Gosiu - ach te słupy... niezły dodatek do krajobrazu...ale co zrobić, trzeba zasłonić i tyle. Jak serby urosną to trochę będzie mniej widoczny, ale jak na razie kłuje w oczy...
a mi własnie ziemi brakuje... sama nie daję rady włożyć do samochodu, czekam aż M. się zlituje i z 5 worków przywiezie .. z rh się bardzo ucieszyłam, już miałam zamawiać po 40pln/sztuka a tu taka niespodzianka
Mi się zdaje że jak najszybciej, jak tylko ziemia rozmarznie i miną te fatalne mrozy, ja się szykuję z rododendronami- na szczęście małymi- je też najlepiej przed kwitnieniem, większość roślin lepiej znosi przesadzanie, jak jeszcze uśpiona jest.
Ło matko....faktycznie cię zasypało, u Zety to samo, musieli wezwać pomoc, diabelna zima w tym roku, dobrze że kwiatki dodałaś, od razu lepszy klimat się zrobił.
Lubię takie niespodziewane zakupy, będziesz miała z nich pociechę, właściwie to już masz, pewnie uśmiech od ucha do ucha jak kupiłaś. Oj marzę, żeby już zacząć zakupy, na razie to tylko ziemię zwożę, ale dobre i to, buziaki
Basi ciągle zima, ale tak zimno w nocy nie było jak przepowiedzieli, przynajmniej u mnie, teraz -2, śnieg leży, sypał w dzień, słonko też od czasu do czasu wychyliło się za chmurek, ale ogólnie dzień ponury, nie wiem ile ja jeszcze tak wytrzymam, lecę zerknąć na pogodę.
To prawda, jakoś mi tak smutno, bo gdyby było ciepło......
Ula chciejstw dochodzi, oj dochodzi, ja zakochana już od dawna w horti, phantom nie mam, a pięknotka z niej.
Gosiu,u nas tragedia,jak rano wstałam do pracy oczom nie wierzyłam-całe drzwi do garażu zawiane śniegiem-do pracy musialam iść na nogach-to była droga przez mękę
Aniu ale ptaszynkę uchwyciłaś bosko
A na zimę już też nie będę narzekać, w końcu jeszcze jest kalendarzowa zima. Śnieg pozakrywał wszystko to i dobrze, trzeba szukać pozytywów,
O widzę z pieskiem na trawce brykasz, no to już nie ma obaw wiosna musi być
Łał niezłe szaleństwo u ciebie,
Taki sprzęt to widzę na stałe by ci się przydał,
Mam nadzieję, że zima pójdzie sobie precz po niedzieli,
i u ciebie zaświeci słonko i u nas i przywitamy Panią Wiosnę