Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

eliza3 18:22, 05 lis 2012

Sławku, chryzantemę wsadź do gruntu jak Ci radził sprzedawca, może przezimuje, ja też mam w gruncie zimujące i kwitną w połowie października. Podobną widziałam u Ani, pisała, że ma ją już wiele lat. Spróbuj, a doświadczeniami podzielisz się z nami co Ci szkodzi?
Slawko 19:09, 05 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Sławku, chryzantemę wsadź do gruntu jak Ci radził sprzedawca, może przezimuje, ja też mam w gruncie zimujące i kwitną w połowie października. Podobną widziałam u Ani, pisała, że ma ją już wiele lat. Spróbuj, a doświadczeniami podzielisz się z nami co Ci szkodzi?

Jednak nie będę ich wsadzał do gruntu, gdyż nie mam dla nich miejsca jak na razie. Spróbuję je przezimować w domu, może przetrwają a jak nie, to jakoś specjalnie nie będzie mi ich żal

P.S. Jeszcze raz...bardzo mi miło, że podobają Wam się bardziej lub mniej moje portrety...
ana_art 19:25, 05 lis 2012

przeczytałam od początku i jestem pod wrażeniem nie tylko ogrodu ale przede wszystkim OSOBOWOŚCI. Jestem zaskoczona, że tak młody chłopak jest, tak wrażliwy i dojrzały jednocześnie. Szkoda, że tak mało ludzi ma tą niesamowitą cechę. Mam nadzieję, że życie Cię 'nie zmieni' ...
Slawko 20:01, 05 lis 2012

ana_art napisał(a)
przeczytałam od początku i jestem pod wrażeniem nie tylko ogrodu ale przede wszystkim OSOBOWOŚCI. Jestem zaskoczona, że tak młody chłopak jest, tak wrażliwy i dojrzały jednocześnie. Szkoda, że tak mało ludzi ma tą niesamowitą cechę. Mam nadzieję, że życie Cię 'nie zmieni' ...

Jest takie powiedzenie "life is brutal"... staram się być szczerym człowiekiem, mającym swoje zdanie. Tego wszystkiego życie mnie nauczyło i uczy dalej... zabrało mi kogoś najbliższego...trzeba się z tym jakoś pogodzić, choć jest ciężko...może tak miało być. Te bagaż przeżyć, pomimo tak młodego wieku posiadam go, być może sprawiły, że jestem takim człowiekiem jakim jestem. Tylko szkoda, że układa czyjeś życie kosztem innych...
przemekg 21:54, 05 lis 2012

To prawda pogodzić się trzeba, tylko wymaga to czasu dla niektórych dużo czasu. Trzeba się nauczyć sprowadzić pewne sprawy do sfery własnego serca, aby można było jakoś normalnie funkcjonować i znów zacząć czerpać radość z życia. Choć to trudne to jednak możliwe. Dziś tak mówię jednak gdy jako dwudziestolatek, z dnia na dzień musiałem dorosnąć, wziąć pełną odpowiedzialność za siebie i nie tylko za siebie, to nie sposób było wykrzesać nawet odrobiny optymizmu.
Slawko 21:59, 05 lis 2012

przemekg napisał(a)
To prawda pogodzić się trzeba, tylko wymaga to czasu dla niektórych dużo czasu. Trzeba się nauczyć sprowadzić pewne sprawy do sfery własnego serca, aby można było jakoś normalnie funkcjonować i znów zacząć czerpać radość z życia. Choć to trudne to jednak możliwe. Dziś tak mówię jednak gdy jako dwudziestolatek, z dnia na dzień musiałem dorosnąć, wziąć pełną odpowiedzialność za siebie i nie tylko za siebie, to nie sposób było wykrzesać nawet odrobiny optymizmu.

Można żyć i funkcjonować normalnie jak każdy człowiek, czerpać radość z życia jak pisałeś ale gdzieś w nas to pozostanie na zawsze... widzę, że również życie pokazało i Tobie swoje drugie oblicze...dzięki za miłe słowa, pozdrawiam serdecznie
wiunia 23:27, 05 lis 2012

Sławko - wymiatasz - dosłownie !
Slawko 20:07, 07 lis 2012

Hu... dziś pierwszy dzień jazd miałem...nie było tak źle jak myślałem...biegi powoli kumam ale nadal boję się choćby zakrętów, skrętów przy większych prędkościach... nie umiem sobie tego wyobrazić, może dlatego, że jeszcze nie próbowałem i nie wiem jak to jest Jutro na 11 umówiony jestem... nawet nie umiem się doczekać, bo mi się to spodobało...ale wiem, że później będzie jeszcze trudniej, bo to dopiero łatwizna...
alinak 22:05, 08 lis 2012

witaj Sławku - no to następny jesteś po Sebku do maglowania jazdy . jesteś facetem - będzie ci łatwiej . wątek przeczytałam i przy tortilli się załamałam , bo udało mi się dzisiaj nie zjeść kolacji....... zdjęcie mnie przeraziło , bo jestem strasznie głodna . jednak przy portretach trochę się odprężyłam i zapomniałam o głodzie .
ładnie oczko masz zrobione i fajne inspiracje widzę . trzymam kciuki za realizacje
Slawko 23:16, 08 lis 2012

Jak to mówią...nie chwal dnia przed zachodem słońca... Dziś instruktor mi mówi, że jedziemy do miasta...myślałem, że się przesłyszałem...oczywiście do tej miejscowości jest ponad 20 km, prowadzi do niej droga szybkiego ruchu...ale na niej jeszcze nie było tak źle jak na światłach czy rondach gdzie musiałem ruszać z miejsca....masakra ale potem jakoś lepiej szło... nadal sobie nie wyobrażam siebie za kierownicą Jutro powtórka z rozrywki...

W ramach odstresowania