Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Marta7 21:23, 15 mar 2013

Gosia już Ci raz pisałam i powtórzę Ci jeszcze raz że Twoje zdjęcia wyglądają jak z profesjnalnego magazynu ogrodniczego-tylko publikować ! Są doskonale !
Gosiniak 21:24, 15 mar 2013

Gabisia napisał(a)
Gosia - szukam i szukam, i znaleźć nie mogę u Ciebie o tym Asahi.
Jakie masz z nim doświadczenia?
Czy on tylko do iglaków?
Kiedy pryskałaś?
Znajomy mi radził, że świetny byłby na moje podupadające serby...

Zajrzyj na stronę 306, Edycie o nim trochę pisałam, ja stosuję na wszystkie słabo rosnące i wrażliwe, aby lepiej rosły. Nadaje się do wszystkich roślin- iglastych i liściastych. Będę pryskać w kwietniu, jak rośliny ruszą, później można jeszcze powtórzyć, na ulotce jest wszystko opisane. Środek do drogich nie należy, więc warto spróbować, a nóż pomoże, pozdrówka
Gosiniak 21:28, 15 mar 2013

grazyna napisał(a)
Wstawiam Gosiu moje modelki

Jakby się kto pytał, kaloryfer w garażu zakręcony

Dzięki Grażynko to kiedy zwozisz do mnie?
Gosiniak 21:29, 15 mar 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Śliczne wiosenne zdjęcia, czy to twoje krokusy? Są piękne. Pozdrawiam serdecznie

Tak moje, ale nie z tego roku, w tym pojawiły się jak na razie żółte, ale teraz opatulone kołderką czekają na powrót wiosny

Ymma napisał(a)

ja też proszę o bliższe info, kolor przecudny

pozdrawiam

To Flower Record

gusiarz napisał(a)
Gosiu - jak u Ciebie wiosennie.... a u nas straszna zima... zamiecie i zawieje...brrrrr...Pozdrawiam cieplutko

Wiosenne za sprawą przeszłości- zdjęcia z 2011 i 2012, takiej wiosny w tym roku to jeszcze u mnie nie było, śnieg pada, zimno jest, czyli nie odstaję od reszty- choć marzy mi się

agata19762 napisał(a)
Gosiu pozdrawiam zimowo...........

Agatko przepędzaj zimę, wnoszę o zmianę avatarka na wiosenny

Marta7 napisał(a)
Gosia już Ci raz pisałam i powtórzę Ci jeszcze raz że Twoje zdjęcia wyglądają jak z profesjnalnego magazynu ogrodniczego-tylko publikować ! Są doskonale !

Ależ mnie teraz policzki pieką
Bardzo mi miło, że tak myślisz
Basia_1987 21:33, 15 mar 2013

Cofnęłam się kila stronek widziałam wiosnę u Ciebie w ogrodzie cudnie , mam nadzieję, że takie widoki niedługo będą cieszyć oczy, a jak na razie moje tulipanki są chyba pod metrową warstwą śnieguPozdrawiam z antarktycznego Rzeszowa
JulkAd 21:38, 15 mar 2013

Gosiu jak z temp. u Ciebie? U mnie zimny wiatr się pojawił, niezbyt silny, ale przenikliwy skubaniec...na zewnątrz jakieś -6 na razie. W nocy było około -8, ale poza miastem nawet -15, -17...bojam się o roślinki...jeszcze tylko ta i następna nocka i może nadzieja na wiosnę mi wróci
Gosiniak 21:46, 15 mar 2013

Basiu- a ja wczoraj latałam z łopatą i podrzucałam śniegu na tulipki właśnie, bo wychyliły łepki i się obawiałam żeby mi nie przemarzły, Żon wrócił z pracy i mnie wczoraj nastraszył, że -16, na szczęście tylko do -8 doszło przynajmniej tyle było jak szłam spać, rano -3 więc chyba aż tak mroźnie nie było. Tak bardzo czekam na te widoki nie tylko u siebie, ale u was również, to będzie coś wspaniałego, u każdego wiosna, o tym marzę

Julita- teraz -3, a w prognozie to nawet -18 gdzieś widziałam, powariowali, tak zimno na pewno nie będzie, najgorszą nocą jak na razie była przedwczorajsza -11 widziałam na termometrze mniej więcej o tej godzinie co teraz te -3. W dzień na plusie jest ok 3 stopni, śnieg się trochę topi, ale nowy wyrównuje straty, na wiosnę to nie wygląda.
Asia 22:04, 15 mar 2013

Gosia, dzięki za odwiedzinki utopmy obojętnie co byleby ta zima sobie już poszła
JulkAd 22:10, 15 mar 2013

U mnie się tylko topi w dzień, od środy nic nowego nie napadało, już lepiej niech wolniej topnieje i więcej nie pada...a chciałam się juto wybrać na poszukiwanie ławeczki w Czaczu, ale mróz mnie odstrasza...pewno sprzedających też...
Magda70 22:47, 15 mar 2013

co za skrzyneczki w pepco???!!