj męczyli, u mnie nie było tak źle, w dzień na plusie więc się topiło, a później świeże przybyło.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies