Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:39, 05 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
O takiej pergoli przy tarasie mówił mój M, bo u mnie strasznie upalnie na tarasie... posiedzieć się nie da... jest jedno małe ale mój dom jest taki 'wsiowy' i musiałabym chyba zrobić wizualizację czy ta pergola nie będzie wyglądała jak kwiatek przy kożuchu

Będzie pasować, tylko drewno idealnie musi pasować do stolarki a roletę możesz zrobić pod kolor elewacji.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 22:43, 05 lis 2012

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)

winogron jeszcze w bród

Takie podmarznięte winogrona to najlepszy surowiec na doskonałe wino!
oj tak! mój M mówi że najlepsze na wino, najsłodsze są właśnie takie lekko przymrożone. Niestety w tym roku wina nie robił....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:40, 05 lis 2012

Do góry
Uwaga! mam apel już kolejna osoba z mojego niedalekiego sąsiedztwa napisała do mnie na pw, a nie posiada swojego wątku. Dlatego postanowiłam POPROSIĆ. Kochani z pięknej ziemi podlaskiej ujawnijcie się, to nie boli Pamiętajcie w grupie siła!!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:35, 05 lis 2012

Do góry
asc napisał(a)
Też nad taka roletą nad tarasem się zastanawiałam...tylko wersja uboższa.. czyt. tańsza

Mam taras od północy .. i tak po południu nie da się na nim siedzieć.. a jak pada deszcz to już wcale..
Jakbym teraz budowała dom, to duża część tarasu musiałby być zadaszona...

Aniu bo człowiek z czasem mądrzejszy Ja swojego domu co prawdy nie budowałam tylko kupiłam ( musiałam szybko dokonać wyboru albo duuuże mieszkanie albo pierwszy lepszy dom ) to kolejny dom będę budowała i mam nadzieję że będę mądrzejsza o doświadczenia. Marzy mi się nowoczesny z ogromnymi przeszkleniami, ech marzenia... ale jakie życie bez nich byłoby ubogie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:22, 05 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
O takiej pergoli przy tarasie mówił mój M, bo u mnie strasznie upalnie na tarasie... posiedzieć się nie da... jest jedno małe ale mój dom jest taki 'wsiowy' i musiałabym chyba zrobić wizualizację czy ta pergola nie będzie wyglądała jak kwiatek przy kożuchu

Nowoczesna architektura czy akcesoria mają w sobie taki coś, że pasuje do wszystkiego...nawet do "wsiowych" domków
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:13, 05 lis 2012

Do góry
Pędraki w trawie 21:02, 05 lis 2012

Do góry
Dzięki Gosiu, ale jak są u mnie to pewnie i u sąsiadów?
Pędraki w trawie 20:16, 05 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Danusiu czyli co lać po całej trawie? czy i przy roslinach i co najskuteczniejsze? a i czyteraz jak pada to też można czy czekać na bezdeszczu?

Właśnie najskuteczniej w tym przypadku lać w deszczu, lepiej wniknie wgłąb podłoża
Początki w Kruklandii 20:05, 05 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Justynko, zaplanuj ogród, ale raz a dobrze i cały, a potem posadź drzewa, rośliny szkieletowe - i będzie sobie powstawał powolutku. A mając małe dziecko i psa to mądrze jest nie skupiać się na posiadaniu idealnego trawnika. Oszczędzi Ci to wielu nerwów

No właśnie tak zrobię
Tylko z planem gorzej... Jak pobiegam z wężem może się coś przejaśni w głowie..hehe

popieram w całej rozciągłości to co napisała Ewa. Grunt to dobry plan, a potem krok po kroku aż do efektu końcowego
Swoją drogą bardzo fajnie narysowała ten róg, mój następny ogród będzie po lini prostej

O właśnie.....może mój następny też....hehe
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:02, 05 lis 2012

Do góry
hihihi się uśmiałam, uwielbiam Twoje poczucie chumoru....
Swoja drogą Ty sprawdzaj ogród, bo jak Dżaga widełki upolowała to może szykuje się do plewienia
I ja podzielę się z Wami moim ogrodem... 20:01, 05 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
przeczytałam od początku i jestem pod wrażeniem nie tylko ogrodu ale przede wszystkim OSOBOWOŚCI. Jestem zaskoczona, że tak młody chłopak jest, tak wrażliwy i dojrzały jednocześnie. Szkoda, że tak mało ludzi ma tą niesamowitą cechę. Mam nadzieję, że życie Cię 'nie zmieni' ...

