Na krety jak na razie nic nie działa, ale jak się działkę uzytkuje , kosi i stale coś robi to one się wynosza , może nie całkiem ale coraz mniej ich jest.Pozdrawiam Agnieszko.
Aga , jak zaczniesz biesiadować przy ognisku i uruchomisz basen , to kret nie zniesie Waszej radości i da nogę a i pieskami je przestrasz .... aaaa jest się czego bać buziam
Aga .... Kwiatholandi u siebie pokazuje takie piękne wianki (podkłady) może wiesz gdzie u nas można takie piękności nabyć .....????
Kuba wrócił z zielonej szkoły .... a ja wreszcie wyluzowałam a miałam odpoczywać bez jego udziału....w moim przypadku to nie możliwe (czytaj trudny przydadek)
Sylwuś, takie podkłady kupuję u siebie w kwiaciarni, na święta miałam biały ale były też szare, jak chcesz to mogę podjechać i spytać czy są jeszcze a jak nie ma to na pewno przywiezie
Mam nadzieję, że Kuba zadowolony z wyjazdu, bo to ,że mama zadowolona z przyjazdu to oczywiste
Ty u mnie a ja u Ciebie ..... Dzięki za gratki ..... A gdzie ta Twoja kwiaciarnia ??? Jadę za chwilunię do Obi po ozdoby ..... po drodze odwiedzę kilka sklepików ....w celu zakupu wianków .... Może gdzieś wypatrzę .... buziak zostawiam
Kwiaciarnia jest przed wjazdem na rynek w Skale, jak nic nie znajdziesz to mogę w poniedziałek podjechać i kupić jak będą lub zamówić, duże kosztowały ok.20 zł Buziaki