Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Gosiniak 19:12, 15 mar 2013

O to teraz już musisz ciekawość naszą zaspokoić
danuta_szwajcer 21:02, 15 mar 2013

Marysiu dziękuje za piękne lilie zaraz cieplej na seruchu w ten mrozny dzien

Ula widziałam ten odcinek o fuksjach jak i kazdy inny bo jestem fanką tego programu i co ciekawszy odcinek nagywam po czym zimą albo jak jestem chora to sobie oglądam po raz setny

Grażynko datury miałam kilka lat bo moja kochana ciocia tak bardzo je lubiła ale w tym roku juz ich nie mam bo faktyczne z nimi bardzo duzo pracy a kręgosłupy już niezbyt zdrowe i masz racje, ze one woda jeszcze raz woda i nawożenie.

No dziewczyny śpiewam im na powitanie a na dobranoc opowiadam jak minął dzień i dziękuje im, że tak pięknie kwitną)
grazyna 21:05, 15 mar 2013

danuta_szwajcer napisał(a)

No dziewczyny śpiewam im na powitanie a na dobranoc opowiadam jak minął dzień i dziękuje im, że tak pięknie kwitną)

Gotowa recepta ! Zastosuję !
Pozdrawiam Danusiu ciepło

danuta_szwajcer 21:06, 15 mar 2013

Te drobne fuksje lubie najbardziej
Marta7 21:09, 15 mar 2013

Danusiu no i wiem dlaczego moje fuksje zawsze chorują--- wcale im nie śpiewałam,a jak już to okropnie fałszowałam,jednym słowem muszę iść na lekcję śpiewu
grazyna 21:09, 15 mar 2013

O takie właśnie najczęściej kupuję I wsadzam je do... ziemi
danuta_szwajcer 21:16, 15 mar 2013

za oknem jest tak bardzo bardzo zimno, wieje tak mrozny wiatr i nie ma sniegu i cierpie bardzo bo martwię się o te biedne rośinki bez pierzynki wiec chociaz pocieszam się widokiem zdjęc kolorowo i pachnaco)
danuta_szwajcer 21:18, 15 mar 2013

grazyna napisał(a)
O takie właśnie najczęściej kupuję I wsadzam je do... ziemi

Grażynko i znowu czegoś się naucze od Ciebie bo nigdy nie sadziłam do ziemi bezposrednio i bez problemu pieknie rosną i kwitną?
danuta_szwajcer 21:23, 15 mar 2013

Marta7 napisał(a)
Danusiu no i wiem dlaczego moje fuksje zawsze chorują--- wcale im nie śpiewałam,a jak już to okropnie fałszowałam,jednym słowem muszę iść na lekcję śpiewu

No Marta u mnie nut pełno w domu a za nim syn się nie wyprowadził to i cała orkiestra przygrywała to i kretów nie było a teraz spiewam acapella tylko ale tez jak widać rosną)
Kasiek 21:24, 15 mar 2013

Danus pieknie...dech zapiera, siedze sobie tak cichutko ,i fotka po fotce ,ogladam po kilka ...hmmm kilkanascie razy