Chętnie zaproszę do swojego ogrodu bergenie .... idealnie mi się komponują z różyczkami ...to wypatrzyłam u Ciebie ..... Donice z bambusami mega suppper a czerwony w podobnym odcieniu zagości na mej ścianie wodnej i lustrzanej ale to już wiesz buziam
Sylwia ty mnie ciągle tą czerowną ścianą nie kuś!!!bo jak roże w kolorze róż będą z tą czerwienią konweniować??? A czy pomarańczowa może być???
A bergenie sa naprawdę fajne. Ciekawe jaką mają wadę???
To taka czerwień wpadająca lekko w amarant /muśnięta amarantem/.... z różem róż było by jej do twarzy a z pomarańczem to się nie znam A wada bergeni to fakt u mnie , że zostaną pogryzione przez niewidzialne ślimaki mini mini ale mi się spodobały i u Ciebie i u Ani art ja zaryzykuję
Sylwia u mnie to jeszcze imi nie ma się jak zachwycać bo tycie, ale u Marzenki cudo liczę że niebawem i u mnie takie będą
Ania z tymi krasnalami to też żart Mam takie sliczne do sadzania na komodzie Jak je posadzę to obfocę ale do ogrodu nie odważe się kupić
hehehe mój M wie że ich nie cierpie i jak byl w ubieglym roku gdzieś pod zachodnia granicą, przywiózl mi taką krasnalicę na leżaku w okularach slonecznych w ramach żartu a dzieci się nią zachwycały, na szczęście szybko trafiła tam gdzie jej miejsce
Ale gdybyś postawiła na tarasie niektórzy przechodnie by się zachwycali
Ania z tymi krasnalami to też żart Mam takie sliczne do sadzania na komodzie Jak je posadzę to obfocę ale do ogrodu nie odważe się kupić
hehehe mój M wie że ich nie cierpie i jak byl w ubieglym roku gdzieś pod zachodnia granicą, przywiózl mi taką krasnalicę na leżaku w okularach slonecznych w ramach żartu a dzieci się nią zachwycały, na szczęście szybko trafiła tam gdzie jej miejsce
Chętnie zaproszę do swojego ogrodu bergenie .... idealnie mi się komponują z różyczkami ...to wypatrzyłam u Ciebie ..... Donice z bambusami mega suppper a czerwony w podobnym odcieniu zagości na mej ścianie wodnej i lustrzanej ale to już wiesz buziam
Sylwia ty mnie ciągle tą czerowną ścianą nie kuś!!!bo jak roże w kolorze róż będą z tą czerwienią konweniować??? A czy pomarańczowa może być???
A bergenie sa naprawdę fajne. Ciekawe jaką mają wadę???
Marzenko - fantastycznie wyglądają te bambusy w ogrodzie zimowym!
Możecie się nimi całkowicie zasłonić przed ciekawskimi.
Barcelony przy kominku prezentują się GENIALNIE! Mam jedną w hallu
Koniecznie musimy zamieścić zdjęcia naszych świątecznych choinek, dekoracji i oświetlonych domów!
Uwielbiam uliczki na moim osiedlu, gdzie w święta sąsiedzi "rywalizują" ze sobą na światełka
Święta to dla mnie w ogóle taki czas, gdzie wszelki kicz jest dozwolony, a nawet trochę pożądany
Gabi święta to taki okres, ze uwielbiam kicz
Grizwoldowe lampki właśnie na allegro zamówiłam
Wystawię krasnale i mikołaje i na dodatek mam takie czerwone duże bombki świecące przed dom chyba w home&you kupiłam
Na mojej ulicy też niektorzy szaleją z iluminacją Dzisiaj M proponowałam zakup reniferów i sań podświetlanych ; ale powiedzial stanowcze nie. Więc chyba Grizwoldami jeszcze w tym sezonie nie zostaniemy
boszsze ale sie uśmiałam, chyba na koncu wsi mnie było słychać, dobrze, że dzieci nie pobudziłam
ha no właśnie pamiętam jak je wkopywałaś (bambusy) i jak dziewczyny mówily 'trza bariery" miały racje, niby takie niepozorne a gadziny
a'propos bergeni mam nadzieję że moje w przyszłym roku będą równie urokliwe
Mam 30 m bariery do sprzedania jak ktoś chętny to odsprzedam baaardzo tanio
ha no właśnie pamiętam jak je wkopywałaś (bambusy) i jak dziewczyny mówily 'trza bariery" miały racje, niby takie niepozorne a gadziny
a'propos bergeni mam nadzieję że moje w przyszłym roku będą równie urokliwe
jestem!!! no moja droga podlasianko Ty to masz raj! takie tło...ogromniaste drzewa z jednej i drugiej strony, taki potencjał...masz ogromny taras, zastanawiasz się nad nim, powiem Ci że ciężko doradzić, mam płytki kładzione przez fachowca do którego mam zaufanie niestety zaczeły odpadać ... marzą mi się dechy, ale napewno praktyczniejsza byłaby kostka... planujesz altanę w rogu, a nie myślałaś by dac zadaszenie nad tarasem w postaci pergoli/ taras wygląda na duży więc spokojnie ppmieści duży stół i krzesła. Gdyby mój był taki nawet bym się nie zastanawiała nad altaną i w jej miejscu zrobiłabym warzywniak, a tak muszę zrobić coś do posiedzenia...
Czy odznaczyłas sie na mapie ogrodowej? Ubolewam bardzo, że nas tak mało na podlasiu... mogłybyśmy się gdzieś skrzyknąć
a tak mnie jeszcze naszło względem bambusów, czy one w normalnych warunkach w pomieszczeniu będą rosły? Chodzą mi po głowi tetakie donice z bambusami w biurze, tam jest ustawiona temp 20-21st? Jak myślisz?
Marzenko dzięki za nidzielne buzianie moja droga powiem CI że od momentu gdy pokazalaś foty slowa nie mogłam wyksztusić bo zbierałam szczękę z podłogi. NO powiem Ci że te bambusy w donicach to miSZCZostowo świata, pięknie się prezentuja i w ogrodzie i w zimowym. Oczywiście o tym co zauważyłam na fotach przy okazji ogrodu zimowego nie wspomnę... co do koloru czerwonego to darze go miłościa od lat.
Jesteś niesamowita, masz niesamite wyczucie piękna buziam jeszcze niedzielnie