Jest takie powiedzenie "life is brutal"... staram się być szczerym człowiekiem, mającym swoje zdanie. Tego wszystkiego życie mnie nauczyło i uczy dalej... zabrało mi kogoś najbliższego...trzeba się z tym jakoś pogodzić, choć jest ciężko...może tak miało być. Te bagaż przeżyć, pomimo tak młodego wieku posiadam go, być może sprawiły, że jestem takim człowiekiem jakim jestem. Tylko szkoda, że układa czyjeś życie kosztem innych...
Początki w Kruklandii 20:00, 05 lis 2012

Do góry
Juzia_G napisał(a)

Justynko, zaplanuj ogród, ale raz a dobrze i cały, a potem posadź drzewa, rośliny szkieletowe - i będzie sobie powstawał powolutku. A mając małe dziecko i psa to mądrze jest nie skupiać się na posiadaniu idealnego trawnika. Oszczędzi Ci to wielu nerwów

No właśnie tak zrobię
Tylko z planem gorzej... Jak pobiegam z wężem może się coś przejaśni w głowie..hehe

popieram w całej rozciągłości to co napisała Ewa. Grunt to dobry plan, a potem krok po kroku aż do efektu końcowego
Swoją drogą bardzo fajnie narysowała ten róg, mój następny ogród będzie po lini prostej
I ja podzielę się z Wami moim ogrodem... 19:25, 05 lis 2012

Do góry
przeczytałam od początku i jestem pod wrażeniem nie tylko ogrodu ale przede wszystkim OSOBOWOŚCI. Jestem zaskoczona, że tak młody chłopak jest, tak wrażliwy i dojrzały jednocześnie. Szkoda, że tak mało ludzi ma tą niesamowitą cechę. Mam nadzieję, że życie Cię 'nie zmieni' ...
I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 18:13, 05 lis 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
Jak mnie zapewnicie, że macie dużą wadę wzroku, to jestem gotowa wyskoczyć nawet w stroju kąpielowym

hahah ja zapewniam mam wadę wzroku
Rododendronowy ogród II. 17:04, 05 lis 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Bardzo tu miło Sikoreczki skaczą i ćwierkają, dziewczyny wierszem gadają,
Trzeba się chyba schować w szafie, bo ja wierszem mówić nie potrafię.

Nie chowaj się do szafy bo jednak wierszem gadac potrafisz.Ja już przestaję bo jestem pewna że wszyscy już myślą że jak mam więcej tej śliwowicy to może przyjadą.....

protestuję!!!!! uwielbiam czytać Twoje wierszowe bajanie
Rododendronowy ogród II. 17:03, 05 lis 2012

Do góry
Bożenko ale masz dzisiaj wenę, przeczytalam na @ wierszyki ai aż się zalogowałam by wyrazić swój zachwyt A tak na marginesie kupiłam dzisiaj karmnik w lidlu taki trochę podobny do tego Twojego ale tylko z jednym otworkiem. Były też jaieś kule dla sikorek, zastanawiałam się też nad nimi ale zrezygnowałam bo jakoś nie mialam pomyslu jak to zawiesić. Karmnik przed chwilą powiesiłam i jestem ciekawa czy i kiedy sikorki go wywęszą
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:36, 05 lis 2012

Do góry
U Ciebie tak u mnie raczej nie, przeważnie mamy pół dnia różnicy w pogodzie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:27, 05 lis 2012

Do góry
Jak w stolicy przestało padać to jest nadzieja , ze u mnie przestanie padać wieczorem, bo póki co masakra totalna...
Pędraki w trawie 08:41, 05 lis 2012

Do góry
Danusiu czyli co lać po całej trawie? czy i przy roslinach i co najskuteczniejsze? a i czyteraz jak pada to też można czy czekać na bezdeszczu?
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:21, 04 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Izuś przeca wiem, że ten poważny pan to nie Ty, i że to ino inspiracja... co nie zmienia faktu, że warzywniki cudne

pan ... kilka no może kilkanaście lat wcześniej też niczego sobie był ... uściślając tylko niewinnie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies