Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Gosiniak 20:36, 15 mar 2013

Ło matko....faktycznie cię zasypało, u Zety to samo, musieli wezwać pomoc, diabelna zima w tym roku, dobrze że kwiatki dodałaś, od razu lepszy klimat się zrobił.
Ewa4 20:52, 15 mar 2013

Martuś ale masz zimę szok .U mnie dzis wieje i zwiewa śnieg z pól ale tak to nie jest żle.Pozdrawiam
Maria667 21:06, 15 mar 2013

Martusia!
Buczek dla Ciebie

Swoją drogą, ciekawe, jak be dzie wyglądał w tym roku. To zdjęcie sprzed dwóch lat. Z tamtego roku nie mam.
Marta7 21:12, 15 mar 2013

Maria667 napisał(a)
Martusia!
Buczek dla Ciebie

Swoją drogą, ciekawe, jak be dzie wyglądał w tym roku. To zdjęcie sprzed dwóch lat. Z tamtego roku nie mam.

Marysiu,dzięki serdeczne,mój M nie wie o co mi chodzi to teraz obejrzy w calej okazałości
Hogata 21:23, 15 mar 2013

Widzę, że ciebie też zawiało. Ja jak wracałam z pracy to bym w rowie wylądowała, masakra normalnie... Mam nadzieję, że w poniedzialek będzie już lepiej na drogach.
Kasiek 21:26, 15 mar 2013

Martus przybiec z lopata? wiesz,mam juz doswiadzenie,sama sie juz odkopywalam
danuta_szwajcer 21:27, 15 mar 2013

Marta tylko nie mów, że Twoje marzenie to też buk???)) ja Cie kręce może my jakie klony) ale Cie zasypało kobito ale ciesz się bo jak dzis poszłam do ogrodu bo u nas nic śiegu -10 i silny wiatr drugi dzień a w ogrodzie tragedia( płakać się chce a mój M mówi jak zawsze przesadzasz a potem wszystko zakwitnie ale ja uwazam ze za bardzo byla ta przyroda juz rozbudzona echhh....
Marta7 21:42, 15 mar 2013

Kasiek napisał(a)
Martus przybiec z lopata? wiesz,mam juz doswiadzenie,sama sie juz odkopywalam

Kasiek przylatuj koniecznie ja już szykuję łopaty i piersióweczkę
Marta7 21:48, 15 mar 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Marta tylko nie mów, że Twoje marzenie to też buk???)) ja Cie kręce może my jakie klony) ale Cie zasypało kobito ale ciesz się bo jak dzis poszłam do ogrodu bo u nas nic śiegu -10 i silny wiatr drugi dzień a w ogrodzie tragedia( płakać się chce a mój M mówi jak zawsze przesadzasz a potem wszystko zakwitnie ale ja uwazam ze za bardzo byla ta przyroda juz rozbudzona echhh....

Danusia nie martw się na zapas,a że M ma zawsze rację... więc nie bój

A na buczka bardzo ciężko zachorowalam,mialam już po niego jechać ale zima zaatakowala
danuta_szwajcer 21:51, 15 mar 2013

wole poczekac do kwietnia z kupowaniem i sadzeniem