Pięknie ujęty misz masz Kondziu .Ja już mam dowcip na te wasze kamienie i chwasty,ale daruję ci ))))))))
No to przed wami dobre zmiany jestem bardzo ciekawa jak to wszystko będzie się prezentować .
No to masz o czym myśleć,ale śpij czasami )))))))))
Pozdrawiam Gospodarzy
Tak mam oczym myśleć no chwasty mam nie czyscilem go bo nie miałem czsu a zmiany bedą myślałem już nad warzywnikiem i zmienić cisy w części ogrodu na swierki serbskie żeby zasłonić pergole od sąsiadów tak mi poradziła Danusia
Nie lustrowałam po zdjęciach ogrodu zacytowałam Danusi wypowiedź z tymi chwastami i kamieniami
Dobre zmiany są ok.To takie zmiany i w nas nie tylko na miedzy
Pięknie ujęty misz masz Kondziu .Ja już mam dowcip na te wasze kamienie i chwasty,ale daruję ci ))))))))
No to przed wami dobre zmiany jestem bardzo ciekawa jak to wszystko będzie się prezentować .
No to masz o czym myśleć,ale śpij czasami )))))))))
Pozdrawiam Gospodarzy
Tak mam oczym myśleć no chwasty mam nie czyscilem go bo nie miałem czsu a zmiany bedą myślałem już nad warzywnikiem i zmienić cisy w części ogrodu na swierki serbskie żeby zasłonić pergole od sąsiadów tak mi poradziła Danusia
Nie lustrowałam po zdjęciach ogrodu zacytowałam Danusi wypowiedź z tymi chwastami i kamieniami
Dobre zmiany są ok.To takie zmiany i w nas nie tylko na miedzy
Witaj Kondzio!
Właściwie powinnam zostawić tylko .
Ponieważ jestem u Ciebie pierwszy raz, więc 1. nic nie wiem o Twoim narzekaniu, 2. widzę dużą przestrzeń 3. z pięknymi kolorami 4. i planami na przyszłość, które cieszą.
Jestem fanką warzywników - dlatego skwapliwie będę zaglądać. Warzywnik otoczony lawendą i bukszpanem - klasyka gatunku.